ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

"Σίγουρο το Πρωτάθλημα"(video)

"Σίγουρο το Πρωτάθλημα"(video)

Περίπου είκοσι λεπτά διήρκεσε ο Αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού από τον πάτερ Δημήτριο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε, φυσικά, το "παρών", αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.




  Ο πάτερ Δημήτριος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε τον Αγιασμό στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και ελπίζουμε να είναι και πάλι γούρικος! Ευχήθηκε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία, νταμπλ και καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως το Πρωτάθλημα "το έχουμε σίγουρο", ενώ εκθείασε τον πρόεδρο του Πρωταθλητή Ελλάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στην πειραϊκή ομάδα.
Στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη έδωσαν το "παρών" όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι στενοί του συνεργάτες όπως οι Γιάννης Μώραλης και Γιάννης Βρέντζος. Μαζί τους ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης και ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας.

Βίντεο από τον αγιασμό:


RedPlanet.gr - Αγιασμός (1) by redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου