ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Άγριος καυγάς Τζεμπούρ-Χιμένεθ

Άγριος καυγάς Τζεμπούρ-Χιμένεθ

Άσχημο ποδαρικό στο 2011 για την ΑΕΚ, με τους Χιμένεθ και Τζεμπούρ να πρωταγωνιστούν σε απίστευτο καυγά. "Να πας στον πρόεδρο", του είπε ο Ισπανός, "αν είσαι άνδρας βγες έξω να τα πούμε", απάντησε ο Αλγερινός φορ!

Xειρότερο ποδαρικό στο 2011 δεν θα μπορούσαν να περιμένουν στην ΑΕΚ: μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής σημειώθηκε "χονδρό" επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Ραφίκ Τζεμπούρ, και χρειάστηκε η καταλυτική παρέμβαση των Δέλλα-Λυμπερόπουλο για να μην πιαστούν στα χέρια οι δύο άνδρες!

Σύμφωνα με μερίδα του σημερινού πολιτικού και αθλητικού Τύπου, όλα ξεκίνησαν με το τέλος της προπόνησης, όπου ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τη χαλάρωση μερικών παικτών στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να τους μιλήσει σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια.
 
"Οι προπονήσεις είναι σαν τους αγώνες. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε αλλά να τα δίνουμε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Γιατί αυτή η νοοτροπία περνάει μετά και στους αγώνες και εκεί τη χαλάρωση και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για κάποια λεπτά μπορεί να την πληρώσεις.

Το ματς με την Κέρκυρα δεν θα είναι εύκολο. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πιστεύοντας ότι θα κερδίσουμε χωρίς να προσπαθήσουμε.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών αλλά έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτό το πρόγραμμα για να επανέλθουμε σε φυσική κατάσταση", ξεκίνησε την ομιλία του ο Ισπανός τεχνικός, για να αναφερθεί στη συνέχεια σε κάποιους παίκτες ξεχωριστά:

"Επί μία ώρα δουλεύαμε σε υψηλούς ρυθμούς αλλά στο τέλος, στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν.

Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Μπλάνκο, ο Τζεμπούρ και ο Σκόκο δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν".

Η προσωπική αναφορά του Χιμένεθ στον Ράφικ Τζεμπούρ δεν άρεσε όμως καθόλου στον Αλγερινό επιθετικό,  ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τον προπονητή του:

"Δεν με σέβεσαι και μου κάνεις παρατηρήσεις μπροστά στους συμπαίκτες μου. Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό, ενώ εγώ σε σέβομαι".

Η απάντηση του Χιμένεθ ήταν άμεση: "Πολλά λες, λίγα κάνεις. Αύριο (σ.σ Δευτέρα) να μην έρθεις για προπόνηση, να πας στον πρόεδρο", ήταν μερικές από τις κουβέντες του πρώην τεχνικού της Σεβίλλης προς τον επιθετικό της Ένωσης.

Το επεισόδιο όμως δεν έληξε εκεί, με τον Τζεμπούρ να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας: "Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θα έρθω κανονικά για προπόνηση. Θα έρθω και διώξε με αν δε με θες".

Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν αδιάλλακτος ως προς την αρχική απόφασή του: "Σου λέω να μην έρθεις. Εδώ θα υπάρχει πειθαρχεία. Σε διώχνω από σήμερα και σου λέω να μην έρθεις, να πας στη διοίκηση".

Η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα και τα αποδύτηρια της Ένωσης "μύριζαν μπαρούτι", με τον Τζεμπούρ να φτάνει μάλιστα στο σημείο -σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα- να προκαλεί σε μάχη τον προπονητή του!

"Αν είσαι άνδρας πάμε έξω να τα πούμε", φέρεται να είπε ο Τζεμπούρ, κινούμενος ταυτόχρονα απειλητικά προς τον Χιμένεθ, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα αλλά και τους συνεργάτες του Χιμένεθ να λειτουργούν... πυροσβεστικά, καταφέρνοντας να εκτονώσουν την κατάσταση.

Μετά από όλα αυτά, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ -που είναι ακόμα στον "αέρα"- περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, με τον Χιμένεθ να προετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα έχοντας έναν ακόμα μεγάλο "πονοκέφαλο" που δεν είναι άλλος από τον "τρομοκράτη" του "Δικεφάλου".

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παυλής
Εν τω μεταξύ, τη λύση του συμβολαίου του Μιχάλη Παυλή, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό Αστέρα, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παυλή και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου