ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σκληρή στάση απέναντι στην Nova

Σκληρή στάση απέναντι στην Nova

Η αντίδραση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι σε ρεπόρτερ της NOVA είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι.
Στον Ολυμπιακό έχουν φοβερά παράπονα από την συνδρομητική τηλεόραση. Και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο, αφού η αντιμετώπιση του καναλιού απέναντι στην ομάδα του Πειραιά είναι τις περισσότερες φορές αρνητική ή ακόμα και ύποπτα συκοφαντική. Κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια.
Στην πλατεία Αλεξάνδρας τα... έχουν πάρει κανονικά με το συνδρομητική τηλεόραση κάτι που φάνηκε καθαρά και στην αντίδραση της "κορυφής" του διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόλις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εισήλθε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Superleague με τον Λεβαδειακό, ένας ρεπόρτερ της Nova τον πλησίασε ζητώντας του να πει δύο λόγια για λογαριασμό του καναλιού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε ευγενικά, ωστόσο είπε χαρακτηριστικά πως "δεν θα κάνουμε ποτέ πια δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση", κάτι που δείχνει καθαρά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι, όντας η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και η "ναυαρχίδα" του αθλητικού τμήματός της Nova, ωστόσο η αντιμετώπιση που τυγχάνει είναι επιεικώς απαράδεκτη.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου