ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σιόβας: «Ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Σιόβας: «Ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» 

22/4/2012

Σιόβας: «Ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»  
Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον εμπιστεύτηκαν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας. «Ανήκω πλέον στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με διάλεξαν», τόνισε ο νεαρός αμυντικός του Πανιωνίου. «Θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχω τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη», πρόσθεσε.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Σιόβας στην «RealSports»...

Για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου

«Στον Πανιώνιο έχουμε μάθει στα ζόρια και γι' αυτό δε σταματήσαμε να μοχθούμε για το καλύτερο. Και χαίρομαι γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν».

Για το αν πίστευε στη δικαίωση ή κάποια στιγμή είπε κι αυτός «ως εδώ είμαστε τελειώσαμε»

«Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω ότι εγώ ούτε και τα άλλα παιδιά που μαζί δώσαμε έναν αγώνα παθιασμένο τη χρονιά που πέρασε. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν πολλά, όπως και σχεδόν παντού στο ποδόσφαιρο και στη χώρα μας, αλλά δε λυγίσαμε. Σε κάθε ματς βγάζαμε την ψυχή μας και τελικά τα καταφέραμε».

Για τα διοικητικά της ομάδας

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτά. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος που να μπορεί να χρηματοδοτήσει την ομάδα. Θα αναγνωρίσω πάντως την προσπάθεια που κατέβαλε η παρούσα διοίκηση».

Για τη συμβολή του Μάντζιου

«Είναι πολύ σημαντική. Διότι παρέλαβε μια ομάδα σε κρίσιμη κατάσταση και την κράτησε ψηλά. Πέτυχε να κεντρίσει το φιλότιμο σε παίκτες που ήταν εκτός κλίματος πριν απ' αυτόν και να τους μεταμορφώσει σε μαχητές. Εύχομαι στον Πανιώνιο να ζήσει καλύτερες μέρες».

Για το γεγονός ότι έχει γραφτεί πως ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό

«Δεν θέλω να πω ψέματα κι απ' τη στιγμή που το έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Ναι, έχω συμφωνήσει και φυσικά ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση που με περιμένει. Ανήκω πλέον στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με διάλεξαν».

Για την δουλειά που τον περιμένει στο λιμάνι

«Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να προσπαθώ πολύ. Στον Πανιώνιο όταν πήγα κάποιοι δε με πίστεψαν, αλλά έδωσα τις απαντήσεις μου στο γήπεδο. Το ίδιο θέλω να πετύχω και στον Ολυμπιακό. Θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχω τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Πιστεύω να τα καταφέρω».

Για το αν ο Μανιάτης θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό

«Ο Γιάννης προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά, αλλά εργάστηκε σκληρά και δεν του ήρθε τίποτα έτοιμο. Παράλληλα, η αλλαγή θέσης τον ωφέλησε και διακρίθηκε σημαντικά. Είναι σπουδαίο παιδί και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα».

Για την Εθνική ομάδα

«Η Εθνική είναι πάντα στο μυαλό μου. Αποτελεί τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου