ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Κόκκινος» για πάντα ο Τζέραρντ!

«Κόκκινος» για πάντα ο Τζέραρντ!

12/01/2012
«Κόκκινος» για πάντα ο Τζέραρντ!
Είναι ο ηγέτης των «κόκκινων»! Η καριέρα και η ζωή του είναι συνυφασμένη με τη Λίβερπουλ! Ο Στίβεν Τζέραρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, αποφασίζοντας ουσιαστικά να μην βγάλει ποτέ από το στήθος του το έμβλημα της ομάδας!

Ο 31χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό με την ομάδα της καρδιάς του, μόλις λίγες ώρες μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ (1-0) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Etihad Stadium», το βράδυ της Τετάρτης για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια μέρα από αυτές που αισθάνομαι περήφανος για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού έρχεται αμέσως μετά από μια πολύ σημαντική νίκη στο Λιγκ Καπ. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε στο πρώτο ματς με τη Σίτι και να πάμε στο Γουέμπλεϊ για τον μεγάλο τελικό» ήταν τα λόγια του Στίβεν Τζέραρντ αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της ανανέωσης, ενώ ασφαλώς, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με λόγια καρδιάς στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ:

«Είμαι στην ομάδα που αγαπώ και την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί! Ζω ένα πραγματικό όνειρο όντας ο αρχηγός ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ευρώπη! Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια και πιστεύω ότι η ομάδα κάνει βήματα βελτίωσης. Έχουμε φανταστικό υλικό, άξιους ιδιοκτήτες, φοβερό τεχνικό τιμ και θέλω στο μέλλον να βιώσω ακόμη περισσότερες χαρούμενες στιγμές με την κόκκινη φανέλα»!
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου