ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

H EΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

H EΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

25/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ερωπη

ΙΣΠΑΝΙΑ

«Δεν είμαι αντικαταστάτης του Αγουέρο και του Φορλάν» 

25/8/2012

«Δεν είμαι αντικαταστάτης του Αγουέρο και του Φορλάν»
Το προσωπικό του στίγμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί να αφήσει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όσο καιρό θα βρίσκεται στην ομάδα. Ο Κολομβιανός επιθετικός υποστηρίζει ότι δεν πήρε μεταγραφή στους «ροχιμπλάνκος» την περσινή χρονιά για να αντικαταστήσει τον Αγουέρο και τον Φορλάν αλλά να αναδείξει το μοναδικό του ταλέντο.

«Ήξερα ότι ο Φορλάν και ο Αγουέρο ήταν είδωλα εδώ, αλλά δεν ήρθα στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να τους αντικαταστήσω ή να κάνω ό,τι έκαναν αυτοί στο γήπεδο.

Θέλω να αφήσω την προσωπική μου σφραγίδα στο σύλλογο. Στόχος μου είναι να πετύχω ακόμη περισσότερα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα από πέρσι
», τόνισε ο 26χρονος στράικερ και συνέχισε:

«Πάντα πιέζω τον εαυτό μου να δίνει το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να πετύχω πράγματα και στόχους όπως έκαναν αυτοί όσο διάστημα αγωνίζονταν εδώ. Δεν επιδιώκω όμως να κάνω τους φιλάθλους της ομάδας να τους ξεχάσουν και αυτό διότι είναι σπουδαίοι παίκτες που έφεραν επιτυχίες στο σύλλογο».

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Πέπε 

25/8/2012

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Πέπε
Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε θα είναι ο Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέφερε από ένα χτύπημα στο κεφάλι που αποκόμισε στον αγώνα με τη Βαλένθια αλλά έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης των «μερένχες» και είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο τραυματισμός του 29χρονου αμυντικού στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» του στοίχισε τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του Σούπερ Καπ Ισπανίας όπου η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 3-2 από την Μπαρτελόνα.

Το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου έδωσε το «πράσινο φως» και ο Πέπε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στον αγώνα με τη συμπολίτισσα Χετάφε για τη δεύτερη αγωνιστική της Primera Division.

Ο Ραούλ Αλμπιόλ είχε αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα», αλλά τώρα φαίνεται ότι ο Ισπανός θα ξανακάτσει στον πάγκο.

Μετά από τις δυο ανεπιτυχείς προσπάθειες της Ρεάλ να κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο Σούπερ Καπ, οι πρωταθλητές Ισπανίας επιθυμούν να πετύχουν την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ηρέμησε τον Πελεγκρίνι ο Σεΐχης 

25/8/2012

Ηρέμησε τον Πελεγκρίνι ο Σεΐχης
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε ο Σεΐχης Αμπντουλάχ Αλ Τάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Μάλαγα επανέλαβε στον Χιλιανό τεχνικό ότι παραμένει στη διοίκηση του συλλόγου και δεν έχει αποχωρήσει.

Μετά τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο Σεΐχης θέλησε να ηρεμίσει τον 59χρονο προπονητή και να του ζητήσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν αποχωρήσει από το «Ροσαλέδα» ο Σάντι Καθόρλα, ο Χοσέ Σάλομον Ρόντον και ο Γιόρις Ματάισεν, ώστε να καλυφθούν τα χρέη του συλλόγου.

Στη διοίκηση της Μάλαγα θεωρούν ότι η κλήση του Αλ Τάνι έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, αφού δεν έχει αποχωρήσει ούτε το δεξί του χέρι ο Αμπντουλάχ Γκουν.

Ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου θεωρεί ότι ο Πελεγκρίνι είναι σημαντικός στην υλοποίηση του πλάνου που έχει θέσει για την ομάδα.

«Δεν είναι ανώτερη μας η Τσέλσι» 

25/8/2012

«Δεν είναι ανώτερη μας η Τσέλσι»
Βέβαιος ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να κοντράρει στα ίσα την Τσέλσι είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι «ροχινμπλάνκος» αντιμετωπίζουν τους Λονδρέζους στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την ερχόμενη Παρασκευή και ο Αργεντινός τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι μπορούν να τους κερδίσουν.

Οι «μπλε» ενισχύθηκαν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι με σπουδαίους παίκτες όπως ο Όσκαρ, ο Εντέν Αζάρ, ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα και ο Βίκτορ Μόουζες αλλά ο 42χρονος τεχνικός θεωρεί ότι δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι οι Μαδριλένοι.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League είναι καλύτερη από εμάς. Όμως όταν πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι όλα είναι πιθανά και ανοικτά για τον τελικό νικητή.

Δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατέκτησαν δύο διαφορετικούς τίτλους και είμαστε περήφανοι για αυτόν που κατακτήσαμε
», τόνισε ο Σιμεόνε και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ότι το Σούπερ Καπ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά στρέφουμε την προσοχή μας στο κάθε ένα ξεχωριστά.

Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικός αγώνας είναι. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσουμε ακόμη ένα ευρωπαϊκό τίτλο και ελπίζω θα διασκεδάσουμε την εμπειρία αυτή
».

Και ο φετινός τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στο Μονακό στις 21.45 ώρα Ελλάδας.

Θέλει Τουλαλάν η Ατλέτικο 

25/8/2012

Θέλει Τουλαλάν η Ατλέτικο
Για την απόκτηση του Τουλαλάν από τη Μάλαγα ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτηε. Σύμφωνα με την Diario Sur η κάτοχος του Europa League ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του άσου της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή με την ομάδα της Μαδρίτης να προχωρά άμεσα στις διαδικασίες με τον παίκτη να ντύνεται άμεσα στα χρώματά της.

Φυσικά εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται ο Τουλαλάν να αποχωρήσει από την Μάλαγα και να μην δώσει το «παρών» στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η απόκτηση του Τουλαλάν αποτελεί επιθυμία του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του Τουλαλάν.

Βιλανόβα: «Ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο ο Βαλντές» 

25/8/2012

Βιλανόβα: «Ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο ο Βαλντές»
Την άποψη πως ο Βίκτορ Βαλντές είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως εδώ και χρόνια είχε να περάσει από τα γκολπόστ των «μπλαουγκράνα» ένας πορτιέρο που να έχει το ταλέντο του 30χρονου γκολκίπερ.

«Με εκπλήσσει το γεγονός πως οι άνθρωποι μπορούν να ασκήσουν τόσο σκληρή κριτική σε έναν τερματοφύλακα όπως ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος και στις τρεις κατακτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, είχε σημαντικό ρόλο. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο, ενώ είναι από τους καλύτερους που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια», ήταν τα λόγια του Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Βαλντές για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιαστεί έτοιμος: «Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν σε εκπληκτική κατάσταση. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, καθώς διαθέτει δυνατό χαρακτήρα και θα είναι έτοιμος για το ματς της Μαδρίτης». 

Σαχίν: «Ο Αλόνσο με έπεισε» 

26/8/2012

Σαχίν: «Ο Αλόνσο με έπεισε»
Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τον Νούρι Σαχίν να αγωνιστεί στη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Τούρκος χαφ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων». Μάλιστα, ο διεθνής μέσος αποκάλυψε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την αγγλική ομάδα και να επιστρέψει πιο δυνατός στη «βασίλισσα».

«Ο Τσάμπι (Αλόνσο) είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά νοιάζεται για το ποδόσφαιρο. Είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Μοιάζουμε αρκετά και για αυτό είχαμε αρκετές συζητήσεις πάνω σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Όταν έμαθε ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για εμένα, άρχισε να μου λέει για την ομάδα. Νομίζω ότι ακόμα αγαπάει την Λίβερπουλ. Έκανε σαν τρελός όταν μου μιλούσε για την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο πρώην άσο της Ντόρτμουντ αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο Ισπανός συμπαίκτης του: «Μου έλεγε: “Πήγαινε εκεί, θα την αγαπήσεις. Οι οπαδοί θα σε φροντίσουν και θα σε αγαπήσουν” και άλλα τέτοια. Είπε, επίσης, ότι το Άνφιλντ είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Ο Τσάμπι έχει κερδίσει πολλούς τίτλους εδώ και ελπίζουμε ότι μπορούμε και εμείς να σημειώσουμε ανάλογες επιτυχίες».

Καταλήγοντας, ο Σαχίν μίλησε για την περσινή του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή, επειδή είχα πολλούς τραυματισμούς. Είχα τρεις τραυματισμούς την περσινή σεζόν. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, αλλά εγώ δεν αγωνίστηκα σε πολλά παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο μίλησα με τους ανθρώπους της Ρεάλ και τους εξήγησα ότι θέλω να πάω σε μία άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Θέλω να παίξω και αυτό είναι σημαντικό για εμένα και αυτό είναι κάτι που ήθελε ο προπονητής μου (Ζοσέ Μουρίνιο). Θέλω να παίζω σε μία ομάδα που έχει το επίπεδο της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό επέλεξα την Λίβερπουλ». 

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ 

26/8/2012

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ
Η κριτική που άσκησε ο Γιόχαν Κρόιφ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πολιτική που ακολουθεί στις μεταγραφικές κινήσεις αποτέλεσε αφορμή για το… μένος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάρτσελόνα μέσω στήλης που έχει σε ισπανική εφημερίδα υποστήριξε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έπρεπε –ως μεγάλη ομάδα- να στηρίξει περισσότερο τις ακαδημίες και τα «δικά» της παιδιά, παρά να προχωρά σε πολυδάπανες μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική σεζόν.

Το σχόλιο αυτό εκνεύρισε τον Μουρίνιο ο οποίος όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στον Ολλανδό. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χετάφε ο Πορτογάλος πέταξε τα… καρφιά του.

«Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχω στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία και όλοι τους στην Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν καλύτεροι», τόνισε ο Πορτογάλος για να… φορτσάρει στη συνέχεια:

«Δεν μου αρέσει όμως η ερώτησή σας γιατί έχει σχέση με ένα σχόλιο που έκανε κάποιος πριν από λίγες ημέρες. Είναι κάποιος που κατάφερε να πάρει το πρωταθλητριών μόνο μια φορά, και αυτό με τέσσερις μεγάλους παίκτες που προπονήθηκαν στην πατρίδα τους τον Κούμαν, τον Λάουντρουπ, τον Ρομάριο και τον Στοϊτσκοφ. Τέσσερις πολύ μεγάλους παίκτες», απάντησε ο Μουρίνιο απαντώντας στον Κρόιφ.

Εκτός αποστολής ο Πέπε 

26/8/2012

Εκτός αποστολής ο Πέπε
Δε θα ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης τελικά στον αγώνα με τη Χετάφε ο Πέπε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέκλεισε από την αποστολή της ομάδας τον συμπατριώτη του , παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες.

Ο 29χρονος αμυντικός υπέφερε το τελευταίο διάστημα από μια διάσειση που υπέστη στον αγώνα με τη Βαλένθια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε μια σύγκρουση με τον Ίκερ Κασίγιας. Όπως ήταν φυσικό έχασε τον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα.

Πήρε μέρος κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις των Μαδριλένων και όλα έδειχναν ότι θα επέστρεφε στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τη Χετάφε για τη δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά ο Ζοσέ Μουρίνιο έκρινε ότι ακόμη ο Πέπε είναι ανέτοιμος και τον απέκλεισε από την αποστολή.

Δεν πουλάει Νεγκρέδο η Σεβίλλη 

26/8/2012

Δεν πουλάει Νεγκρέδο η Σεβίλλη
Αρνητικά απάντησε η Σεβίλλη σε πρόταση της Φιορεντίνα για την παραχώρηση του Αλβάρο Νεγκρέδο.

Οι «βιόλα» κατέθεσαν προσφορά ύψους 25 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο επιθετικό, όμως οι Ανδαλουσιανοί θέλουν περισσότερα χρήματα για να τον δώσουν σε άλλη ομάδα.

Ο διεθνής φορ έχει προσελκύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον των Ιταλών, οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Ωστόσο, ο Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο (πρόεδρος της Σεβίλλης) τόνισε ότι ο Νεγκρέδο θα φύγει από την ομάδα του μόνο αν φτάσει κάποια σοβαρή πρόταση στο γραφείο του.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2016.



«Μέσι, ο καλύτερος όλων» 

26/8/2012

«Μέσι, ο καλύτερος όλων»
Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον καλύτερο στον κόσμο σύμφωνα με τον Γκιόργκι Ποπέσκου. Ο Ρουμάνος παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα» υποστήριξε ότι μόνο οι πιο φανατικοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το δέχονται αυτό.

Ο Αργεντινός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν αμφότεροι στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και η κουβέντα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο συνεχίζεται.

Ο Ποπέσκου που αγωνίστηκε για δύο χρονιές στο «Καμπ Νου» , δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για την απάντηση.

«Πρέπει να είσαι μεγάλος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης για να παραδεχθείς ότι ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι.

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ τους
», τόνισε στην «As» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει ο Μέσι και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Ρονάλντο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχει την ποιότητα να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του όπως ο Λίο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Ρουμάνος ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα τη διετία 1995-1997.


Μεσι(ας) και στην Παμπλόνα 

26/8/2012


Μεσι(ας) και στην ΠαμπλόναΑρκετή από τη μαγεία του Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καταφέρει να νικήσει με σκορ 2-1 την Οσασούνα. Ο εκπληκτικός Αργεντινός χτύπησε μέσα σε ένα πεντάλεπτο (74’, 79’) και χάρη στα δικά του γκολ οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να απαντήσουν στο τέρμα του Γιορέντε από το 2’ κι έτσι δεν είδαν την Παμπλόνα να γίνεται ακόμη μια φορά τόπος… μαρτυρίου για αυτούς.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, ενώ είχαν και ευκαιρίες να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Σε αντίθεση, όμως, με ό,τι είχε συμβεί στο πρόσφατο «clasico» όταν ο Βαλντές έκανε καταδικαστικό λάθος στο τέλος, ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα με δύο μεγάλες επεμβάσεις αποσόβησε νέα παραβίαση της εστίας του. Ιδιαίτερα η φάση του 72’ αποδείχθηκε καθοριστική, αφού δύο λεπτά αργότερα οι Καταλανοί έφτασαν στην ισοφάριση (σε μια φάση πάντως που ξεκινά από θέση οφσάιντ).

Λίγο πριν το παιχνίδι μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο και αφού ήδη είχε αποβληθεί ο Πουνιάλ αλλά και ο Τίτο Βιλανόβα, ο Μέσι σκόραρε ξανά, φτάνοντας μετά από δύο αγωνιστικές ήδη τα 4 στο πρωτάθλημα και τα 5 (μαζί με εκείνο στο σούπερ καπ) φέτος.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε ο Πουγιόλ στο ζυγωματικό και εκφράζονται φόβοι πως θα χάσει τον επαναληπτικό του ισπανικού σούπερ καπ.


Τα υπολοιπα αποτελεσματα

Σάββατο, 25/08

Σοσιεδάδ – Θέλτα 2-1
(54', 61' Αγκιρέτσε - 49' Ντε Λούκας)

Εσπανιόλ – Σαραγόσα 1-2
(43' Αλβάρο - 51'πεν. Απόνο, 89' Πόστιγκα)

Μάλαγα – Μαγιόρκα 1-1
(78' Χουάνμι - 68' Χεμέντ)

Κυριακή, 26/08

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2
(17’ Γιορέντε – 74’, 79’ Μέσι)

Osasuna 1-0 Barcelona από goalsarena2012
Osasuna 1-1 Barcelona από goalsarena2012
Osasuna 1-2 Barcelona από goalsarena2012
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης

szólj hozzá: Getafe vs Real Madrid 0:1 Higuain

szólj hozzá: Getafe vs Real Madrid 1:1 Valera

szólj hozzá: Getafe vs Real Madrid 2:1 Barrada

Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-2
(4' Μολίνα - 2' Πίτι, 62' Μπαπτιστάο


Γρανάδα – Σεβίλλη

Βαλένθια – Λα Κορούνια
 


Δευτέρα, 27/08

Βαγιαδολίδ – Λεβάντε (21:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Θέλτα – Οσασούνα
Σαραγόσα – Μάλαγα
Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ
Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ
Λεβάντε – Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα
Μπαρτσελόνα – Βαλένθια
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης

ΑΓΓΛΙΑ

Στη Λίβερπουλ ο Σαχίν 

25/8/2012

Στη Λίβερπουλ ο Σαχίν
Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Νούρι Σαχίν. Οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον μονοετή δανεισμό του Τούρκου χαφ, ο οποίος είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Άρσεναλ.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος χαφ ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε φέτος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στο «Μπερναμπέου».

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής έπαιξαν οι προσωπικές σχέσεις του Μουρίνιο με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είχε εργαστεί στη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι πριν από μερικά χρόνια.

«Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νούρι Σαχίν με τη μορφή δανεισμού και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση του βρετανικού συλλόγου και καταλήγει: «Ο 23χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Μερσεϊσάιντ».

Ανακοινώθηκε ο Σαχίν 

25/8/2012

Ανακοινώθηκε ο Σαχίν
Τη φανέλα της Λίβερπουλ, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα φορά ο Νούρι Σαχίν! Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό!

«Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε σήμερα τη μεταγραφή του Νούρι Σαχίν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος άσος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μας για τη σεζόν 2012-13», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής του: «Ανυπομονώ να παίξω με τη Λίβερπουλ. Νιώθω περήφανος που μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έμεινε εντυπωσιασμένος με τις συζητήσεις που είχα με τον Μπρένταν Ρότζερς. Μου μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και τους στόχους της. Ανυπομονώ, επίσης, να γνωρίσω τους οπαδούς μας. Ελπίζω η χρονιά να αποδειχτεί καλή και να κερδίσουμε τίτλους»!

Δεν πωλείται ο Νταβίντ Λουίζ 

25/8/2012

Δεν πωλείται ο Νταβίντ Λουίζ
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Τσέλσι να έχει στα χέρια της πρόταση για τον Νταβίντ Λουίζ, προχώρησε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει έναντι οποιουδήποτε αντιτίμου από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Για τον 25χρονο στόπερ ενδιαφέρθηκαν μέσα στο καλοκαίρι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο αγγλικός Τύπος έκανε λόγο για πρόταση των «πολιτών», ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Η απουσία μάλιστα του Λουίζ από το παιχνίδι με την Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα, έδωσε «τροφή» για νέα σενάρια, ωστόσο ο Ντι Ματέο φρόντισε με δηλώσεις του να βάλει μια και καλή τέλος στις φήμες.

«Ο Νταβίντ Λουίζ αποτελεί μέρος του μέλλοντος της ομάδας μας. Είναι λογικό να ασχολούνται μαζί του διάφορες ομάδες. Πάντως δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση από κάποιον σύλλογο και ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί σε καμία τιμή.

Ούτως ή άλλως δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος από τους παίκτες μας που να θέλει να φύγει. Είμαστε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και με έναν ιδιοκτήτη που παραμένει πάντα φιλόδοξος» ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι.

Αναβλήθηκε το Σάντερλαντ – Ρέντινγκ 

25/8/2012

Αναβλήθηκε το Σάντερλαντ – Ρέντινγκ
Η έντονη βροχόπτωση στο Σάντερλαντ, οδήγησε την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τη Ρέντινγκ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, σε αναβολή.

Επιθεωρητές της FA είχαν μεταβεί στο γήπεδο προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν κατάλληλος για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, αλλά έκριναν πως δεν θα μπορούσαν να παίξουν οι δύο ομάδες, άποψη που βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους των δύο συλλόγων.

Ο Μπολτ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ! 

25/8/2012

Ο Μπολτ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!
Δεν πρόκειται για μεταγραφή... Απλά ένας ξεχωριστός καλεσμένος βρέθηκε στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ. Ο Γιουσέιν Μπολτ πάτησε… χορτάρι στο «Θέατρο των Ονείρων» και πήρε φανέλα (όχι βασικού πάντως) από τους «κόκκινους διάβολους».

Ο κάτοχος έξι χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων βρέθηκε στο Μάντσεστερ ως επίτιμος καλεσμένος της διοίκησης της Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό του «Ολντ Τράφορντ» λίγη ώρα πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους.

Δηλωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ ο Τζαμαϊκάνός σπρίντερ, πήρε μάλιστα… δωράκι και δύο εμφανίσεις της ομάδας του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μία κόκκινη με το «9.63» στην πλάτη που παραπέμπει στο Ολυμπιακό ρεκόρ που πέτυχε στα 100 μέτρα στο Λονδίνο και μία λευκή με το «9.58» που αποτελεί το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα.

Σοβαρός τραυματισμός για Ρούνεϊ (video) 

25/8/2012

Σοβαρός τραυματισμός για Ρούνεϊ (video)
Παρά την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Φούλαμ και το γκολ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν έφυγαν χαμογελαστοί από το «Όλντ Τράφορντ». Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Γουέιν Ρούνεϊ στα τελευταία λεπτά του αγώνα από «πάτημα» με τις τάπες του Ρονταγιέγκα.

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ μπήκε ως αλλαγή στο 68΄αλλά δεν ήταν η μέρα του… Σε μία διεκδίκηση, ο Ρονταγιέγκα τον «πάτησε» με τις τάπες κάτω από τον μηρό με αποτέλεσμα να υποστεί ένα πολύ μεγάλο σχίσιμο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το ματς έληξε με μεγάλη καθυστέρηση και ο παίκτης έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο για ράμματα καθώς το σχίσιμο είναι πολύ βαθύ.
Οι πρώτες εκτιμήσεις, όπως εκφράστηκαν δια στόματος Φέργκιουσον, κάνουν λόγο για απουσία του Ρούνεϊ για περίπου ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Άνοιξε η όρεξη στον Καγκάβα 

26/8/2012

Άνοιξε η όρεξη στον Καγκάβα
Να πανηγυρίσει πολλές φορές κάποιο δικό του γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Σίντζι Καγκάβα.

Το νέο απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τον αγγλικό σύλλογο κόντρα στη Φούλαμ, με αποτέλεσμα να του έχει ανοίξει η… όρεξη για πολλά ακόμη.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και όλα αυτά που έχω δουλέψει στις προπονήσεις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, θέλω να πετυχαίνω γκολ όσο πιο συχνά γίνεται. Ωστόσο, το γεγονός πως το κατάφερα στο δεύτερο μου παιχνίδι με ικανοποιεί ιδιαίτερα», ήταν τα λόγια του Καγκάβα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε πως στόχος του είναι να δουλέψει όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου και στα επόμενα ματς να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις: «Είναι σημαντικό για εμένα να συνεχίζω να κάνω εμφανίσεις υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, δεν έχω χρόνο για πανηγύρια, καθώς με περιμένει πολύ δουλειά ακόμη».

Manchester United – Fulham 3-2 (video)


van persie manchester united fulham 3-2 goalΜετά την ήττα από την Everton στην πρεμιέρα, η Manchester United χρειαζόταν μόνο νίκη στην αναμέτρηση με τη Fulham για να μη χάσει επιπλέον έδαφος και τα κατάφερε επικρατώντας δύσκολα με 3-2 στο Old Trafford.
Ο Duff μόλις στα 139 δεύτερα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 10′ η μπάλα έφτασε στον van Persie, που με φοβερή προσπάθεια ισοφάρισε. Στο 35′ τη σκυτάλη πήρε ο άλλος νεοφερμένος, ο Kagawa, που με πλασέ στην επαναφορά έκανε το 2-1. Το 3-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 43′ με κεφαλιά του Rafael.
H Fulham μείωσε στο 64′ με αυτογκόλ του Vidic ωστόσο παρά την ανησυχία, η United κατάφερε να κρατήσει το σκορ.

Τα γκολ: van Persie 10′, Kagawa 35′, Rafael 43′ – Duff 3′, Vidic (αυτ.) 64′
Οι συνθέσεις:
Manchester United: De Gea, Vidić, Evra, Rafael, Carrick, Valencia, Young (Wilbeck 68′), Anderson (Giggs 61′), Cleverley, van Persie, Kagawa (Rooney 68′)
Fulham: Schwarzer, Hughes, Hangeland, Briggs, Riether, Diarra (Baird 81′), Dembélé, Duff, Kacaniklic (Sidwell 62′), Ruiz, Petrić (Rodallega 73′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα


ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-0 (video)

25/8/2012

Ο Τόρες επέστρεψε, η Τσέλσι γκαζώνει
Δεν είναι μόνο η τρίτη νίκη που πέτυχε η Τσέλσι σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Premier League. Τα κέρδη των «μπλε» είναι πολλά και σημαντικά.

Με το τρίποντο που πήραν οι Λονδρέζοι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Νιούκαστλ με σκορ 2-0 και απολαμβάνουν την κορυφή στη βαθμολογία.

Ο Φερνάντο Τόρες σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα για δεύτερο συνεχές ματς και να δείχνει ότι έχει πλέον επιστρέψει… για τα καλά. Ταυτόχρονα, ο Εντέν Αζάρ εμφανίζεται απόλυτα εγκλιματισμένος στη νέα του ομάδα, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας ακόμα μια ασίστ στη φετινή εκκίνηση του πρωταθλήματος.
Το ματς:
Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε τον έλεγχό της από το πρώτο λεπτό. Με καλή κυκλοφορία μπάλας στη μεσαία γραμμή, έφτασε κοντά στο γκολ σε μια προσπάθεια του Αζάρ στο 10ο λεπτό ενώ η πιο καλή ευκαιρία χάθηκε από τον Μπερτράντ στο 18’ έπειτα από συνεργασία των Αζάρ και Τόρες. Μαζί με τον Βέλγο, ο Μάτα δημιουργούσε αρκετά ρήγματα στους Ανίτα και Καμπάιγ, οι οποίοι δυσκολεύονταν αρκετά να ανακόψουν τις επιθέσεις των «μπλε».

Στο 21’ ο Τόρες βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ανίτα και ο Αζάρ νίκησε τον Κρουλ από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Στο 31’ η Τσέλσι έχασε νέα καλή ευκαιρία με τον Κρουλ όμως να μπλοκάρει την μπάλα σε κεφαλιά του Ιβάνοβιτς έπειτα από σέντρα του Κόουλ. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο σκόρερ Αζάρ ντύθηκε δημιουργός και έστρωσε για τον Τόρες, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η βροχή που έπεφτε στο Λονδίνο δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών με τη Νιούκαστλ πάντως να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί κυρίως με μακρινά σου. Το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε χωρίς την σπουδαία φάση με την Τσέλσι να κρατά εύκολα το προβάδισμα που απέκτησε από το πρώτο ημίχρονο και το ματς να ολοκληρώνεται στο 2-0.


Πού ‘σαι Ρόμπιν…  

26/8/2012

Πού ‘σαι Ρόμπιν…
Ζιρού και Ποντόλσκι έδειξαν για ακόμη μια φορά ανήμποροι να καλύψουν το κενό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με επιτυχία και για δεύτερο σερί ματς στο φετινό πρωτάθλημα, η Άρσεναλ μένει στο 0-0, αυτή τη φορά κόντρα στη Στόουκ.

Συνεχίστηκε η «κακοδαιμονία» των Λονδρέζων στο «Μπριτάνια», στο οποίο μετρούν πλέον μία νίκη στις τελευταίες εννέα επισκέψεις!

Η Άρσεναλ, έγινε η 3η ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που μένει χωρίς γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές! Η Τσέλσι ξεκίνησε κάπως έτσι τη σεζόν 1995/1996 και η Ντέρμπι Κάουντι, την αγωνιστική περίοδο 1998/1999.

Α’ ημίχρονο:

Με όλα τα νέα της «όπλα» στην αρχικά σύνθεση για πρώτη φορά, η Άρσεναλ χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να επιβάλει τον ρυθμό της στο «Μπριτάνια». Έπρεπε πρώτα να κατευνάσει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων που έπαιρναν δύναμη και από τους οπαδούς τους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου. Για ακόμη ένα ματς, αυτός που έκανε τη διαφορά, ήταν ο Σάντι Καθόρλα. Ήταν λογικό, επομένως, η Άρσεναλ να αποκτήσει το πάνω χέρι. Στο 20ο λεπτό, ο Ισπανός άσος ανάγκασε τον Μπέγκοβιτς να πέσει και να αποκρούσει με υπερένταση ένα χαμηλό σουτ. Οι Ποντόλσκι και Ζιρού είχαν εξαιρετική συνεργασία στην επίθεση στο πρώτο μέρος και οι «κανονιέρηδες» έδειχναν πως το γκολ θα ερχόταν, έστω και καθυστερημένα…

Β’ ημίχρονο:

Τα πράγματα αντιστράφηκαν γρήγορα στην επανάληψη, αλλά και πάλι αυτό δεν διήρκησε πολύ. Η Στόουκ, «απέκρουσε» τις προσπάθειες του Ολιβιέ Ζιρού και ανέβηκε στην περιοχή του Μανόν. Παρά το γεγονός πως το δυνατό στοιχείο των «πότερς» είναι το ψηλό παιχνίδι, ο Μερτεσάκερ και ο Βερμάελεν τα κατάφερναν μια χαρά. Ο Ζερμέιν Πέναντ ζήτησε πέναλτι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου σε μαρκάρισμα από τον Γκιμπς που περισσότερο έμοιαζε με τζαρτζάρισμα και η μπάλα μεταφέρθηκε ξανά στα καρέ του Μπέγκοβιτς. Η αναποτελεσματικότητα, όμως, των Αρτέτα και Ντιαμπί στις δύο καλύτερες φάσεις των «κανονιέρηδων» στα τελευταία λεπτά του αγώνα, άφησε το σκορ στο 0-0 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Χουτ, Γουίλσον, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Γουίλαν (81’ Παλάσιος), Πέναντ (65’ Ζερόμ), Κάιτλι, Γουόλτερς, Κράουτς (79’ Σότον)

Άρσεναλ: Μανόνε, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα (81’ Ράμσεϊ), Ποντόλσκι (72’ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού, Ζερβίνιο (72’ Γουόλκοτ)


Μεγάλο ματς έγινε στο Anfield με τη Liverpool και τη Manchester City να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League.
liverpool-manchester-city-2-2-2012Μετά την κάκιστη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας και την ήττα με 3-0 από την West Brom, οι παίκτες του Brendan Rodgers έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και με μαχητικότητα κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές των πρωταθλητών, παρόλο που έχασαν τον Lucas Leiva μόλις στο 5′ λόγω τραυματισμού. Στο 34′ ο Skrtel με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτους μέρους. Η City κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63′ με τον Toure, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Suarez έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 80′ ο Tevez, που μετρίασε έτσι τη βαθμολογική απώλεια για τους πρωταθλητές.
Τα γκολ: Skrtel 34′, Suarez 66′ – Toure 63′, Tevez 80′
Οι συνθέσεις:
Liverpool: Reina, Johnson, Škrtel, Kelly (Enrique 66′), Coates, Gerrard, Leiva (Shelvey 5′), Allen, Sterling, Suárez, Borini (Carroll 83′)
Manchester City: Hart, Touré, Kompany, Zabaleta, Kolarov, Nasri (Rodwell 60′), de Jong, Milner (Silva 76′), Touré, Tévez, Balotelli (Dzeko 62′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Liverpool – Manchester City 2-2








 ΙΤΑΛΙΑ

Παίρνει Ντενίλσον η Μίλαν 

25/8/2012

Παίρνει Ντενίλσον η Μίλαν
Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντενίλσον της Άρσεναλ βρίσκεται η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού βρετανικού Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «ροσονέρι» και σύντομα θα βρεθεί στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 24χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ και προέκυψε το ενδιαφέρον της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχοντας περάσει ένα διάστημα ως δανεικός στη Σάο Πάουλο.

Οι δύο σύλλογοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

«Μας ασκούν κριτική γιατί είμαστε πρωταθλητές» 

25/8/2012

«Μας ασκούν κριτική γιατί είμαστε πρωταθλητές»
Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί στον Αντρέα Πίρλο η έντονη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Γιουβέντους. Ο 33χρονος μέσος θεωρεί ότι επειδή η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας και μια από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη κάνει τους αντιπάλους της να στρέφονται εναντίον της.

Πρόσφατα ο τεχνικός της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν επιτέθηκε φραστικά στον τιμωρημένο προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας» , Αντόνιο Κόντε και ο ομόλογος του της Νάπολι Βάλτερ Ματσάρι ισχυρίστηκε ότι οι «μπιανκονέρι» έτυχαν της διαιτητικής εύνοιας στον τελικό του Σούπερ Καπ.

«Είμαστε συνηθισμένοι πλέον στις φραστικές επιθέσεις. Η Γιουβέντους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στον κόσμο με πολλούς φιλάθλους αλλά και πολλούς που μας αντιπαθούν. Είναι πολύ φυσικό να σου επιτίθενται όταν είσαι ο νικητής» τόνισε ο Πίρλο στην «Tuttosport» και συνέχισε:

«Οι δηλώσεις του Ματσάρι είναι τα τυπικά λόγια κάποιου που έχει χάσει. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι είσαι πάντα ικανοποιημένος αλλά όταν χάνεις, είσαι στεναχωρημένος. Έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Όσο για τον Ζέμαν είναι ένας πολύ καλός προπονητής και οι ομάδες του παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά εκτός γηπέδου πολλές φορές λέει κάποια πολύ περίεργα πράγματα, όπως τώρα. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του , το γνωρίζουμε και οφείλουμε να το αποδεχθούμε
».

Η Γιουβέντους ξεκινάει την υπεράσπιση του πρωταθλήματος της από τον εντός έδρας αγώνα με την Πάρμα.

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε 

25/8/2012

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε
Η Γιουβέντους είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε από τον πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, να αποδεχθεί την πρόταση των 21 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας ή να ρισκάρει να τον αφήσει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του διεθνούς φορ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο βασκικός σύλλογος δεν θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Γιορέντε είπε στον Ουρούτια ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» και η απόφασή του να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» είναι ειλημμένη.

Αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους αύξησε την πρότασή της για τον 27χρονο παίκτη στα 21 εκατ. ευρώ, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Από την πλευρά της, η Μπιλμπάο επιμένει να ζητάει 36 εκατ. ευρώ (τόσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του Ισπανού) για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, η «Corriere dello Sport» γράφει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να αποκτήσει με 20 εκατ. ευρώ τον Εντίν Τζέκο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πρόβλημα για την αγγλική ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.

Θέλει Σιανί η Λάτσιο 

25/8/2012

Θέλει Σιανί η Λάτσιο
Το ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτηση του Μικαέλ Σιανί από την Μπορντό επιβεβαίωσε ο Ζαν Λουίς Τριό. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας παραδέχθηκε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Οι «λατσιάλι» αναζητούν να αποκτήσουν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων και ο 28χρονος αμυντικός.

Ο Τύπος της Ιταλίας ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ότι έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο ομάδες , κάτι όμως που διαψεύδουν από το γαλλικό σύλλογο.

Πάντως ο πρόεδρος των «Γιρονδίνων» , Ζαν Λουίς Τριό επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Λάτσιο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία», δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ο Σιανί είναι παίκτης της Μπορντό τα τελευταία τρία χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων πέτυχε 6 γκολ σε 92 συμμετοχές στη Ligue 1.

Πίρλο: «Θα κουρευτώ σαν τον… Μπαλοτέλι» 

25/8/2012

Πίρλο: «Θα κουρευτώ σαν τον… Μπαλοτέλι»
Δεσμεύτηκε και πλέον δεν αλλάζει.

Αν η Γιουβέντους κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε πως θα κουρέψει το μακρύ και πλούσιο μαλλί που διαθέτει και θα το… γυρίσει σε μοϊκάνα, στυλ Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός διεθνής αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες αυτού του επιτεύγματος, ωστόσο «όσο ζει, ελπίζει». Παράλληλα, χαρακτήρισε τον προπονητή της Νάπολι, ως «loser», ενώ αναφέρθηκε και στο ιταλικό πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο.

«Στόχοι μας και φέτος παραμένουν οι ίδιοι. Να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στην Ιταλία και να καταφέρουμε κάτι σημαντικό στην Ευρώπη. Σίγουρα, πλέον όλοι θα μας περιμένουν να αποτύχουμε, αλλά είναι λογικό, όμως είμαστε αρκετά δυνατοί για να τα καταφέρουμε. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί ξεκάθαρα. Αν όμως κατακτήσω τη διοργάνωση με τη Γιουβέντους, θα είναι ένα όνειρο που θα γίνεται πραγματικότητα. Αν το πετύχουμε, τότε υπόσχομαι ότι θα κουρευτώ μοϊκάνα, σαν τον Μπαλοτέλι»!

«Διεκδικητές για το φετινό πρωτάθλημα θα είναι οι Νάπολι, Ρόμα, Μίλαν και Ίντερ. Πιθανώς να μας εκπλήξει και η πορεία της Φιορεντίνα, καθώς έκανε αρκετά καλές μεταγραφές για το κέντρο, όπως οι Μπόρχα και Βαλέρο», τόνισε ο Πίρλο για το πώς «βλέπει» την κατάληξη του «Scudetto».

«Ο Ματζάρι μιλάει και συμπεριφέρεται σαν «loser». Όταν χάνεις είναι λογικό να σου φταίνε τα πάντα, καθώς υπάρχει απογοήτευση, αλλά είμαστε συνηθισμένοι στα «σκληρά» λόγια. Η Γιουβέντους είναι το πιο δημοφιλές κλαμπ στην Ιταλία και πιθανώς ανά τον κόσμο, με πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς που θέλουν να μας βλέπουν να αποτυγχάνουμε. Είναι εν μέρει φυσιολογικό να αναμένεις να ξεσπούν πάνω σου, όταν νικάς», κατέληξε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός.

Προς Κιέβο ο Σηφάκης 

25/8/2012

Προς Κιέβο ο Σηφάκης
Πολύ κοντά στην Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Μιχάλης Σηφάκης, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, «calciomercato» και «La Gazzetta dello Sport», αναφέρουν πως ο διεθνής τερματοφύλακας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο, ώστε να αντικαταστήσει τον Κριστιάν Πουτζιόνι που οδεύει προς Ουντινέζε.

Ο πρώην πορτιέρε του Άρη, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής του «στέγης» και προτεραιότητά του είναι το ιταλικό πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε πλέον ποιες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και αν αληθεύουν οι πληροφορίες των ιταλών για τον Σηφάκη, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι είχε βρεθεί μεταξύ άλλων και στο στόχαστρο της ιταλικής Τορίνο.  

«Φουντώνουν» οι φήμες για Μαϊκόν 

25/8/2012

«Φουντώνουν» οι φήμες για Μαϊκόν
Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα της Ίντερ στο ιταλικό πρωτάθλημα άφησε ο Αντρέα Στραματσιόνι τον Μαϊκόν, βάζοντας εκ νέου «φωτιά» στο θέμα μεταγραφής του Βραζιλιάνου αμυντικού. Μάλιστα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή εμφανίζεται σίγουρος για μετακόμιση του πελάτη του πριν το τέλος του μεταγραφικού παζαριού, τονίζοντας σχετικά: «Σίγουρα κάτι θα γίνει μέχρι τις 31 Αυγούστου».

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Πεσκάρα εκτός έδρας, με τις φήμες για αποχώρησή του να γίνονται ακόμα πιο έντονες. Μάλιστα, μία εκ των διεκδικητριών, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Μαϊκόν, όπως τόνισε συγκεκριμένα ο προπονητής των "πολιτών", Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει... καταθέσει ακόμα τα «όπλα» για την περίπτωση του 31χρονου άσου και πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του.

Στη Σαμπντόρια ο Πόουλσεν 

25/8/2012

Στη Σαμπντόρια ο Πόουλσεν
Την απόκτηση του Σίμον Πόουλσεν ανακοίνωσε και επίσημα η Σαμπντόρια, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του νέου του συμβολαίου. Ο 27χρονος αμυντικός θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις την προσεχή Δευτέρα και στη συνέχεια θα «πέσουν» και οι υπογραφές.

Ο Πόουλσεν μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην Άλκμααρ είχε μείνει ελεύθερος και πλέον θα αγωνίζεται με τους νεοφώτιστους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ επέλεξε ήδη τη φανέλα με το νούμερο 15. Τη Δευτέρα αναμένεται στην Ιταλία, όπου εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, τότε θα υπογράψει, όντας και με τη... βούλα παίκτης της «ντόρια» στην προσπάθεια που κάνει και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σοκ με Λούσιο 

26/8/2012

Σοκ με Λούσιο
Πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά είχε φανεί είναι ο τραυματισμός του Λούσιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Γιουβέντους έχει υποστεί ολική ρήξη του συνδέσμου στο δεξιό αστράγαλο και είναι άγνωστο ακόμη πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο 34χρονος άσος στην προπόνηση της Παρασκευής στάθηκε άτυχος αφού υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό του αστράγαλο και αποχώρησε τραυματίας χάνοντας έτσι όπως ήταν φυσικό και τον αγώνα των «μπιανκονέρι» με την Πάρμα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης δεν ήταν και πολύ ευχάριστες για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής έδειξαν πλήρη ρήξη του πρόσθιου συνδέσμου στο δεξιό αστράγαλο», αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές το χρονικό διάστημα στο οποίο θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Λούσιο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αυτό θα πάρει μήνες.

Έτσι αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τη Γιουβέντους να αναζητήσει ένα αμυντικό για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, λίγες μόλις ημέρες πριν εκπνεύσει η διορία για το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Προχωράει για Βίγια η Γιουβέντους 

26/8/2012

Προχωράει για Βίγια η Γιουβέντους
Ο Νταβίντ Βίγια είναι ο νέος στόχος της Γιουβέντους για την ενίσχυση της επίθεσης της, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Comercio» (έχει ως έδρα την πόλη Χιχόν) υποστηρίζει ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον 30χρονο επιθετικό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και τη Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να επιθυμούν να διώξουν τον διεθνή στράικερ, ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Από την πλευρά του, ο σύλλογος του Τορίνου σκοπεύει να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Βίγια και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στα 8 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η «Comercio» αναφέρει ότι η κατάσταση θα αλλάξει το επόμενο καλοκαίρι, όταν η Μπαρτσελόνα θα πουλήσει τον Βίγια για να αυξήσει τα χρήματα που θα έχει για την αγορά του Νεϊμάρ από την Σάντος.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποιοτικού επιθετικού και υπάρχουν φήμες για τον Φερνάντο Γιορέντε της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ζέμαν: «Δεν πουλάμε τον Κρκιτς» 

26/8/2012

Ζέμαν: «Δεν πουλάμε τον Κρκιτς»
Τις φήμες που θέλουν τη Ρόμα να ψάχνει τρόπο να πουλήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Μπόγιαν Κρκιτς διέψευσε ο Ζντένεκ Ζέμαν, μιλώντας στους εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «τζιαλορόσι» από την Μπαρτσελόνα και στις αρχές της εβδομάδας αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στην αιώνια πόλη.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα ανέφεραν ότι ο Ισπανός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζέμαν για τη φετινή σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει.

«Τεχνικά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης που είναι πολύ ζωντανός κινητικός και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ αυτή την σεζόν. Είχε αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς και αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμένα. Νομίζω ότι η καλύτερη θέση του είναι στα πλάγια της επίθεσης και όχι ως καθαρόαιμος φορ».

Διαψεύδει η Γιουβέντους για Βίγια 

26/8/2012

Διαψεύδει η Γιουβέντους για Βίγια
Άμεση ήταν η αντίδραση της Γιουβέντους στα δημοσιεύματα που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια. Συγκεκριμένα, ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι δεν ισχύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι «μπιανκονέρι» θέλουν έναν επιθετικό στο στιλ του Έντινσον Καβάνι ή του Φερνάντο Γιορέντε. Επίσης, στα υπ’ όψιν τους είναι ο Έντιν Τζέκο.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ο Γιορέντε, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει 36 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Από τν πλευρά της, η «Γιούβε» δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και βρίσκεται σε θέση αναμονής.

Εν τω μεταξύ, η ισπανική εφημερίδα «Comercio» έγραψε ότι η Γιουβέντους στράφηκε στη λύση ενός άλλου επιθετικού της Primera Division, του Νταβίντ Βίγια. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα, τόνισε στην Mundo Deportivo:

«Διαψεύδω οποιοδήποτε ενδιαφέρον ή διαπραγμάτευση για τον Νταβίντ Βίγια. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν έχει το στιλ του επιθετικού που ψάχνουμε. Θέλουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Έντινσον Καβάνι ή του Φερνάντο Γιορέντε, ενώ μεταξύ των υποψήφιων στόχων μας είναι και ο Έντιν Τζέκο».

Οι ιταλικές εφημερίδες τώρα παρουσιάζουν μία ακόμα επιλογή για τους «μπιανκονέρι». Πρόκειται για τον Παραγουανό επιθετικό της Μπενφίκα, Όσκαρ Καρντόσο, που φημολογείται ότι θέλει να αποχωρήσει από τους «αετούς».

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς» 

26/8/2012

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς»
Κάτοικος Φλωρεντίας για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Στέφαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με τον Αντρέα Ντελά Βάλε. Ο εκ των ιδιοκτητών της Φιορεντίνα επεσήμανε ότι ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός δε θα φύγει από το «Αρτέμιο Φράνκι» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών των «βιόλα» δεν έκρυψε την επιθυμία του συλλόγου να κρατήσει τον 23χρονο άσο και παρέπεμψε στο επόμενο καλοκαίρι όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

«Ο Γιόβετιτς θα μείνει σίγουρα μαζί μας φέτος. Του τόνισα ότι σε εννιά μήνες θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον», δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Γνωρίζει την αποδοχή και την αγάπη που του τρέφει ο κόσμος εδώ στη Φλωρεντία και σίγουρα είναι ένας καλός οιωνός για αυτόν να παραμείνει στο σύλλογο».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μόλις μια μέρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιόβετιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ουντινέζε και χάρισε τη νίκη στη Φιορεντίνα με 2-1 στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως για τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Σίτι, κυρίως , και η Γιουβέντους.

«Όχι» σε Γαλατά για Ερνάντες 

26/8/2012

«Όχι» σε Γαλατά για Ερνάντες
Πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Αμπέλ Ερνάντες αρνήθηκε η Παλέρμο. Αυτό έγινε γνωστό δια στόματος του προέδρου,Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι που αποκάλυψε επίσης ότι επιθυμία του συλλόγου είναι να κρατήσει στο δυναμικό της τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας επιθυμούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, στράφηκαν στην περίπτωση του επιθετικού της ιταλικής ομάδας και ο πρόεδρος των Σικελών φανέρωσε το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.

«Πριν από λίγες ημέρες απορρίψαμε πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Γαλατάσαραϊ για τον Αμπέλ Ερνάντες.

Επιθυμία μας είναι να κρατήσουμε για πολύ καιρό τον Αμπέλ. Ο προπονητής της ομάδας Τζουζέπε Σανίνο και εγώ είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα
», τόνισε σε εφημερίδα της Σικελίας ο Τζαμπαρίνι.

Ο 22χρονος διεθνής αγωνίζεται στους «ροζανέρο» από το καλοκαίρι του 2009 όταν και πήρε μεταγραφή από την Πενιαρόλ και από τότε σε 69 συμμετοχές στη Serie A έχει πετύχει 16 γκολ.

Χάμσικ: «Δεν θα κλάψουμε κιόλας» 

26/8/2012

Χάμσικ: «Δεν θα κλάψουμε κιόλας»
Σίγουρος ότι η Νάπολι, παρότι αποχώρησαν ο Εζεκίελ Λαβέτσι και ο Βάλτερ Γκαργκάνο, θα παλέψει για τίτλους εμφανίστηκε ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι θα του λείψουν οι πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται στη Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ αντίστοιχα.

«Είναι παράξενο να βρίσκομαι εδώ χωρίς εκείνους, αφού ήρθαν στην ομάδα πριν από πέντε χρόνια, όπως και εγώ. Είναι φυσιολογικό να μου λείπουν, αλλά δε θα καθίσουμε να κλάψουμε γι' αυτό. Η Νάπολι μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους αντιπάλους και θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος παίκτης.

Πήρε Πόουλσεν η Σαμπντόρια 

26/8/2012

Πήρε Πόουλσεν η Σαμπντόρια
Την απόκτηση του Σίμουν Πόουλσεν ανακοίνωσε η Σαμπντόρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο δανός αμυντικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ είχε συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Για τον Ποουλσεν είχε εκφράσει ο Άγιαξ, η Λα Κορούνια και η Άστον Βίλα κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

«Δεν μπορείς να πεις όχι στη Μίλαν» 

26/8/2012

«Δεν μπορείς να πεις όχι στη Μίλαν»
Να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μίλαν επιθυμεί ο Μαπού Γιάνγκα Εμπίβα. Ο αρχηγός της Μονπελιέ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αρνηθεί μια πρόταση των «ροσονέρι» αλλά τονίζει ότι ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το όνομα του 23χρονου αμυντικού έχει απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι την ομάδα του Μιλάνου, που ψάχνει για αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα , που πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας ξεκαθάρισε ότι ακόμη οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια ομάδα όπως η Μίλαν. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και μένω στη Μονπελιέ.

Δεν ξέρουμε όμως τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εγώ οφείλω να μείνω συγκεντρωμένος
», δήλωσε ο Εμπίβα και συμπλήρωσε:

«Στη ζωή πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Αν η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι, θα γίνει του χρόνου».

Ο 23χρονος αμυντικός θα αντιμετωπίσει με τη Μονπελιέ τη Μαρσέιγ το απόγευμα της Κυριακής για την τρίτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Τελεσίγραφο για Κακά 

26/8/2012

Τελεσίγραφο για Κακά
Μέχρι την προσεχή Δευτέρα δίνει διορία η Μίλαν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Κακά προκειμένου να απαντήσουν στην πρόταση που έχει καταθέσει για την απόκτηση. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα δημοσιεύματα στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Οι Ιταλοί φέρονται να θέλουν τον Βραζιλιάνο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Κακά θα υποστεί μείωση των ετήσιων αποδοχών του κατά 50% προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι».

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα, αποδεικνύοντας πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και σε μια απόπειρα να εκμεταλλευτεί τόσο την ανάγκη της Ρεάλ να «ξεφορτωθεί» τον παίκτη, αλλά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί, δίνουν αυτά τα χρήματα σε βάθος πενταετίας.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ερνέστο Μποντζέτι θα βρεθεί στη Μαδρίτη για να μεταφέρει την προσφορά, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει εκεί και ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι και να επιστρέψει μαζί με τον Κακά την Πέμπτη στην Ιταλία.

«Καθάρισε» ο Γιόβετιτς 

25/8/2012

«Καθάρισε» ο Γιόβετιτς
Τα πράγματα άρχισαν με τον χειρότερο τρόπο για την Φιορεντίνα. Η Ουντινέζε προηγήθηκε πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους… Όλα αυτά μέχρι να αναλάβει δράση ο Γιόβετιτς. Με δύο δικά του γκολ (68΄, 90+1΄) διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στην Φιορεντίνα να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η Ουντινέζε κατέφερε να σκοράρει στο 28΄με τον Μεκοσουέλ και χάλασε τα πλάνα της Φιορεντίνα που ήθελε να αρχίσει δυνατά το νέο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύσεις μέχρι ο ηγέτης τους, Γιόβετιτς, να αποφασίσει να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά».

Στο 68΄με αρκετή τύχη και κόντρα, έκανε το 1-1 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-1 λυτρώνοντας την Φιορεντίνα που πήρε το «τρίποντο» με το «καλημέρα» στην σεζόν.





Juventus – Parma 2-0 (video)

26/8/2012


Με το δεξί ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Juventus την πορεία της στο φετινό Campionato, νικώντας στο Τορίνο την Parma με 2-0.

Για τους Γιουβεντίνους, που στο 34′ έχασαν πέναλτι με τον Vidal, ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό για να κλειδώσουν τη νίκη, από τα γκολ των Lichtsteiner στο 54′ και Pirlo στο 58′.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στο δεύτερο μέρος, που σηματοδότησε το ντεμπούτο του Έλληνα άσου στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!

Τα γκολ: Lichtsteiner 54′, Pirlo 58′
Οι συνθέσεις:
Juventus: Storari, Barzagli, Marrone, Bonucci, Lichtsteiner (Padoin 78′), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Giovinco (De Ceglie 87′), Vucinic (Matri 79′)
Parma: Mirante, Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Rosi (Pelle 81′), Acquah (Νίνης 57′), Valdes, Parolo, Gobbi, Pabon (Belfodil 57′), Biabiany



Milan-Sampdoria 0-1 (video)

26/8/2012

 Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην Serie A η Sampdoria, καθώς νίκησε στην πρεμιέρα την Milan με 1-0 μέσα στο «San Siro».
Ήρωας για την ομάδα του Ciro Ferrara ήταν το αριστερό μπακ του, ο Andrea Costa, ο οποίος στο 59′ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
milan sampdoria 0-1Ο Giampaolo Pazzini δεν ξεκίνησε στην 11άδα, έκανε όμως ντεμπούτο μπαίνοντας στο ματς στο 56′ αντί του El Shaarawy.

Τα γκολ: Costa 59′
Οι συνθέσεις:
Milan:
Abbiati, De Sciglio, Bonera, Yepes, Antonini, Flamini, Montolivo, Nocerino (Constant 75′), Boateng, El Shaarawy (Pazzini 56′), Robinho (Emanuelson 59′)
Sampdoria: Romero, Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa, Obiang, Tissone, Poli (Munari 80′), Estigarribia (Maxi Lopez 73′), Eder (Soriano 76′), Krsticic
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα
szólj hozzá: Milan-Sampdoria 0-1



Pescara – Inter 0-3 (video)

26/8/2012

pescara inter 0-3 cassano videoΜε τον Antonio Cassano στη σύνθεσή της η Inter ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα της Serie A, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Pescara με 0-3 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.
Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο μέρος, όταν άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Sneijder και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 19′ με τον Milito.
To τελικό 0-3 έγινε στο 81′ από τον Coutinho, ο οποίος νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Cassano, που δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του.
Τα γκολ: Sneijder 17′, Milito 19′, Coutinho 81′
Οι συνθέσεις:
Pescara: Perin, Zanon, Cascione, Capuano, Romagnoli, Balzano, Weiss, Colucci, Nielsen (Quintero 61′), Jonathas, Caprari (Celik 65′)
Inter: Castellazzi, Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo, Gargano (Duncan 86′), Cambiasso, Guarin, Sneijder, Cassano (Coutinho 81′), Milito (Livaja 84′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα


Τα υπολοιπα αποτελεσματα


Αταλάντα - Λάτσιο


Footreview


Κίεβο - Μπολόνια

szólj hozzá: Chievo vs Bologna 2:0 HIGHLIGHTS

Τζένοα - Κάλιαρι

szólj hozzá: Genoa vs Cagliari 2:0 HIGHLIGHTS

Παλέρμο - Νάπολι



Ρόμα - Κατάνια

Ρόμα - Κατάνια 2-2 από buitre9

Σιένα - Τορίνο

szólj hozzá: Siena vs Torino 0:0 HIGHLIGHTS
Η 2η αγωνιστική:

Τορίνο - Πεσκάρα
Μπολόνια - Μίλαν
Ουντινέζε - Γιουβέντους
Κάλιαρι - Αταλάντα
Κατάνια - Τζένοα
Ίντερ - Ρόμα
Λάτσιο - Παλέρμο
Νάπολι - Φιορεντίνα
Πάρμα - Κιέβο
Σαμπντόρια - Σιένα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χούντελαρ: « Στόχος τα τριάντα γκολ» 

25/8/2012

Χούντελαρ: « Στόχος τα τριάντα γκολ»
Να διαψεύσει τον προπονητή του όσον αφορά τα γκολ που θα πετύχει τη σεζόν που ξεκινάει στη Γερμανία με τη Σάλκε επιθυμεί ο Γιαν Κλας Χούντελαρ. Ο Χουμπ Στέφενς είχε υποστηρίξει ότι είναι δύσκολο φέτος να επαναλάβει το κατόρθωμα των 29 τερμάτων την περσινή σεζόν αλλά ο Ολλανδός επιθετικός έχει αντίθετη γνώμη.

«Το να πετύχω και φέτος 29 γκολ είναι κάτι πολύ πιθανό και θα προσπαθήσω να φτάσω αυτό το νούμερο και να το ξεπεράσω», δήλωσε στη «Bild» ο Χούντελαρ και συνέχισε για τις επιδιώξεις της ομάδας του τη χρονιά που περιμένει τους «μπλε»:

«Ήμασταν εξαιρετικοί την περσινή σεζόν στους εντός έδρας αγώνες. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι εμφανίσεις μας εκτός έδρας».

Υψηλούς στόχους έθεσε και ο γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ που θεωρεί ότι η κατάκτηση ενός τροπαίου είναι εφικτή:

«Θα είναι επιτυχημένη η χρονιά για εμάς αν τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση.

Ο μεγάλος στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο. Γιατί να μην μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο; Ένας τέτοιος τίτλος είναι ρεαλιστικός στόχος
».

Η πρεμιέρα της Σάλκε στην φετινή Bundesliga θα γίνει στον εκτός έδρας αγώνα με το Αννόβερο την Κυριακή.

Ρόις: «Θέλουμε δουλειά ακόμη» 

25/8/2012

Ρόις: «Θέλουμε δουλειά ακόμη»
Πανευτυχής που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και βοήθησε την ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης είναι ο Μάρκο Ρόις. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι ακόμη οι πρωταθλητές Γερμανίας δε βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και θέλουν πολλή δουλειά.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που περίμενε να είμαστε στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι αλλά σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

«Ονειρευόμουν να σκοράρω στο ντεμπούτο μου με την κίτρινη φανέλα και είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά ακόμη πιο σημαντικό για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό αλλά και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο».

Επόμενος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Γερμανίας μετά τη νίκη με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης τη δεύτερη αγωνιστική στη Bundesliga θα είναι η Νυρεμβέργη εκτός έδρας.

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση» 

26/8/2012

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση»
Σύντομα θέλει να λυθεί το θέμα της μεταγραφής του ή όχι στην Μπάγερν Μονάχου ο Χάβι Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνηση του στους Βαυαρούς το τελευταίο διάστημα αλλά οι διαπραγματεύσεις των Γερμανών με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είναι και η μεταγραφή του 24χρονου άσου στην «Αλιάνζ Αρίνα» με τον παίκτη να φτάνει πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Η Μπάγερν φάνηκε διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ στους Βάσκους αλλά η υπόθεση δεν έχει σημειώσει εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, κάτι που αφήνει σε αμφιβολίες τον ίδιο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Περιμένω και ανυπομονώ σύντομα να βρεθεί μια λύση. Δεν μπορώ να πω πολλά για την κατάσταση. Εξακολουθώ να προπονούμαι , να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σύντομα να παρθεί μια απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω», δήλωσε στη «Bild» και συμπλήρωσε:

«Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία οι γερμανικές εφημερίδες είναι γεμάτες από λεπτομέρειες για εμένα και τη ζωή μου. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Πάντως είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ότι τόσοι άνθρωποι στη Γερμανία ενδιαφέρονται για μένα».

Πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι κατάληξη και αυτού του μεταγραφικού σίριαλ και το αν θα ολοκληρωθεί η πολύκροτη αυτή η μετακίνηση.

«Σούπερ δίδυμο οι Γκέτσε και Ρόις» 

26/8/2012

«Σούπερ δίδυμο οι Γκέτσε και Ρόις»
Στο ποδοσφαιρικό ταλέντο των Μάριο Γκέτσε και Μάρκο Ρόις υποκλίνεται ο Γκίντερ Νέτσερ. Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι οι δύο άσοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Αμφότεροι οι μεσοεπιθετικοί της πρωταθλήτριας πέτυχαν από ένα γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης δίνοντας τη νίκη στην ομάδα τους με 2-1 και έκαναν τον Νέτσερ να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στην προσωπική του στήλη στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Η Μπορούσια έκανε διάνα με τη μεταγραφή του Μάρκο και μέσα από μια πολύ καλή συμφωνία. Ο παίκτης είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής και έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μια σπουδαία καριέρα», τόνισε αναφερόμενος στον Ρόις και συνέχισε:

«Ο Γκέτσε είναι και αυτός μια από τις ελπίδες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περσινή σεζόν και πλέον πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο».

Ακόμη ο Νέτσερ δεν παρέλειψε να κάνει και μια πρόταση στον Γιόακιμ Λεβ για το χρόνο συμμετοχής τους:

«Και για την Ντόρτμουντ αλλά και την εθνική της χώρας αυτοί οι δύο παίκτες πρέπει να είναι βασικά στελέχη».

Greuther Furth – Bayern 0-3 (video)


greuther furth bayern 0-3Σε μία τυπική διαδικασία μετέτρεψε η Bayern Munchen την πρεμιέρα της στη φετινή Bundesliga, καθώς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της νεοφώτιστης Greuther Furth με σκορ 0-3.
Το πρώτο γκολ στη σεζόν για τους Βαυαρούς έκανε ο Muller στο 43ο λεπτό, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να σκοράρει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.
Το 2-0 έκανε στο 59’ ο Mandzukic, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, ενώ το σκορ έκλεισε ο Robben στο 79’.
Τα γκολ: Muller 43′, Mandzukic 59′, Robben 79′
Οι συνθέσεις
Greuther Furth:
Grün, Nehrig, Kleine, Mavraj, Schmidtgal, Fürstner, Prib, Klaus, Tyrala, Sararer, Fall
Bayern: Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Badstuber, Luiz Gustavo, Kroos, Müller, Shaqiri, Robben, Mandzukic

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα

Νίκη με ανατροπή η Άιντραχτ 

25/8/2012

Νίκη με ανατροπή η Άιντραχτ
Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό από το γκολ του Κίσινγκ, ωστόσο, η Άιντραχτ είχε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στην έδρα της για την πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Τα γκολ της ανατροπής των γηπεδούχων σημείωσαν ο Άιγκνερ στο 57’ και ο Λάνιγκ στο 82’.



Διπλό στο τέλος για τους «Λύκους» 

25/8/2012

Διπλό στο τέλος για τους «Λύκους»
Μέχρι το 90ο λεπτό της αναμέτρησης της Στουτγάρδης με την Βόλσφμπουργκ η ισοπαλία έδειχνε ότι θα άφηνε ικανοποιημένους όλους στην πρεμιέρα τους στη Μπουντεσλίγκα.

Όλους;

Ο Ντοστ των φιλοξενούμενων είχε αντίθετη άποψη από τους υπόλοιπους και με το τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε την εκτός έδρας νίκη στους «λύκους» με 1-0, αφήνοντας τη γηπεδούχο Στουτγάρδη να αναρωτιέται τι πήγε στραβά στο τέλος.


Τα υπολοιπα αποτελεσματα της BUNDESLIGA

Παρασκευή 24/8
Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης



Σάββατο 25/8 0
Γκλάντμπαχ-Χόφενχαϊμ



Φράιμπουργκ-Μάιντς



Άουγκσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ

szólj hozzá: Augsburg vs Dusseldorf 0:2 GOALS HIGHLIGHTS
Αμβούργο-Νυρεμβέργη



Κυριακή 26/8
Ανόβερο-Σάλκε 2-2


 Η επόμενη αγωνιστική
Παρασκευή 31/8
Μάιντς-Γκρόιτερ Φιρτ 21:30

Σάββατο 1/9 (16:30)
Σάλκε-Άουγκσμπουργκ

Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο

Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ

Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ 19:30

Κυριακή 2/9
Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο 16:30
Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 18:30



ΓΑΛΛΙΑ

Σίλβα: «Τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητά μου» 

25/8/2012

Σίλβα: «Τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητά μου»
Η ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν και όχι τα χρήματα των ιδιοκτητών της ήταν ο λόγος για τον οποίο υπέγραψε στη γαλλική ομάδα ο Τιάγκο Σίλβα. Μία εβδομάδα πριν από τη λήξη της μεταγραφής περιόδου η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού από τη Μίλαν στους πρωτευουσιάνους κόστισε 42 εκατ. ευρώ και είναι η ακριβότερη του φετινού καλοκαιριού.

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την οικογένειά μου, και ελπίζω να πάω καλά στην Παρί όπως στη Μίλαν. Τα χρήματα δεν είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι εδώ για να γράψω μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου», τόνισε ο 27χρονος παίκτης.

Μέσα ο «Ίμπρα» 

25/8/2012

Μέσα ο «Ίμπρα»
Στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι τέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό στον αστράγαλο, δίνοντας το «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπορντό.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο νεοαποκτηθείς Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος είναι ανέτοιμος, με τον Ιζεκιέλ Λαβέτσι να είναι τιμωρημένος.

Πήρε Μαλμπράνκ η Λιόν 

25/8/2012

Πήρε Μαλμπράνκ η Λιόν
Την απόκτηση του Στιντ Μαλμπράνκ ανακοίνωσε η Λιόν.

Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους «λιονέ» (1997-2001), υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα του Ρεμί Γκαρντ.

Την περσινή σεζόν ο πολύπειρος Βέλγος αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν, μετρώντας μόλις μία συμμετοχή.

«Η αρχή της εφαρμογής του πλάνου» 

26/8/2012

«Η αρχή της εφαρμογής του πλάνου»
Τα «θεμέλια» της δημιουργίας μίας δυνατής στο μέλλον Παρί Σεν Ζερμέν αποτελούν οι μεταγραφές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα, όπως δήλωσε ο Νάσερ Ελ Κελαΐφι. Επίσης, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε ότι στόχος του είναι η δημιουργία υποδομών από όπου θα προκύψουν νέα ταλέντα.

«Καταστρώσαμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και για να το υλοποιήσουμε χρειαζόμαστε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς και ο καλύτερος αμυντικός αποτελούν τα θεμέλια αυτού του σχεδίου. Σκοπεύουμε επίσης να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις υποδομές. Ωστόσο, ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Τιάγκο Σίλβα είναι πολύ σημαντικοί για την εικόνα μας προς τα έξω», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των πρωτευουσιάνων.

Βρήκε τον αντι-Σισοκό η Λιόν 

26/8/2012

Βρήκε τον αντι-Σισοκό η Λιόν
Στο πρόσωπο του Φαμπιάν Μονσόν της Νις βρήκε η Λιόν τον αντικαταστάτη του Αλί Σισοκό.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «λιονέ».

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της μεταγραφής, ωστόσο η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ θα δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα στους «νισουά» τον Ζερεμί Πιε.

Τι είχες… Γιαν 

25/8/2012

Τι είχες… Γιαν
Την πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1 πήρε η Ρεν, επικρατώντας με σκορ 3-2 της «μαχητικής» Μπαστιά.

Σε ρόλο… λυτρωτή για την ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί ήταν ο Γιαν Εμβιλά στο 84ο λεπτό.

Χάρη σε αυτογκόλ του Πριβά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρεμς πήρε το «τρίποντο» κόντρα στη Σοσό, με τις Τρουά και Λοριάν να μένουν στο 2-2.

Στην κορυφή -προσωρινά- με τη Λιόν και στους επτά βαθμούς έφτασαν οι Βαλενσιέν και Τουλούζ, οι οποίες νίκησαν Αζαξιό (3-0) και Νανσί (1-0) αντίστοιχα.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:

Παρασκευή 24/8

Εβιάν-Λιόν 1-1
(57’ Μπαρμπόσα-74’ Μπάστος)

Σάββατο 25/8

Νις-Λιλ 2-2
(43’ Πεϊτσίνοβιτς, 55’ Μποτεάκ-36’ Παγιέ, 60’ Σιντιμπέ)


Τρουά-Λοριάν 2-2
(3’ Νιβέ, 53’ Ομπαντί-18’ Μπαρτελμέ, 62’ πεν. Εμβουεμπά)

Νανσί-Τουλούζ 0-1
(11’ Σισοκό)


Ρεμς-Σοσό 1-0
(90+4’ Κριτσόβιακ)


Ρεν-Μπαστιά 3-2
(22’ Αλεσαντρίνι, 40’ Πιτρόιπα, 84’ Εμβιλά-28’ Μαρκ, 75’ Μαρσάλ)

Βαλενσιέν-Αζαξιό 3-0
(16΄Σαμασά, 56’ Νέρι, 80’ αυτ. Ομπερχάουζερ)


Κυριακή 26/8

Μονπελιέ-Μαρσέιγ 0-1

Σεντ Ετιέν-Μπρεστ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Σάββατο 1/9

Λιόν-Βαλενσιέν (18:00)
Αζαξιό-Εβιάν (21:00)
Μπαστιά-Σεντ Ετιέν
Λοριάν-Νανσί
Σοσό-Μονπελιέ
Μπρεστ-Τρουά
Τουλούζ-Ρεμς

Κυριακή 2/9

Μπορντό-Νις (15:00)
Μαρσέιγ-Ρεν (18:00)
Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)


ΟΛΛΑΝΔΙΑ



 

Τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους 

26/8/2012

Τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους
Χωρίς να δυσκολευτεί ο Άγιαξ νίκησε στην έδρα του 5-0 την Μπρέντα στην τρίτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Έτσι, ο «Αίαντας» ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο ματς από την δεύτερη Τβέντε που έχει έξι βαθμούς, ενώ εκείνος επτά.

Ο Άγιαξ έπιασε από το… λαιμό την Μπρέντα, με αποτέλεσμα στο 2’ κιόλας ο Ντε Γιονκ να κάνει το 1-0. Ο «Αίαντας» συνέχισε να έχει το πόδι του καρφωμένο στο γκάζι και έτσι στο Μοϊσάντερ στο 11’ έκανε το 2-0. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σάνα, ο οποίος στο 40’έκανε το 3-0. Οι παίκτες του Φραν Ντε Μπουρ συνέχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν εκείνους της Μπρέντα. Έτσι, ο Σερέρο στο 49’ έκανε το 4-0. Το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι πέτυχε στο 91’ ο Ντε Γιονκ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής η Ντεν Χάαγκ νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Φένλο με 4-2, ενώ στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, Ουτρέχτη και Τσόλε ήρθαν 1-1.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 24/8

Βάαλβικ-Ρόντα 1-0
(54’ Μπράμπερ)

Σάββατο, 25/8
Ουτρέχτη-Τσβόλε 1-1
(45’ Ντουπλάν- 83’ Λαχμαν)

Φένλο-Ντεν Χάαγκ 2-4
(9’ Σέιπ, 80’ Βόστερμανς- 33’ Φαν Ντοίτεν, 48’,85’ Τσέρι, 51’ Τουρνστρα)

Άγιαξ-Μπρέντα 5-0
(2’, 91’, Ντε Γιονγκ, 11’ Μοϊσάντερ, 40’, Σάνα, 49’ Σερέρο)

Κυριακή, 26/8


Άλκμααρ-Χέρενφεν

Χέρακλες-Φέγενορντ

Ναϊμέγκεν-Τβέντε

Βίλεμ-Φίτεσε (13:30)

Γκρόνιγκεν-Αϊντχόφεν


Η επόμενη αγωνιστική:

Παρασκευή, 31/8

Ντεν Χάαγκ-Γκρόνιγκεν (19:00)

Σάββατο, 1/9


Ρόντα-Βίλεμ (17:45)

Τσβόλε-Ναϊμέγκεν (18:45)

Βάαλβαϊκ-Χέρακλες (18:45)

Μπρέντα-Ουτρέχτη (19:45)

Κυριακή 2/9

Φίτεσε-Φέγενορντ (11:30)
Αϊντχόφεν-Άλκμααρ (13:30)
Τβέντε-Φένλο (13:30)
Χέρενφεν-Άγιαξ (15:30)

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

«Πέταγαν φωτιές» 

26/8/2012

«Πέταγαν φωτιές»
Ακόμα σκοράρει κόντρα στην Γκιμαράες η Πόρτο. Οι «δράκοι» σάρωσαν με 4-0 την αντίπαλό τους στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superliga και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, περιμένοντας κάποιες «γκέλες» των ομάδων της Λισαβόνας, μετά τη νίκη της Μπράγκα νωρίτερα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στον βαθμό της πρεμιέρας.

Οι κάτοχοι του Europa League του 2011 ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με πρωταγωνιστή τον Λούτσο Γκονζάλεζ, που σημείωσε δύο γκολ στο 15’ και στο 71’. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν ο Χουλκ στο 66’ και ο Τζάκσον Μαρτίνεζ με πέναλτι στο 80’, μετά από ανατροπή του Μουτίνιο.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Οταμέντι, Αλεξ Σάντρο, Φερνάντο, Μουτίνιο (81' Ντεφούρ), Χουλκ, Λούτσο Γκονζάλεσ (76’ Τζ. Ροντρίγκεζ), Ατσου (77’ Βαρέλα), Τζάκσον Μαρτίνεζ

Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ 3-1

Με συνοπτικές διαδικασίες…
Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Μπέιρα Μαρ η Μπράγκα. Οι φιναλίστ του Europa League του 2011 επικράτησαν με 3-1 της αντιπάλου τους εντός έδρας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν προσωρινά στην κορυφή, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και δη των «μεγάλων». Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο βαθμό που απέσπασαν στην πρεμιέρα.

Το ματς φαίνεται πως κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι σαφώς ανώτεροι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο είχαν προηγηθεί με 2-0, χάρη στα τέρματα του Ρούμπεν Μίκαελ στο 27’ και στο 33’. Ο Ρούμπεν Αμορίμ έκανε το 3-0 στο 85’, για να σημειώσει το γκολ της τιμής ο Νίλδο στο 93’.

Η σύνθεση της Μπράγκα: Κιμ, Μπαϊάνο, Κοέλιο, Βινίσιους, Ελντερσον, Μπαρμπόσα (75' Τζαμάλ), Κουστόδιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Ρούμπεν Μίκαελ, Λίμα (63' Πάουλο Σέζαρ), Καρλάο (76' Ζοσέ Λουίς)  Η δεύτερη αγωνιστική:


Παρασκευή, 24 Αυγούστου
Ακαντέμικα-Ολιανένσε 1-1



Σάββατο, 25 Αυγούστου
Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ 3-1

SC Braga 3-1 Beira Mar (Resumo) από Ricardo109x

Πόρτο-Γκιμαράες 4-0

FC Porto 4-0 Guimarães από jimbrasalonso

Κυριακή, 26 Αυγούστου


Μορεϊρένσε-Νασιονάλ

Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα


Μαρίτιμο-Ζιλ Βιθέντε


Σετούμπαλ-Μπενφίκα

Setubal 0-2 Benfica από jimbrasalonso

Δευτέρα, 27 Αυγούστου
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρίο Άβε (22:15)



Η επόμενη αγωνιστική 2/9:

Μπέιρα Μαρ- Μορεϊρένσε
Μπενφίκα- Νασιονάλ
Ζιλ Βιθέντε-Σετούμπαλ
Γκιμαράες- Εστορίλ
Μαρίτιμο- Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ολιανένσε- Πόρτο
Πάσος Φερέιρα-Μπράγκα
Ρίο Άβε-Ακαντέμικα


ΒΕΛΓΙΟ

Nο Εμποκανί, nο party 

25/8/2012

Nο Εμποκανί, nο party
Δια της απουσίας του έλαμψε ο Ντιεμερσί Εμποκανί στο ματς της 5ης αγωνιστικής του βέλγικου πρωταθλήματος, καθώς η Άντερλεχτ ήρθε 1-1 εκτός έδρας με την Λέουβεν.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει τρία γκολ, έλειπε με αποτέλεσμα οι περσινοί πρωταθλητές να γκελάρουν και να χάσουν δύο πολύτιμους πόντους στην κούρσα της υπεράσπισης του τίτλου που κάνουν.

Παρόλα αυτά οι παίκτες της Άντερλεχτ ήταν που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 10’ με τον Λακοβένκο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν έτοιμοι την απάντησή τους. Έτσι, ο Σάβανεχ στο 31’ έκανε το 1-1 αποτέλεσμα που έμελε να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Στα άλλα ματς η Λιρς, η οποία αγωνιζόταν εκτός έδρας, έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Σερκλ Μπριζ με 3-0 . Αντιθέτως, Γκέρμιναλ και Κόρτραϊκ εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους με αποτέλεσμα να νικήσουν με 2-0 και 3-0 τις Σαρλερουά και Μπέβερεν αντίστοιχα.
Η (5η) αγωνιστική

Σάββατο 25 Αυγούστου

Λέουβεν-Άντερλεχτ 1-1
(31’ Σάβανεχ- 10’ Λακοβένκο)

Λόιβεν - Άντερλεχτ 1-1 από buitre9

Γκέρμιναλ -Σαρλερουά 2-0
(43’ Λοσάντα, 91’ Βούιτενς)


Σερκλ Μπριζ-Λιρς 0-3
(56’,88’ Μπουράμπια, 81’ Μένγκα)


Κόρτραϊκ- Μπέβερεν 2-1
(23’ Μίτροβιτς, 25’ Πάβλοβιτς- 57’ Νέτο)


Κυριακή 26 Αυγούστου

Σταντάρ Λιέγης-Μαλίν

Σταντάρ Λιέγης - Μέχελεν 3-2 από buitre9

Γκενκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ

Γκενκ - Ζούλτε-Βάρεχεμ 2-0 από buitre9

Γάνδη-Λόκερεν

Μονς-Σερκλ Μπριζ

Μονς - Μπριζ 1-3 από buitre9


Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Μαλίν-Γκέρμιναλ (19:00)
Σαρλερουά-Γάνδη (21:00)
Λιρς-Λέουβεν (21:00)
Μπέβερεν-Σερκλ Μπριζ (21:00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μονς (21:00)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Άντερλεχτ-Γκενκ (19:00)
Λόκερεν-Κόρτραϊκ (21:30)



Σοβαρεύτηκε η Σέλτικ 

25/8/2012

Σοβαρεύτηκε η Σέλτικ
Μετά το… κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής και την ισοπαλία στο 93’ με την Ρος Κάουντι, η Σέλτικ σοβαρεύτηκε και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Ινβερνές με το άνετο 4-2.

Τρίποντο, το οποίο ανέβασε στην κορυφή τους «καθολικούς» έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Το σκορ άνοιξε ο Γουανιάμα στο 4’ και έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε. Τα πόδια των πρωταθλητών Σκωτίας απελευθερώθηκαν και με τον Γουατ στο 25’ έκαναν το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «καθολικοί» βγήκαν στο γήπεδο όπως και στο πρώτο, κάνοντας το 3-0 στο 48’ με τον Μάλγκριου και το 4-0 με τον Τόνι Γουάτ στο 64’. Στη συνέχεια η Σέλτικ έριξε ρυθμό, κάτι, που εκμεταλλεύτηκε η Ινβερνές που με τον Ντράπερ στο 82’ και στο 86’ μείωσε σε 4-2.

Με τις ευλογίες της Σέλτικ…

Με τις ευλογίες της Σέλτικ…
Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχασε 3-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Σκοτσέζικου πρωταθλήματος και έπεσε από την κορυφή, αφήνοντας εκεί την Σέλτικ που κέρδισε νωρίτερα με 4-2 την Ινβερνές.






Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 25/8
Ινβερνές-Σέλτικ 2-4
(82', 86' Ντράπερ-4' Γουανιάμα, 25',64' Γουάτ, 48' Μάλγκριου)



Νταντί-Ρος Κάουντι0-1

Χιμπέρνιαν- Σεντ Τζόνστον 2-0

Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-1
 

Κυριακή, 26/8 (17:00)

Αμπερντίν- Χαρτς

Μάδεργουελ- Σεντ Μίρεν

Η επόμενη 5η αγωνιστική (1/9):

Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν
Σέλτικ-Χιμπέρνιαν Ρος Κάουντι-Κιλμάρνοκ
Σεντ Τζόνσον-Νταντί Γιουνάιτεντ
Μάδεργουελ-Ινβερνές
Χαρτς-Νταντί

Ρεβάνς, κλήρωση ομίλων Τσάμπιονς-Europa League, Σούπερ Καπ... 

26/8/2012


Ρεβάνς, κλήρωση ομίλων Τσάμπιονς-Europa League, Σούπερ Καπ...
«Γεμάτη» είναι η νέα εβδομάδα απ' την δραστηριότητα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League, καθώς ολοκληρώνονται οι προκριματικές φάσεις τους και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους ομίλους, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα ΕΡΤ και Nova (Τσάμπιονς Λιγκ) και ΑΝΤ1, Nova (Europa League).

Οι κληρώσεις των ομίλων θα μεταδοθούν από (συνολικά) τέσσερα κανάλια, ενώ υπάρχει και το Σούπερ Καπ, Τσέλσι-Ατλέτικο Μ.

Οι ρεβάνς του Παναθηναϊκού (με τη Μάλαγα, για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ), του Ατρόμητου (εκτός με Νιούκαστλ για τα πλέι-οφ Europa League) και του ΠΑΟΚ (εκτός με Ραπίντ, πλέι-οφ Europa League) θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση.

Την αναμέτρηση, Παναθηναϊκού-Μάλαγα θα μεταδώσει (σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου), την Τρίτη το Novasports 2, ενώ την Πέμπτη το Νιούκαστλ-Ατρόμητος θα έχει το Novasports 1 και το Ραπίντ Β.- ΠΑΟΚ η ΟΤΕ TV Sport 1.

Την Πέμπτη το απογευματάκι, η ΝΕΤ, η Nova και το Eurosport θα μεταδώσουν την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή ο ΑΝΤ1, η Nova και το Eurosport την αντίστοιχη του Europa League.

Την δε Παρασκευή το βράδυ, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον αγώνα Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μ.

Θα πρέπει να τονιστεί πως την Τετάρτη, η ΝΕΤ θα δείξει τον αγώνα Φενέρμπατσέ-Σπάρτακ Μ., για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελείωσαν τα βάσανα...
Με τους αγώνες-ρεβάνς, Ραπίντ Β.- ΠΑΟΚ και Νιούκαστλ-Ατρόμητου που θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση τελειώνουν τα καλοκαιρινά «βάσανα» με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των προκριματικών των δύο κορυφαίων διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ που ήταν ανοιχτά και μέχρι ένα σημείο δεν ανήκαν σε κεντρική διαχείριση.
Οι όμιλοι, όμως, βρίσκονται υπό την «ομπρέλα» της κεντρικής διαχείρισης και, άρα, όλα είναι καθορισμένα.

«Ώρα των Πρωταθλητών» με Πανιώνιο-Άρη
Αμέσως μετά τον δευτεριάτικο αγώνα, Πανιωνίου-Άρη για την Σούπερ Λίγκα που θα μεταδώσει το Novasports 1 στις 20.30, το ίδιο κανάλι της Nova, στις 22.30, θα έχει την «Ώρα των Πρωταθλητών», η οποία θα προβάλλει το «γ' ημίχρονο» της αναμέτρησης της Ν. Σμύρνης.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου