ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Το ψάχνει για "κόφτες"

Με δεδομένες τις απουσίες των Ντουντού Σεαρένσε και Μοϊσές Ουρτάδο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα πλαισιώσει κόντρα στην Κέρκυρα τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Φαβορί ο Μοδέστο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοση του Γιάννη Παπαδόπουλο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.
Ο νεαρός κεντρικός μέσος με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα στο πρώτο μέρος, κολύμπησε σε... ρηχά νερά απόδοσης.


Επί τούτου, ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρολεύκων προσανατολίζεται στην αντικατάσταση του ενόψει Κέρκυρας με τους Φρανσουά Μοδέστο και Ραούλ Μπράβο να είναι δύο από τους υποψήφιους για να παίξουν ως "κόφτες".

Όπως με Αστέρα...

Ο Φρανσουά Μοδέστο εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Ηρακλή και πλέον μπορεί να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους "Φαίακες". Ο Γάλλος στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης είχε χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος και σε γενικές γραμμές είχε πάει αρκετά καλά, έχοντας στο πλάι του τον Μοϊσές Ουρτάδο.

Ο πρώην παίκτης της Μονακό έδειξε πως με την εμπειρία του και τις αμυντικές του ικανότητες, ότι μπορεί να προσφέρει στην συγκεκριμένη θέση αν του ζητηθεί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να τον αξιοποιήσει και πάλι ως "κόφτη", καθώς δεν έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις για την συγκεκριμένη θέση.

Εκτός από τον Κορσικανό, ο οποίος είναι φαβορί για να ξεκινήσει στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα υπάρχει και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος επίσης έχει κάποιες πιθανότητες για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων με τον 46χρονο προπονητή του Ολυμπιακού να σκέφτεται πλην των προαναφερθέντων και τον Νταβίδ Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου