ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μανιάτης: "Πλέον, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις"(VIDEO)

Μανιάτης: "Πλέον, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις"

Ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ υπερτόνισε πως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές απ' ότι στον Πανιώνιο.
Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι πλέον θα παίζει στον Θρύλο, ενώ εξήγησε ακόμα πως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές απ' ότι στον Πανιώνιο.
Ο 24χρονος πρώην αρχηγός των κυανέρυθρων, που έπαιξε για 6,5 χρόνια στην ομάδα της Πλατείας και για τα επόμενα 3,5 θα είναι παίκτης των Πειραιωτών, τόνισε χαρακτηριστικά:


"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή που μου έτυχαν σήμερα στο γήπεδο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετυχαίνει κάθε σεζόν τους στόχους του. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκα τα προηγούμενα 6,5 χρόνια.

Άγχος έχει κάθε παίκτης, άλλαξα περιβάλλον, πλέον υπάρχουν άλλες απαιτήσεις απ' όσες είχε ο Πανιώνιος και θέλω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Συζητήσαμε με την διοίκηση του Πανιώνιου και αποφασίσαμε να γίνει η μετακίνησή μου από τώρα. Εύχομαι ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος να μείνει στην πρώτη κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου