ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει και Χαβίτο

Κλείνει και Χαβίτο

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει το καλοκαίρι την καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χαβίτο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη.
Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Ευάγγελος Μαρινάκης μετά από εισήγηση του τεχνικού, Ερνέστο Βαλβέρδε, κλείνει τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην μεσαία γραμμή του Θρύλου.
Το μεταγραφικό σάρωμα του Ολυμπιακού καλά κρατεί, καθώς μετά τους Μανιάτη, Κουμορτζί και Βέλλιο, είναι έτοιμος για να εξασφαλίσει και την υπογραφή του Ισπανού μέσου του Άρη, Χαβίτο, ο οποίος μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς το καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.


Ο 27χρονος, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να έρθει στον Θρύλο με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με τις ευλογίες του Ερνέστο

Ο άνθρωπος που πρότεινε με θέρμη την απόκτηση του Χαβίτο, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη του.

Ο Βάσκος εκτιμάει ιδιαίτερα τον 27χρονο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην μεσαία γραμμή, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Με την ταχύτητα του μπορεί να προκαλεί αρκετά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες και αν μη τι άλλο, η εμπειρία που έχει αποκτήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έρχονται σε επαφή με τους εκπροσώπους του Χαβίτο, έτσι ώστε, να κλείσουν και τυπικά την μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου