ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Έφτασε στην Πορτογαλία η αποστολή

Έφτασε στην Πορτογαλία η αποστολή

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Πορτογαλία. Αγχώδες το ταξίδι για Λισαβόνα, καθώς το αεροπλάνο είχε πολλές αναταράξεις.
Στην Πορτογαλία έφτασε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια στην περιοχή Φάρο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων, το ταξίδι ήταν αγχώδες, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια της τρίωρης πτήσης, το αεροπλάνο ταλανιζόταν από από αρκετές αναταράξεις.

Το ταξίδι, λοιπόν, ήταν κουραστικό και ταλαιπώρησε την ερυθρόλευκη αποστολή, η οποία ήταν από τα χαράματα (05:30) στο "Ελ. Βενιζέλος".

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Λισαβόνα και στη συνέχεια οι Πειραιώτες οδικώς ξεκίνησαν για την περιοχή Φάρο, η οποία βρίσκεται στο νότιο μέρος της Πορτογαλίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) η ομάδα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους. Την Τρίτη (24/7) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την Φαρένσε.

Η 24μελής αποστολή των παικτών: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης.

Εκτός έμειναν οι: Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας (τραυματίες και αποθεραπείες), Χαβίτο, Δασκαλάκης (δεν υπολογίζονται), Διαμαντάκος (υπολογίζεται για την ομάδα Νέων).

Τα τρία φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στον πορτογαλικό νότο:

*Τρίτη 24 Ιουλίου,  Φαρένσε - Ολυμπιακός (Σάο Λούις, Φάρο), 22.00 (ΝΟVA)
*Πέμπτη 26 Ιουλίου, Μπράγκα - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA)
*Παρασκευή 27 Ιουλίου, Νιουκάστλ - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA)

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου