ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου

Στη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου




Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Ξάνθη και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί για να μείνει σε τροχιά τίτλου. Ματς - φωτιά σε Περιστέρι και Κλεάνθης Βικελίδης.

17.15 Ξάνθη – Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)

 
Η Ξάνθη θέλει να ξεκινήσει το 2011 όπως τελείωσε το 2010. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι αφού η πορεία των Ακριτών είναι εντυπωσιακή. 7 αγώνες δεν έχουν χάσει ενώ στους 5 τελευταίους μετρούν 4 νίκες και έχουν ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του τιμωρημένου Φλίσκα.
 
Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει χιλιάδες εξωαγωνιστικά προβλήματα. Η διοικητική αβεβαιότητα έχει επηρεάσει άμεσα και την ομάδα που πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Το ευχάριστο για τον Φερέιρα είναι ότι μπορεί αν υπολογίζει στον Μπουμσόνγκ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και ανσωματώθηκε στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης και Δημούτσος.
 

17.15 Ατρόμητος – Λάρισα (NOVA)

 
Ματς – φωτιά στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος που προέρχεται από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα αναζητεί τη νίκη που θα τον ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Δώνης έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του με εξαίρεση τον Σαρλ Ιτάνζ.
 
Η Λάρισα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να κάνει αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο γύρο για να μείνει στην κατηγορία. Ο Γιερν Άντερσεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει μαζί του και το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, τον πορτιέρο Καμίλ Τσοντοφάλσκι. Οι βυσσινιί προέρχονται από 5 σερί ήττες ενώ έχουν μείνει μακριά από τη νίκη 7 αγωνιστικές.
 

19.30 Άρης – Καβάλα (NOVA)

 
Η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη προκάλεσε αρκετά προβλήματα στον Άρη τα οποία προσπάθησε να ξεχάσει στο διάστημα της διακοπής. Ο Κούπερ έχει ζητήσει μετεγγραφική ενίσχυση και η διοίκηση προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αργεντινού. Για το ματς κόντρα στην επικίνδυνη Καβάλα ο Κούπερ δεν υπολογίζει στους Τόχα, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρία, Βανγγέλη, Ναφτί, Πορτίγια, Ρονάλντο ενώ αμφίβολος είναι ο Σηφάκης που ανέβασε πυρετό.
 
Οι αργοναύτες μπορεί να βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας όμως αυτό φαίνεται ότι δεν ικανοποιεί τον Σταύρο Ψωμιάδη ο οποίος απέλυσε τον Κάσπερτσακ. Αντικαταστάτης του πιθανότατα θα είναι ο ιδιόρρυθμος Σέρσε Κόσμι που βρίσκεται ήδη στην Καβάλα και θα παρακολουθήσει το ματς κόντρα στον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει 4 αγώνες χωρίς νίκη και θα προσπαθήσουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2011.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague

 
Τρίτη 04/01
 
17.15 Ξάνθη – Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
17.15 Ατρόμητος – Λάρισα (NOVA)
19.30 Άρης – Καβάλα (NOVA)
 
Τετάρτη 05/01
 
15.00 Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (NOVA)
17.15 ΑΕΚ – Κέρκυρα (NOVA)
17.15 Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός – Ηρακλής (ΝΕΤ)
19.30 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (NOVA)
 

Βαθμολογία μετά από 15 αγώνες

 
1. Ολυμπιακός 36
2. Παναθηναϊκός 31
3. ΠΑΟΚ 23
4. ΑΕΚ 23
5. Καβάλα 21
6. Ξάνθη 21
7. Άρης 20
8. Εργοτέλης 20
9. Ολυμπιακός Βόλου 20
10.Ηρακλής 19
11.Κέρκυρα 19
12.Αστέρας Τρίπολης 16
13.Ατρόμητος 16
14.Πανιώνιος 15
15.Πανσερραϊκός 15
16.Λάρισα 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου