ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


14/1/2012

Βαλβέρδε: "Μακάρι να είχαμε ένα ντέρμπι!"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο μέσα στο 2012, υποστηρίζοντας πως θα ήταν καλό για την ομάδα του να είχε ένα ντέρμπι άμεσα στο πρόγραμμα, καθώς στην πίεση οι ερυθρόλευκοι ανταποκρίνονται καλύτερα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Ντιόγκο Λουίς Σάντο, από τον οποίο έμεινε ικανοποιημένος


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1:

"Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε δύο φορές πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, όταν δεν παίζαμε καλά ή μάλλον δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κλάση να καταφέρουμε το 2-1 να το κάνουμε πολύ γρήγορα 3-1 και να συνεχίσουμε το ματς με περισσότερη ηρεμία. Υποφέραμε πολύ από τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Λεβαδειακού και αυτό για εμάς ήταν πρόβλημα. Ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και για αυτό ίσως παρατηρήσατε ένταση και αγωνία από τους παίκτες στο πρώτο μέρος και μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Είδαμε την ανάγκη που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, το να κερδίζεις ένα ματς είναι πάντα δύσκολο και είμαστε ικανοποιημένοι.

Σίγουρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο πως τη νέα χρονιά δεν παρουσιάζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο όπως αυτό του πρώτου μισού της σεζόν. Η απόδοσή μας δεν έχει την ίδια λάμψη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη και άλλοτε θα παίζεις καλύτερα και άλλοτε χειρότερα. Μακάρι όταν βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Έχουμε παίξει και πολύ καλά παιχνίδια, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε απόψε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να φτάσουμε στη νίκη.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στα γνώριμα επίπεδα απόδοσής μας. Μακάρι να είχαμε ένα ντέρμπι στο πρόγραμμά μας, αν και το παιχνίδι στην Ξάνθη που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο. Η ιστορία, μας έχει δείξει πως όταν έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πιεζόμαστε, έχουμε ανταποκριθεί καλύτερα.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Ντιόγκο, καθώς στην πρώτη φορά που βρέθηκε στην αποστολή έπαιξε στη βασική εντεκάδα. Στάθηκε καλά, περιμένουμε να εγκλιματιστεί περισσότερο και ελπίζουμε να μας βοηθήσει".

Παράσχος: "Μπορούσαμε να αγχώσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό"

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Λεβαδειακού, αλλά έμεινε με το παράπονο πως η ομάδα του θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων υποκλίθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Λεβαδειακού στη Super League.

"Έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, παρά τις αλλαγές που είχαμε. Από την στιγμή, όμως, που χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, μετά είχαμε φυσιολογικά πρόβλημα. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει σημαντική ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος, μειώσαμε, αλλά είμαστε κακότυχοι. Όποιο λάθος κάνουμε, ο αντίπαλος το κάνει γκολ. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι και για τρίτο σερί ματς (σ.σ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) δεχόμαστε εύκολα γκολ. Μπορούσαμε να αγχώσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό, που έχει απεριόριστες δυνατότητες, εξαιρετικό υλικό και θα βρει ξανά το δρόμο του.

Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα και δείχνουμε καλή εικόνα. Έχουμε ένα πειθαρχημένο σύνολο κκαι ενισχυθήκαμε τον Γενάρη με δύο-τρεις παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα μπορέσουμε να αντέξουμε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Πρέπει να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλά επίπεδα και να μην έχουμε τραυματισμούς για να αντέξουμε. Είμαι αισιόδοξος και θα πρόκειται για τεράστιο κατόρθωμα για τη Λιβαδειά, αν μπορέσει να σωθεί".

Φουστέρ: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστερ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι το ζητούμενο ήταν η νίκη και οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να την πάρουν.

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και για την επανεμφάνιση του Λουίς Ντιόγκο με τα "ερυθρόλευκα".

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός είπε στην NOVA:

"Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο, μιας και ο κάθε αντίπαλος προσπαθεί να μας δυσκολέψει. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό ήταν η νίκη. Όταν χάνεις βαθμούς σε ματς που θέλεις να κερδίσεις, είναι ένα χτύπημα για την ψυχολογία, αλλά δεν έχουμε χρόνο θα πρέπει να κερδίζουμε το κάθε ματς και παίρνουμε τους βαθμούς".

Για τον Ιμπαγάσα:

"Πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Ιμπαγάσα και θέλουμε να είναι καλά και να μας βοηθάει., σήμερα ένα γκολ από δική του πάσα και ένα από δικό του φάουλ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι".

Για τον Ντιόγκο πρόσθεσε:

"Είναι ένας παίκτης πολύ ικανός και γρήγορος. Αν είναι να βοηθήσει καλώς μας ήρθε. Εμείς από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα".

WWW.REDPLANET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου