ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού , για την εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο ματς κόντρα στον Θρασύβουλο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναμφισβήτητα MVP του Ολυμπιακού και του αγώνα ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος σκόραρε δις. Καλός ο Φουστέρ, περισσότερα περιμέναμε από Αμπντούν και Ιμπαγάσα.


Μέγκιερι: Από θέση θεατή παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Μέγκιερι, καθώς οι παίκτες του Θρασύβουλου ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Στο 90' βέβαια είχε μία άστοχη έξοδος, αλλά για ακόμη ένα ματς κράτησε έστω και έτσι το μηδέν στην εστία του.

Χαβίτο: Έπαιξε επιθετικά από τα δεξιά, έχοντας αρκετές προωθήσεις. Στο 63' λίγο έλειψε να σημειώσει ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά η μπάλα στο μακρινό σουτ που επιχείρησε δεν του έκανε το χατήρι. Θετικό το δείγμα γραφής του Ισπανού, ο οποίος δείχνει να μην έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι παίζει ελάχιστα.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Εύκολο απόγευμα για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όποτε χρειάστηκε, δήλωσε "παρών". Παράλληλα, από τα πόδια του ξεκίνησε το πρώτο γκολ, καθώς έκανε την βαθιά μπαλιά στον Αμπντούν. Στο 74' έδωσε την θέση του στον Βαλεριάνο.

Παπάζογλου: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση. Ένα ακόμα πολύτιμο παιχνίδι στα πόδια του νεαρού στόπερ.

Ποτουρίδης: Αμυντικά δεν χρειάστηκε, ελέω της δυναμικότητας των αντιπάλων. Ορθά ανέβαινε σε πολλές περιπτώσεις στην πτέρυγα του και επιχείρησε ουκ ολίγες σέντρες από τα αριστερά, δείχνοντας, ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα, γιατί οι περισσότερες εξ αυτών δεν του βγήκαν.

Μοδέστο: Έδωσε κάποιες μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στο β΄μέρος πήρε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες, με αποκορύφωμα την παράλληλη που έβγαλε στον Πάντελιτς στο 3-0. Θετικός ο Κορσικανός, ο οποίος στο 66' έδωσε την θέση του στον Μακούν.

Γέστε: Σε ρόλο αντί – Ιμπαγάσα έπαξε ο Βάσκος, ο οποίος έδειξε να μην έχει επηρεαστεί από την εις βάρος του περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Κάθε άλλο παρά αδιάφορος ήταν, ενώ ουκ ολίγες επιθέσεις ξεκίνησαν από τα πόδια του.

Αμπντούν: Ορεξάτος, στο πρώτο μέρος αλλά με κάποια λαθάκια στο παιχνίδι του. Προσπάθησε να έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα κατάφερε στην ασίστ στον Πάντελιτς στο 1-0. Στην επανάληψη έπεσε η απόδοση του και γενικότερα περιμένουμε περισσότερα από τον αλγερινό.

Φουστέρ: Ο Ισπανός ήταν ο παίκτης που φάνηκε περισσότερο από οποιωνδήποτε άλλο στο πρώτο μέρος. Πέτυχε ένα γκολ, ενώ στο 55' έχασε ένα ακόμα. Έτρεξε αρκετά με την μπάλα και δίχως αυτήν. Πολύ καλός ο Φουστέρ, o οποίος από το 57' έπαιξε επιθετικός.

Μόνχε: Καλός ο Αργεντινός, ο οποίος είχε κάποιες πλαγιοκοπήσεις στο ενεργητικό του, ενώ δεν φοβήθηκε να σουτάρει.

Πάντελιτς: Δύο γκολ έβαλε ο Σέρβος, φτάνοντας συνολικά τα 13 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δικαίως ο MVP του αγώνα, αλλά και άτυχος καθώς στο 57' αποχώρησε τραυματίας μετά από "εγκληματικό" τάκλιν του Βασιλείου. Την θέση του πήρε ο Ιμπαγάσα.

Ιμπαγάσα: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στα περισσότερα από 33 λεπτά που αγωνίστηκε, δείχνοντας επηρεασμένος από το γεγονός, ότι προέρχονταν από αποχή από την δράση. Εξαίρεση αποτέλεσε το πολύ καλό του φάουλ στο 78', το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Κασμερίδη.

Μακούν: Ζήτησε και πήρε μπάλα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Για το διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλός.

Βαλεριάνος: Ντεμπούτο για το νεαρό μπακ, ο οποίος μπήκε στο 74' στον αγώνα. Στο 82' μάλιστα με σωτήριο τάκλιν, πήρε το... πορτοφόλι του Βλάχου, ο οποίος επιχείρησε να βγει φάτσα με τον Μέγκιερι.

WWW.REDPLANET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου