ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Σκέφτεται να φύγει ο Αμπντούν"

"Σκέφτεται να φύγει ο Αμπντούν"

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, εξετάζει ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος έχει θέμα με τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "lexpressiondz.com", μετά την συνομιλία που είχε με τον προπονητή της Αλγερίας, Χαλίλοτζιτς, σκέφτεται την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, του τόνισε πως για να τον υπολογίσει θα πρέπει να τον δει σε ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κέρκυρα θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή λύση, αλλά ο παίκτης, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα δεν αποκλείεται να ζητήσει να φύγει τελείως από τον Ολυμπιακό.

Να σημειώσουμε ότι, ο Αλγερινός σε καμία περίπτωση δεν έχει προσαρμοστεί έως τώρα στις απαιτήσεις της ομάδας του Πειραιά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που είδαμε πέρυσι με την φανέλα, όμως, της Καβάλας.

Ο Αμπντούν έχει παίξει την τρέχουσα περίοδο σε 16 παιχνίδια εκ των οποίων τα 10 στην Ελλάδα, τα 4 στην Ευρώπη και τα 2 στο Κύπελλο.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου