ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Τσεκάρει» τον φάκελο και αποφασίζει

«Τσεκάρει» τον φάκελο και αποφασίζει 

26/4/2012

Έτοιμος για… διάβασμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έτσι ώστε να αποφασίσει ποιος θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει στα χέρια του φάκελο, γεμάτο με πληροφορίες, τον οποίο επεξεργάστηκαν Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς που επέστρεψαν από την Ισπανία, κάνοντας τις πρώτες επαφές. Ο Μίτσελ ψηλά στην λίστα.

Ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα αφού τώρα όλα στον Ολυμπιακό κινούνται γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει δουλειά και για την επόμενη μέρα. Οι δύο εκπρόσωποι της διοίκησης έψαξαν, ρώτησαν και έμαθαν τα πάντα για τους προπονητές που φαίνεται να αρέσουν στον Ολυμπιακό και έχουν φτιάξει τον special φάκελο τον οποίο και παρέδωσαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκείνος θα είναι και ο άνθρωπος που θα αποφασίσει ποιος θα χτίσει τον Ολυμπιακός της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον ισπανικό Τύπο, οι «ερυθρόλευκοι» μάζεψαν πληροφορίες για τον Ισπανό προπονητή της Σεβίλλης, ο οποίος φαίνεται να είναι ψηλότερα στην λίστα των «εκλεκτών» από κάθε άλλον. Από την πλευρά της διοίκησης δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και τονίζουν πως το μόνο που έχει γίνει από την μεριά τους είναι μια… έρευνα αγοράς.

Επίσης, ακόμα ένα όνομα που συζητήθηκε για τον πάγκο των Πειραιωτών ήταν αυτό του Γκαρθία της Χετάφε και του Μαρτίνεθ της Λεβάντε αλλά ο πρώτος ήταν αρνητικός να αφήσει τη νυν ομάδα του και ο δεύτερος έχει ρήτρα ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τέλος, πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για τον Μανθάνο, του οποίου το όνομα είχε ασθενήσει τον τελευταίο καιρό αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου