ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!

«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!

14/01/2012
«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!
Αποφασισμένος να κρατήσει τον Ζερμέν Ντεφό στην Τότεναμ είναι ο Χάρι Ρέντναπ που δεν πτοήθηκε ούτε από το αίτημα του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να επιστρέψουν στον πελάτη του να φέρει πρόταση για να φύγει!

Ο Άγγλος τεχνικός είναι αποφασισμένος να φερθεί στον Ντεφό σαν να έχει απέναντί του τον Μόντριτς, ακόμη κι αν ξέρει ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά από την περίπτωση του Κροάτη μέσου. Ο Μόντριτς είχε ζητήσει το καλοκαίρι να φύγει. Τελικά έμεινε και εκείνος με το ζόρι όμως σε αντίθεση με τον Ντεφό, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Τότεναμ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει σκουριάσει στον πάγκο και επιθυμία του δεν είναι να φύγει για καλύτερη ομάδα με περισσότερα χρήματα αλλά, για ομάδα, ακόμη και χειρότερη, που θα του προσφέρει θέση βασικού. Ο Ρέντναπ φυσικά γνωρίζει όλα τα δεδομένα, όμως επιμένει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι ο παίκτης φέτος τουλάχιστον δεν παραχωρείται αφού η χρονιά είναι μεγάλη και ο πάγκος πρέπει να είναι βαθύς για να συνεχίζει να φαίνεται στην άκρη του τούνελ το τρόπαιο του πρωταθλήματος.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου