ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Ψάχνεται» μεταγραφικά ο Παναιτωλικός

«Ψάχνεται» μεταγραφικά ο Παναιτωλικός

13/1/2012
«Ψάχνεται» μεταγραφικά ο Παναιτωλικός
Τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών φέρεται να εξετάζει ο Παναιτωλικός, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Συγκεκριμένα, η στήλη της εφημερίδας «Τρελός του χωριού» υποστηρίζει ότι η ομάδα από το Αγρίνιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντριάν Γκουνίνο και του Κάλεμπ Φόλαν.

Ο Γκουνίνο είναι 22 ετών (03/02/1989) αμυντικός και κατάγεται από την Ουρουγουάη. Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Πενιαρόλ και μέτρησε 154 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός μπακ έχει αγωνιστεί στις Ντανούμπιο, Μπόκα Τζούνιορς, Τουλούζ και Πενιαρόλ, ενώ είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της πατρίδας του.

Ο Φόλαν 29 ετών (26/10/1982) επιθετικός και κατάγεται από την Ιρλανδία. Ξεκίνησε τη χρονιά στην αμερικανική Κολοράντο Ράπιτς, αλλά ετοιμάζεται να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο διεθνής φορ έχει αγωνιστεί σε αρκετές αγγλικές ομάδες, όπως η Λιντς Γιουνάιτεντ, η Χαλ Σίτι, η Γουίγκαν και η Μίντλεσμπρο.

Παράλληλα, τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να… αρπάξουν τον Τσέζαρεκ και τον Φατί. Ωστόσο, ο δεύτερος σκέφτεται μόνο να παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου