ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χαβίτο

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χαβίτο

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Χαβίτο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός αναμένεται ακόμα και σήμερα (6/1) να υπογράψει για το καλοκαίρι στους Πειραιώτες, αφού μένει ελεύθερος από τον Άρη.
Μπορεί τα χειμερινά "ψώνια" να είναι συγκεκριμένα και γίνονται στην ώρα τους, αλλά ο καλός ο νοικοκύρης προνοεί για να έχει και αργότερα... Σαν τέτοιος, λοιπόν, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, κλείνει ένα-ένα τα "μέτωπα" στο μετεγγραφικό κομμάτι και μετά τον Μανιάτη (που υπέγραψε) και τον Κουμορτζί (που θα υπογράψει μάλλον σήμερα), σειρά παίρνει ο Χαβίτο ενόψει του καλοκαιριού.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη, που παίζει κατά κύριο λόγο στην δεξιά πτέρυγα, αλλά με ευκολία κινείται σε όλους τους χώρους της μεσαίας γραμμής και αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό, αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αρέσει και στον διοικητικό ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και έτσι θα οριστικοποιηθεί το deal, αφού υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του.


Ο 27χρονος άσος, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη (αγωνίζεται εκεί από το 2006) και έτσι μπορεί από τώρα να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να χρειάζεται να πληρωθεί η νυν ομάδα του. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε, δεν υπήρξε και ιδιαίτερη "τροφή" για σκέψη από τη μεριά του Χαβίτο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση να φορέσει την πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα και να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη, επήλθε συμφωνία και θα φορέσει την ριγωτή ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος από το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης. Έχοντας θητεύσει σε Μπαρτσελόνα Β' και Μπαρτσελόνα, ο Χαβίτο έχει μια επιτυχημένη θητεία μέχρι σήμερα στον Άρη και γι' αυτό και έχει μείνει όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας και σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως, ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος ανοίγει, με τον παίκτη να ταιριάζει "γάντι" σε αυτά που ζητάει ο Βαλβέρδε.

Όσο και αν κάποιοι έχουν τις ενστάσεις τους για την μετεγγραφή αυτή, προφανώς και θα πρέπει πρώτα να δουν μέσα στο γήπεδο και μετά να κρίνουν, διότι όλο και κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο προπονητής. Βέβαια, θα μπουν όλοι στο... τρυπάκι να πουν "μα και τον Όσκαρ έφερε...", όμως δεν σημαίνει ότι 1-2 κακές επιλογές θα πρέπει να συνοδεύουν πάντα την όποια επόμενη επιλογή του συγκεκριμένου κόουτς. Εφόσον ο Χαβίτο ντυθεί στα ερυθρόλευκα, θα πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού, να αισθανθεί σαν στο σπίτι του και τότε είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει τα μέγιστα. Μπάλα ξέρει και μάλιστα πολύ καλή, δικαιώματα δεν έχει δώσει ως σήμερα, επομένως καλό θα είναι να υπάρξει σκέψη πριν την οποιαδήποτε υψηλή κριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου