ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πανιώνιο ή Γερμανία ο Μήτρογλου!

Πανιώνιο ή Γερμανία ο Μήτρογλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στην πλευρά του Κώστα Μήτρογλου πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα, πλην του Πανιωνίου. Η λύση της Γερμανίας και το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι. Αν αποχωρήσει δανεικός ο 23άχρονος επιθετικός, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση στράικερ.
Όπως σας αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr, η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένεια Μήτρογλου (πατέρα και γιο) διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε τη Δευτέρα (10/1) να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 23άχρονου επιθετικού.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός διεμήνυσε στον διεθνή παίκτη πως ή θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πανιώνιο για τους επόμενους έξι μήνες ή να αναζητήσει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες ομάδα στη Γερμανία για να δοθεί με τη μορφή δανεισμού. Σε άλλη ελληνική ομάδα, πλην Πανιωνίου, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός.


Σε περίπτωση, που όλα κυλήσουν ομαλά, και ο Μήτρογλου καταλήξει στον Πανιώνιο ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Αν, όμως, ο Μήτρογλου δεν δεχθεί τελικά να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη ή δεν βρει πρόταση από γερμανική ομάδα, θα παραμείνει στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει στον Μήτρογλου, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και η διοίκηση υπογράμμισε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θα ήταν καλύτερο για όλους ο εξάμηνος δανεισμός προκειμένου ο 23άχρονος επιθετικός να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Χαβίτο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ισπανός ακραίος μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς από τον Άρη και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου