ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ήρθαν τα χαρτιά του Ντιόγκο

Ήρθαν τα χαρτιά του Ντιόγκο

Αλλαγή σκηνικού για τον Ντιόγκο, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν τα απαιτούμενα χαρτιά, ώστε να είναι διαθέσιμος ο Βραζιλιάνος και στο ματς με τον Λεβαδειακό (14/1).
Μέχρι το πρωί της Παρασκευής (13/1), τα απαιτούμενα έγγραφα που θα επέτρεπαν στον Λουίς Ντιόγκο να αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν είχαν φτάσει στο Ρέντη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τα σχέδιά του για το ματς με τους Βοιωτούς χωρίς να υπολογίζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Ωστόσο, οι αστραπιαίες κινήσεις των μελών της "ερυθρόλευκης" διοίκησης έκαναν το θαύμα τους. Το χαρτί της λήξης του δανεισμού του Λουίς Ντιόγκο στη Σάντος έφτασε στην Ελλάδα και κατατέθηκε στην αρμόδια αρχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί σε επίσημα ματς με την "ερυθρόλευκη" και ριγωτή.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και καιρό και δείχνει σε καλή κατάσταση, πλέον περιμένει το χρίσμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος, μετά και τον τραυματισμό του Μάρκο Πάντελιτς, δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ντιόγκο, στο ματς με τον Λεβαδειακό.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου