ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πήρε το... δικό της τρόπαιο (video)

Πήρε το... δικό της τρόπαιο (video)

21/08/2011
Πήρε το... δικό της τρόπαιο (video)
Η Μίλαν κατέκτησε το «Trofeo Berlusconi» (ετήσιο φιλικό που διεξάγεται στη μνήμη του πατέρα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λουίτζι) νικώντας με 2-1 στο «Σαν Σίρο» τη Γιουβέντους.

Οι «ροσονέρι» παρατάχθηκαν με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Αντόνιο Κασάνο, καθώς Πάτο και Ρομπίνιο επιστρέφουν την Τρίτη από τη Βραζιλία, ενώ Ιμπραΐμοβιτς και Ιντζάγκι είναι τραυματίας. Παρ’ όλα αυτά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο πρώτο μέρος. Στο 9’ ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με εξαιρετικό δεξί βολέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23’ ο Σέεντορφ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Μπουφόν.

Η «Γιούβε», που είχε βασικό τον επί μία δεκαετία παίκτη της Μίλαν Αντρέα Πίρλο, στο 28’ είχε δοκάρι με τον Μαρκίζιο, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από μία απώλεια με τραυματισμό στο πρώτο μέρος, με τον Μπόατενγκ και τον Μάτρι να παραχωρούν τις θέσεις τους σε Φλαμινί (30’) και Ντελ Πιέρο (43’) αντίστοιχα.

Στο 58ο λεπτό από ασίστ του Ντελ Πιέρο ο Βούτσινιτς πλάσαρε στην κίνηση και μείωσε σε 2-1 για τους «μπιανκονέρι». Στα εναπομείναντα λεπτά οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό, ωστόσο ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν για επιπλέον γκολ. Στο 89’ η Μίλαν έφτασε κοντά στο 31’, αλλά η προσπάθεια του νεαρού Κίνγκσλεϊ Μπόατενγκ σταμάτησε στο δοκάρι.

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε (91’ Όντο), Νέστα (58’ Ροντρίγκο), Μπονέρα, Ταϊβό (47’ Τζαμπρότα), Γκατούζο (66’ Κ. Μπόατενγκ), Αμπροζίνι, Σέεντορφ (85’ Αντονίνι), Εμάνουελσον, Μπόατενγκ (30’ Φλαμινί), Κασάνο.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ντε Τσέλιε (86’ Τσίγκλερ), Πίρλο, Μαρκίζιο (72’ Πατσιέντζα), Κράσιτς (86’ Κουαλιαρέλα), Βούτσινιτς, Μάτρι (43’ Ντελ Πιέρο), Βιδάλ (54’ Πασκουάτο).







www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου