ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Χάνουν Θρύλο οι Βιτόλο και Ζουέλα

Χάνουν Θρύλο οι Βιτόλο και Ζουέλα

Χωρίς τους Βιτόλο και Ζουέλα θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο Φάληρο (19/1).
Δυο σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 19 Ιανουαρίου, καθώς ελέω τραυματισμών θα απουσιάσουν οι Βίκτορ Βιτόλο και Φρανσίσκο Ζουέλα.
Κατ' αρχάς, ο Ισπανός "κόφτης" βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του και την Τενερίφη και όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του "Δικεφάλου του Βορρά", το τραύμα στο γόνατό του μολύνθηκε με αποτέλεσμα να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του εκεί. Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα μεταβεί στην Ισπανία ο γιατρός του ΠΑΟΚ, ώστε να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Βιτόλο και να αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με την περίπτωση του Ισπανού.


Όσον αφορά τον Φρανσίσκο Ζουέλα, χτύπησε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό και η πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλη, κάνει λόγο για θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει σε καμία των περιπτώσεων δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το ακριβές διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου