ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Μανιάτης ψηφίζει …Ντιόγκο!

Ο Μανιάτης ψηφίζει …Ντιόγκο!

14/1/2012 

ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΑΝΙΑΤΗΣΟ Γιάννης Μανιάτης πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και μετά το τέλος του ματς, εμφανίστηκε…αλτρουιστής: «Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα όχι τι κάνω εγώ στον αγώνα. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε, αν και δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Ωστόσο, πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικά τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά γιατί μπαίνεις με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας».
Για το αν υπάρχει ή όχι άγχος στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, ο Μανιάτης υποστήριξε: «Ναι, υπάρχει λίγο άγχος το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα δυνατά και να καθαρίζουμε όσο γίνεται πιο νωρίς τα παιχνίδια».
Ο Μανιάτης κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την επιστροφή Ιμπαγάσα και… Ντιόγκο: «Έκανε δύο ασίστ και πήραμε το παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Δίνεις την μπάλα στον Ιμπαγάσα και ξέρεις πως θα κάνει μια ενέργεια και μια ασίστ και θα κερδίσουμε το παιχνίδι.
Ο Ντιόγκο προσπαθεί στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου