ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το "καμίνι" και πάλι στον αέρα!

Το "καμίνι" και πάλι στον αέρα!

Περίπου 7,500 κομμάτια έχουν φύγει για το ματς με τον Ηρακλή (υπήρξε όμως και διακοπή λόγω εορτών) και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι και πάλι γεμάτο, όπως σε όλα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.
Μπορεί να καταντάει κοινότυπο, αλλά επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... Έτσι, λοιπόν, δεν θα κουραστεί κανένας να γράφει το πόσο μεγάλη είναι φέτος η βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού, που σε όλα τα παιχνίδια δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα, κάτι που θα συμβεί και κόντρα στον Ηρακλή (5/1, 19:30, RedPlanet.gr, NET) για την 16η αγωνιστική.
Μέχρι στιγμής έχουν φύγει 7.500 μαγικά χαρτάκια, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως υπήρξε ένα.. μίνι διάλειμμα ελέω εορτών και από σήμερα αρχίζει και πάλι η διάθεσή τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης". Η δίψα είναι μεγάλη και ένα ακόμη μοναδικό πάρτι αναμένεται στην κερκίδα από 30.000 Ολυμπιακούς. Άλλωστε, πρέπει να δοθεί και ένα μάθημα στον "γηραιό", ο οποίος εδώ και τρία παιχνίδια διατηρεί αήττητο με τους Πειραιώτες, έστω και αν στα δυο παιχνίδια είχαμε "πιστολιές" εξ επαφής.


Αυτή την φορά όμως τα πράγματα μπορούν να είναι διαφορετικά και οι ερυθρόλευκοι πιστοί οφείλουν να πράξουν τα δέοντα από τη δική τους μεριά, ώστε να σπρώξουν τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο τρίποντο της νίκης. Ο Ολυμπιακός, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του, μπορεί να διατηρήσει και να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο, κάνοντας ευκολότερη την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι το γήπεδο θα είναι "καμίνι", έστω και αν οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά. Άλλωστε, στην... κόλαση είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου