ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η λογική του Μασάδο!

Η λογική του Μασάδο! 

25/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Πάολο Μασάδο νιώθει σαν να βρίσκεται χρόνια στον Θρύλο
Το ότι ήθελε να έρθει σαν τρελός στον Ολυμπιακό, το γνωρίζουν πλέον όλοι. Εκείνο που, ίσως, να μην έχει γίνει γνωστό, ακόμα, είναι η τρέλα που έχει ο Πορτογάλος μαέστρος, με τον Θρύλο. Απο την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε στους νταμπλούχους Ελλάδας, έδειξε την αγάπη του για την ομάδα, τον κόσμο και όλο αυτό που χαρακτηρίζει την ερυθρόλευκη οικογένεια. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα.
Ο Μασάδο ανυπομονεί και για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας, αυτή απέναντι στην Βέροια για το πρωτάθλημα, κάτι που συζήτησε και με τους συμπαίκτες του στο Ρέντη, κατά την διάρκεια της σημερινής (25/8) προπόνησης.

Ο Πορτογάλος έλεγε σχετικά ότι... "Το παν στην πρεμιέρα είναι να είσαι ψύχραιμος και να ακολουθήσεις τον σχεδιασμό του προπονητή. Γιατί αυτό που έχω μάθει απο το ποδόσφαιρο, είναι πως η πρεμιέρα είναι η πιο δύσκολη στιγμή σε ένα πρωτάθλημα και μπορεί να σε οδηγήσει σε στραβοπάτημα, αν δε είσαι προσεκτικός".

Ο 26χρονος μέσος, δείχνει πόσο σοβαρά έχει λάβει τα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος όλη την εβδομάδα τόνιζε στους παίκτες πόσο επικίνδυνο είναι το ματς κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα και θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Θρύλο.

Το καλό είναι ότι ο Ολυμπιακός πάει άκρως συνειδητοποιημένος στην Βέροια με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου