ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γελάει ο κόσμος μαζί τους!

Γελάει ο κόσμος μαζί τους! 

27/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ξεφτιλίστηκαν, αφού ήθελαν τιμωρία με το...ζόρι!

Τα πράσινα παπαγαλάκια ξεσαλωσαν για άλλη μια φορά στα ερτζιανά, λέγοντας ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, αφού υποστηρίζουν ότι είχε πειθαρχική τιμωρία σε εκκρεμότητα από αγωνιστική του υποχρέωση με την Κόλο Κόλο στη Χιλή.

Τα παπαγαλάκια αυτά, μέσα στη λύσσα τους, προσπαθούν μόνο να πετούν λάσπη. Γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική, πράγμα που τους προκαλεί …αναφυλαξία, αφού δεν πλήττει τον Ολυμπιακό!

Το olympiacos24.gr έχει στην κατοχή του το International Transfer Certificate, επίσημο έγγραφο της FIFA, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Το έγγραφο αυτό βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην κατοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού και, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά, δεν αναγράφεται ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ για τον Πάμπλο Κοντρέρας!

Συνεπώς, ο παίκτης είχε ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Βέροια!

Αλλά η κατάντια όλων αυτών των τύπων που ασχολούνται μόνο με το να πετούν λάσπη στο Θρύλο, είναι πάντοτε η ίδια: να τη λούζονται!

Γυρίστε λοιπόν στα λαγούμια σας για πολλοστή φορά, γιατί υπήρξε ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!





www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου