ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Ναυάγιο» με Τέβες και Μίλαν!

«Ναυάγιο» με Τέβες και Μίλαν!

12/01/2012
«Ναυάγιο» με Τέβες και Μίλαν!
Απρόσμενη εξέλιξη φαίνεται πως είχε η υπόθεση της μετακίνησης του Κάρλος Τέβες στη Μίλαν! Σύμφωνα με το «SkySports», οι «ροσονέρι» αποσύρονται ηττημένοι, όχι γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή, αλλά λόγω… Πάτο!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φερόταν να βρίσκεται κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αποφάσισε να παραμείνει στο «Σαν Σίρο», εξέλιξη που απέβη καθοριστική για την απόκτηση του «απάτσι»!

Η Μίλαν έδωσε τεράστια μάχη για να αποκτήσει τον Κάρλος Τέβες, αρχικά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και έπειτα με κανονική μεταγραφή, βάσει και των συμμετοχών του διεθνούς φορ στη Serie A (αδιαπραγμάτευτος όρος η συμμετοχή του Τέβες στα μισά από τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος)! Παρ’ όλα αυτά, η έκβαση της υπόθεσης ήταν η χειρότερη για τους «ροσονέρι».

«Η απόφαση του Πάτο και οι εξελίξεις στη δική του υπόθεση, οδηγούν στο “ναυάγιο” με τον Κάρλος Τέβες. Ο Πάτο αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και ως αποτέλεσμα, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για τον Τέβες, κάπου εδώ σταματούν» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι!
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου