ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ο Κόζμι αναλαμβάνει την Καβάλα

Ο Κόζμι αναλαμβάνει την Καβάλα

 
Στην Ελλάδα για να συζητήσει και ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας βρίσκεται από σήμερα (03/01) ο Ιταλός τεχνικός Σέρζε Κόζμι. Το δανεισμό του Περεϊρίνια στην ελληνική ομάδα ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Μπορεί οι «αργοναύτες» να δίνουν την Τρίτη την πρώτη τους αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο της Super League και μάλιστα αντιμετωπίζοντας τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο οι διοικούντες έχουν το μυαλό τους στον αντικαταστάτη του Χένρι Κάσπερτσακ. Η απόφαση είναι ειλημμένη και σας την έχει γράψει πολλές φορές το Sportnooz. Ο Πολωνός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στην Καβάλα, ακόμη κι αν η ομάδα κερδίσει 5-0 στη Θεσσαλονίκη τους «κίτρινους».
Το δύσκολο ήταν να εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του και γενικά αυτός να πληροί τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η οικογένεια Ψωμιάδη και που ως γνωστόν είναι υψηλές. Βρέθηκε και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην πατρίδα μας για να διαπραγματευτεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας! Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιταλό ιδιόρρυθμο τεχνικό, Σέρζε Κόζμι ο οποίος θα συζητήσει με τους διοικούντες το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται αύριο (04/01) να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να δει το ματς με τον Άρη.

Εν τω μεταξύ, τον εξάμηνο δανεισμό του Περεϊρίνια στην Καβάλα γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.Ο Μπρούνο Αλεχάνδρε Μάρκες Περεϊρίνια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει ύψος 1.73. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Πορτογάλος άσος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βιτόρια του Γκιμαράες, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 6 παιχνίδια φέτος. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του από το 2005 μέχρι και φέτος.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το ματς με τον Άρη και ο Χένρικ Κάσπερτσακ θα έχει κανονικά στην διάθεση του τους Νταρσεβίλ και Ντουγκλάο. Αναλυτικά η αποστολή των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Σιόντης, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς, Δρόσος, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Ναζλίδης, Βαγιέχο, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Γιάννου, Ελευθεριάδης Χ, Νταρσεβίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου