ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Και στην κορφή… Κανέλλη!




6/01/2011 09:26:5

Και στην κορφή… Κανέλλη!

Το όνομα της γνωστής οπαδού του «τριφυλλιού» και βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη συζητείται ως πιθανή περίπτωση, για να αναλάβει την προεδρεία της πράσινης ΠΑΕ. Μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται την παρούσα χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός και έχοντας ως δεδομένη την άρνηση όλων των μετόχων να αναλάβουν το προεδρικό άχθος, στις συζητήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» αυτόν τον καιρό εμπλέκονται και ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Ένα εξ αυτών που τέθηκαν και συζητήθηκαν σοβαρά από μετόχους της ομάδας είναι αυτό της δηλωμένης οπαδού του συλλόγου, βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη! Η περίπτωσή της, μάλιστα, κρίνεται ενδιαφέρουσα από ορισμένα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ, καθώς ούτως ή άλλως όλα δείχνουν ότι ο νέος πρόεδρος δεν θα έχει τις αρμοδιότητες του Νικόλα Πατέρα και κατά συνέπεια οι αρμοδιότητές του θα επιμεριστούν σε άλλους ανθρώπους, με τα ονόματα του Αδαμάντιου και Λεωνίδα Πολέμη (οικονομική διαχείριση-συμμάζεμα) και του Γιώργου Νίκα (σχέσεις με φιλάθλους) να «παίζουν» για διαφορετικούς αφανείς ρόλους, καθώς δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά δεν έχουν τη διάθεση να βγουν στο προσκήνιο. Σε αυτούς υπολογίζονται και οι Γόντικας, Βεκρής και ο Νικόλας Πατέρας, που έχει δεσμευτεί ότι θα βοηθάει την ομάδα όλο αυτό το διάστημα όταν του ζητηθεί. Εκτός της Λιάνας Κανέλλη, έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα πρώην παικτών της ομάδας, όπως για παράδειγμα του Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, καθώς άπαντες έχουν αποφασίσει να εξαντληθούν πρώτα τα περιθώρια που υπάρχουν για πρόεδρο-μέτοχο ή νυν μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ.

Το θολό τοπίο που εξακολουθεί να υφίσταται στο θέμα του προέδρου του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει δημιουργήσει αδιέξοδο. Φυσικό επακόλουθο είναι βαίνει προς αναβολή του ΔΣ της ΠΑΕ για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του Νικόλα Πατέρα, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού επί του θέματος δεν έχει και νόημα να υπάρξει ΔΣ. Το πιθανότερο είναι η παράταση που θα δοθεί να έχει διάρκεια μίας εβδομάδας και να διεξαχθεί
στις 24 του Γενάρη.

Τέλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης είχε επικοινωνία την Τετάρτη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και με μετόχους της ομάδας που δεν συμμετέχουν στο ΔΣ της ΠΑΕ, προκειμένου να αναλύσουν από κοινού τα υπάρχοντα δεδομένα και να ενημερωθεί για ορισμένες λεπτομέρειες. Ο διακεκριμένος εφοπλιστής, που ως γνωστόν αποτελεί τεράστιο οικονομικό μέγεθος, εξακολουθεί να έχει σημαντικές επιφυλάξεις, για να αναλάβει τον «πράσινο» προεδρικό θώκο, αλλά ξεκαθάρισε ότι ανεξαρτήτως αυτού θα βοηθήσει όσο μπορεί, τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, επί του οικονομικού πλάνου που χρειάζεται, για να βγει η ΠΑΕ από το αδιέξοδο και να μην υπάρξουν... χειρότερα εν όψει του άκρως καθοριστικού καλοκαιριού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου