ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ψάχνεται για… χαφάρα!

Ψάχνεται για… χαφάρα!

12/1/2012

Ψάχνεται για… χαφάρα! 
Για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και όχι να αποτελεί απλώς μια προσθήκη στο ρόστερ κινούνται στον Ολυμπιακό. Στο… λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος εκεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι υπεύθυνοι εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις και να δεδομένα για κάθε μια μεταγραφή.

Εάν θέλει ο παίκτης να έρθει, εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Europa League, εάν μπορεί –πραγματικά- να προσφέρει καθώς και άλλα «εάν» περνούν από το μικροσκόπιο των υπευθύνων του Ολυμπιακού έτσι ώστε να προχωρήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση.

Τα ονόματα που έχουν βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο είναι αυτά των Φερνάντο Μπελούτσι, Λούτσο Γκονσάλες και Τόμας Ρόζίτσκι.

Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση;

Σε αυτή του Φερνάντο Μπελούτσι… Χθες υπήρξαν και πάλι δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αλλά και αναφορά σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος επικαλούμενος πηγές από τη διοίκηση της Πόρτο ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη πρόταση δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Το κακό στην περίπτωση του Μπελούτσι, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο… λιμάνι, είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Europa League.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου» βάσει των όσων γίνονται γνωστά από μεγάλα πρακτορεία ποδοσφαιριστών αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο μιλούν στη διοίκηση του Ολυμπιακού εκτιμάται ότι όντως οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός χαφ που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν μπορεί τυχαία να αναφέρονται τα ονόματα των Ροζίτσκι και Λούτσο Γκονσάλες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Αργεντινός είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού έστω και με ανεπίσημη μορφή, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Την ίδια στιγμή ο Ροζίτσκι φαίνεται να κινείται ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Βόλφσμπουργκ και Γαλατάσαραϊ. Το σίγουρο όμως –τουλάχιστον όπως «βγαίνει» από το περιβάλλον του- είναι ότι το μέλλον του είναι εκτός Άρσεναλ.

Έτσι εκτιμάται ότι βάσει των δεδομένων που υπάρχουν τώρα οι ερυθρόλευκοι περιμένουν στη… γωνία για τις δύο τελευταίες περιπτώσεις. Για να μάθουν οριστικά τι σκοπεύουν να κάνουν και οι ομάδες τους αλλά και οι ίδιοι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου