ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ «Κολλάει» του στόπερ

ΠΑΟ «Κολλάει» του στόπερ 

13/1/2012

«Κολλάει» του στόπερ
Στο οικονομικό κομμάτι φαίνεται ότι «κολλάει» η ολοκλήρωση των δανεισμών του Αντρέ Πίντο και του Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς, οι οποίοι περιμένουν την ειδοποίηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να έρθουν στην Ελλάδα.

Οι δύο λόγοι που «φρενάρουν» την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των δύο αμυντικών είναι οι εξής: αν και το κόστος (και των δύο δανεισμών από την Πόρτο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα) δεν θα ξεπεράσει τις 250.000, οι διοικούντες υποστηρίζουν: «όταν έχεις απλήρωτους παίκτες, πώς θα κάνεις μεταγραφή;».

Επίσης, υπάρχει θέμα με την μείωση του μπάτζετ του «τριφυλλιού», αφού κανένας από τους Σεϊταρίδη, Μελίσση και Πετρόπουλο δεν δέχεται να μείνει ελεύθερος. Έτσι, η διοίκηση περιμένει να αποχωρήσει ένας από τους τρεις για να πάρουν τον Πίντο ή τον Μπάρμπαριτς.

Μέχρι στιγμής όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά και σύντομα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν θα πάρει τελικά το ρίσκο για μία έστω προσθήκη.

Παράλληλα, οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ θεωρούν ότι το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας μπορεί να καλυφθεί από τους Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και τους… μπαλαντέρ Κατσουράνη και Βύντρα μέχρι να γυρίσουν ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ.

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα δεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Κατσουράνη ως στόπερ, αφού πιστεύει ότι χάνει έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης, φοβάται μήπως ο Καντέ χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου