ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012


Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

14/1/2012

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν χθες στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον σημερινο (Σάββατο 14/1, 19:30) αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μανιάτης, ενώ ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Τοροσίδης, που ένιωσε ήπιες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο.
Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Πάντελιτς, λόγω του τραυματισμού που έχει από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο Ρέντη και του έγινε αλλαγή στην επίδεση του τραύματός του.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο, Μιραλάς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, Α. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

www.olympiacos.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου