ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

"Κάπου πρέπει να πας"

"Κάπου πρέπει να πας"

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στον διεθνή επιθετικό πως πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός, αλλά "κλωτσάει" ο Μήτρογλου.
Όπως πρώτος σας είχε αποκαλύψει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr (κάντε κλικ εδώ), o ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε ραντεβού με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου.
Οι δύο άνδρες τα είπανε στα γραφεία της ομάδας του Πειραιά στην Πλατεία Αλεξάνδρας με περιεχόμενο της συζήτησης το μέλλον του 23χρονου στράικερ.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Κώστα Μήτρογλου πως πρέπει να δοθεί δανεικός σ' άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος το καλοκαίρι στον Θρύλο
.
 Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων δεν φαίνεται να του είπε συγκεκριμένα πως θα πάει στον Πανιώνιο, ωστόσο ο παίκτης δεν έδειξε και τόσο ζεστός για να μετακομίσει στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως, δύσκολα θα χαλάσει κάτι στην συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο και ο Μήτρογλου θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν υπό την καθοδήγηση του Τάκη Λεμονή.

Τα είπε και με Βεντούρη...

Αμέσως μετά το ραντεβού με τον Κώστα Μήτρογλου, ο Ευάγγελος Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Γεράσιμο Βεντούρη, έτσι ώστε, να μπει στην τελική ευθεία το θέμα των Μπενάρντ Κουμορτζί και Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να εντάσσει στο δυναμικό του άμεσα τον Γκανέζο μέσο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ή αγορά από τώρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Μανιάτη, ο παίκτης θα κλείσει στον Ολυμπιακό και ενδέχεται, μάλιστα, να ενσωματωθεί στην πειραϊκή ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου