ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Θέλει να κάνει το «μπαμ»!

Θέλει να κάνει το «μπαμ»! 

13/1/2012

Θέλει να κάνει το «μπαμ»! Γκρανέρο, Ροζίτσκι και Λούτσο Γκονζάλες.
Κάτι το εξαιρετικό ψάχνει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό φανερώνουν, άλλωστε, οι φήμες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν προσεγγίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος φημολογείται πως δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Επιπλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να περιμένουν στη… γωνία για τις περιπτώσεις του Λούτσο Γκονζάλες και του Τόμας Ροζίτσκι.

Όσον αφορά τον Γκρανέρο, υπάρχουν τέσσερα σενάρια γύρω από το όνομά του. Το πρώτο αφορά τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Ρεάλ. Το δεύτερο θέλει τον Αργεντινό χαφ να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μάλαγα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν ο Χιλιανός προπονητής ήταν στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Το τρίτο θέλει τον 24χρονο παίκτη να παρακολουθείται από αγγλικούς συλλόγους, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Και το τέταρτη - που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ - αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο τον υπολογίζει κανονικά, αν και μέχρι στιγμής δεν του έχει δώσει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι το τελευταίο σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και ο Γκρανέρο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των Μαδριλένων να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, δύο είναι τα θέματα που «κολλούν» τη μεταγραφή. Το πρώτο έχει να κάνει με την αποδέσμευσή του Φράνκο Κοστάντσο και το δεύτερο αφορά την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής – και πάντα οικονομικής – λύσης τη δεδομένη χρονική περίοδο. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις γκολκίπερ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι (όπως είναι ο Μιχάλης Σηφάκης).

Πλέον οι Πειραιώτες φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Τόμας Κούτσιακ, ο μάνατζερ του οποίου έχει έρθει σε επαφή με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως του Χακόμπο και του Κάρολ.

Συναντάει τον Κούπερ ο Χαβίτο!

Έναν παλιό γνώριμο αναμένεται να συναντήσει ο Χαβίτο, ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» - θα παίξει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ορντουσπόρ, στην οποία εργάζεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Επίσης, υπάρχουν θετικά μηνύματα όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο μάνατζερ του οποίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ακούγεται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Το ένα σενάριο τον θέλει να έχει πάει στην Ιταλία για να δει για «δεκάρι» στην Ισπανία ή την Ιταλία και το άλλο πως έχει πάει στην Σερβία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Φέισα στη Βοϊβοντίνα, ώστε να αδειάσει μία θέση και να μπορεί να αγωνιστεί ο Ντιόγο.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου