ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τέλος στα σενάρια επιστροφής του έβαλε ο Νικόλας Πατέρας!

Τέλος στα σενάρια επιστροφής του έβαλε ο Νικόλας Πατέρας!


Όπως σας έχει γράψει το gazzetta.gr, ο Νικόλας Πατέρας δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή μάλιστα που οι… πολυμετοχικοί δεν μιλάνε μεταξύ τους, δεν μπορούν ούτε ΔΣ να κάνουν!
Ο Τζόνι Βεκρής μετράει μέρες. Για την ακρίβεια μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μετά αποχωρεί και παραδίδει τη σκυτάλη στον «Άγνωστο Χ». Μάλιστα το σκέφτεται και αν θα παραμείνει σαν απλό μέλος του ΔΣ.
Από την άλλη ούτε ο Γόντικας επιθυμεί να πάρει στα χέρια του το «καράβι» μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αν ο Γ. Βαρδινογιάννης θέλει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και μείνει δίπλα στην ομάδα, τότε το σκέφτεται.

Όσο για τους Γιαννακόπουλους, ο Θανάσης αρνήθηκε εκ νέου την προεδρία και ο Παύλος είπε «Όχι» σε νέα πρόταση του Τζίγγερ να αναλάβει το 25% της ομάδας. Για την προεδρία εννοείται ούτε λόγος.
Όσο για τον Νικόλα Πατέρα: «Δεν μιλάω με κανέναν επιχειρηματία. Ούτε βρέθηκα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε», δήλωσε  κατηγορηματικά στην «Sportday», διαψεύδοντας τα όποια σενάρια τον ήθελαν τελευταία να επιστρέφει.
Άλλωστε, όπως είχε τονίσει τις τελευταίες μέρες σε πρόσωπα του περιβάλλοντός του «Αν είχε πρόθεση να πάρω την ΠΑΕ δεν θα έφευγα από την προεδρία πριν από λίγες μέρες». Πράγμα που σημαίνει ότι ουδέποτε είχε σκοπό να αγοράσει μεγάλο μερίδιο των μετοχών της ομάδας.
Εξάλλου, οι λόγοι που έφυγε φαίνεται να συνάδουν με το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος δεν αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού. Προφανώς, σκοπός του Πατέρα ήταν να είναι στην προεδρία της ομάδας – και μόνο – στην περίπτωση που υπάρχει ένας βασικός μεγαλομέτοχος με τον οποίο μπορεί να επικοινωνεί και να επενδύει σοβαρά στην ομάδα, και φυσικά να τον στηρίζει.
Ο Νικόλας Πατέρας τονίζει επίσης ότι «η διοικητική αστάθεια με τους βασικούς μετόχους να δηλώνουν απών» ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο αποχώρησε και για τον οποίο δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Από εκεί και πέρα, συνέβαλε στην απόφασή του και η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών, τα επεισόδια που προκαλούν οι «πράσινοι» φίλαθλοι, αλλά και τα λάθη του καλοκαιριού όταν έλειπε και ήταν… αργά να τα διορθώσει τους τελευταίους μήνες – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται -.
Παρά ταύτα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι . Με βασική προϋπόθεση όμως να ισχύει το παραπάνω. Δηλαδή να αναλάβει την ομάδα ένας ισχυρός επιχειρηματίας με τον οποίο θα μπορεί συνεργάζεται, να τον στηρίζει και να έχει σκοπό να επενδύσει  σοβαρά σε έμψυχο – και όχι μόνο – υλικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου