ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Υπογράφουν Μανιάτης και Μονιάκης

Υπογράφουν Μανιάτης και Μονιάκης

Οι Γιάννης Μανιάτης και Μανώλης Μονιάκης αναμένεται να περάσουν την Τετάρτη από τα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψουν για 3 και 3,5 χρόνια αντίστοιχα. Την άλλη εβδομάδα τελειώνει του Κουμορτζί.
Το τυπικό σκέλος των υποθέσεων του Γιάννη Μανιάτη και του Μανώλη Μονιάκη θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, καθώς αμφότεροι αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βάλουν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια.
Όσον αφορά την υπόθεση του δεξιού μπακ του Πανιωνίου, θα βάλει την τζίφρα του σε συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες αποδοχές στις 400.000 ευρώ και θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, αφού αυτή είναι και η δική του επιθυμία και όχι να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στους κυανέρυθρους. Ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης θέλει να δει την υπόθεσή του να τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα, ώστε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.
Με τον Μπερνάρ Κουμορτζί θα υπάρξει μια ελαφρά καθυστέρηση, αλλά αρχές της άλλης εβδομάδας θα ανήκει και αυτός στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας το διπλό "χτύπημα" του Ευάγγελου Μαρινάκη στο μετεγγραφικό πεδίο.

Την ίδια στιγμή, θα περάσει από τα γραφεία του Ολυμπιακού την Τετάρτη και ο Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο 21χρονος άσος του ΟΦΗ, αναμένεται να δοθεί δανεικός κατά πάσα πιθανότητα στην Κέρκυρα. Σημασία έχει όμως, ότι ένας ακόμα ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Πειραιωτών, που ξεκινούν για τα καλά την προσπάθεια εξελληνισμού του ρόστερ τους. Αυτό αποτελεί και επιθυμία του 43χρονου μεγαλομετόχου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου