ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

25/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

«Να εξασφαλίσουμε την παραμονή» 

25/8/2012

«Να εξασφαλίσουμε την παραμονή»
Τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία έθεσε ως στόχο του Λεβαδειακού ο Στέλιος Βασιλείου. Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος φέτος θέλει να καθιερωθεί και να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, τόνισε πως οι Βοιωτοί θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τους στόχους του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν:
«Εμάς στο μυαλό μας ο στόχος πρέπει να είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί πέρα ό,τι καλύτερο ας έρθει».

Για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει ο Λεβαδειακός στην πρεμιέρα:
«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά είναι πρώτη αγωνιστική, είναι στο γήπεδο μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Στόχος μου και για φέτος είναι να καθιερωθώ, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και ό,τι καλύτερο ας έρθει».

Απογοήτευση με τα διαρκείας στον Άρη 

25/8/2012

Απογοήτευση με τα διαρκείας στον Άρη 
Μόλις μια εβδομάδα πριν το επίσημο ντεμπούτο του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πωληθεί είναι 3.500. Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν μεγαλύτερη ενίσχυση από τον κόσμο, σε μια δύσκολη εποχή στο οικονομικό «κομμάτι», ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει εξ' αρχής.

Το αδιέξοδο που υπάρχει στα διοικητικά του Άρη, είχε αφήσει τις τελευταίες ελπίδες για κάποια έσοδα στον κόσμο της ομάδας, ώστε να «ανασάνει». Ωστόσο, ο… 12ος παίκτης δείχνει «απών», καθώς έχουν φύγει μόλις 3.500 διαρκείας, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα των «κιτρίνων» εντός έδρας, την επόμενη Κυριακή (2/9) κόντρα στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός και από το γεγονός ότι ούτε επιφανείς φίλοι του Άρη θέλουν να βάλουν ένα λιθαράκι στη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Και αυτό γιατί ακόμα και οι θέσεις των VIP παραμένουν κενές, με τα διαρκείας να μην έχουν φύγει ούτε εκεί.

«Μπηχτές» Κλάδου για Πουλινάκη 

25/8/2012

«Μπηχτές» Κλάδου για Πουλινάκη
«Αιχμές» για τον νυν πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, άφησε μέσω ανακοίνωσής του ο Κώστας Κλάδος.

Μάλιστα, σε αυτή ο πρώην ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ τονίζει πως, τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί εγκαίρως σχετικά με το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην προέδρου του ΟΦΗ, Κώστα Κλάδου:

«Για πρώτη φορά ενημερώθηκα για το θέμα τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης από τον κ. Τουγλή, αν και είχαμε οριστικοποιήσει με την ιδιότητα πρόεδρο κ. Μάνθο Πουλινάκη, ότι θα είχε λάβει από τις αρχές της προηγούμενης βδομάδας την σχετική φορολογική ενημερότητα και την ολοκλήρωση των φακέλων.

Απέφυγε και ενώ όφειλε να είχε συγκαλέσει συνεδρίαση του Δ.Σ. αν και του είχε ζητηθεί από τα μέλη του, για να ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα αλλά και τη συμμετοχή στη προαναφερόμενη προσπάθεια αυτής των αρμοδίων μελών της διοίκησης προκειμένου να είχε επιτευχθεί ο σκοπός μας. Δυστυχώς παρουσιάσθηκε αδιαφορία, αποκλεισμός τομεαρχών, καταστρατήγηση οργάνων και άρνηση από τη μεριά του κ. Μ. Πουλινάκη.

Τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης επικοινώνησα με ανώτερα στελέχη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας προκειμένου να εξασφαλίζαμε την έγκριση εγγυητικής επιστολής ύψους 400.000 ευρώ, με προσωπική μου εγγύηση.
Αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω του περιορισμένου χρόνου. Χθες Παρασκευή (24-8-12) δεν ήταν δυνατόν να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή.

Αφού δεν προσκομίσαμε εγγυητική επιστολή ο έφορος της Α ΔΟΥ δεν ενέκρινε την έκδοση φορολογικής ενημερότητας για την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Διευθυντής της Α ΔΟΥ ζήτησε έξτρα εγγυήσεις, πέρα από τις προβλεπόμενες.
Την ίδια στιγμή που σε άλλες περιοχές της χώρας, με πανομοιότυπα και μεγαλύτερα από εμάς προβλήματα φρόντισε ο κατά τόπους έφορος και χορήγησε τις φορολογικές ενημερότητες σε άλλες ΠΑΕ.

Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Πως γίνεται να εκδίδονται φορολογικές ενημερότητες κατά το δοκούν;
Καλώ τον κ. έφορα να αναλάβει τις ευθύνες του για την αποτροπή χειροτέρων εξελίξεων και να προωθήσει το θέμα έτσι ώστε την προσεχή Δευτέρα να εκδώσει την ενημερότητα που δικαιούμαστε, για ειδικούς για
την πολιτεία λόγους.

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα βρεθεί προ των ευθυνών του, γιατί συγκρίνοντας παρόμοιες περιπτώσεις, άλλοι στην θέση του έπραξαν εντελώς διαφορετικά από τον ίδιο, τηρώντας τη κείμενη νομοθεσία.

Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Μανόλη Κεφαλογιάνη για την άμεση ανταπόκρισή του, από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, αλλά και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και παράγοντες του
διαμερίσματος μας, που βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθεια της
ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Επικοινώνησε με τον υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα στο Βερολίνο όπου βρίσκεται ενώ ενημέρωσε άμεσα και τον πρωθυπουργό, παίρνοντας την διαβεβαίωση ότι μετά την επιστροφή του στην Αθήνα άμεσα θα διευθετήσει
το θέμα πάντα μέσα στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας.

Ο κ. Μ. Πουλινάκης αρνήθηκε να ενημερώσει για το παραπάνω θέμα προφανώς για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει ή αποκρύπτει αλλά θα συζητηθούν εάν πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού
συμβουλίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο κ. Μ. Πουλινάκης με την ιδιότητα του προέδρου δεν έχει συγκαλέσει καμία συνεδρίαση του Δ.Σ.
Μέχρι σήμερα κανένα από τα μέλη του Δ.Σ. δεν παρεμπόδισε το έργο του κ. Μ. Πουλινάκη, αντιθέτως με την συμπεριφορά του κινείται στα πλαίσια του αποκλεισμού όλων των μελών.

Τέτοιες τακτικές είναι επικίνδυνες για την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει αύριο να γεμίσει το γήπεδο μας στη πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και να βοηθήσει με την παρουσία του τους παίκτες μας και να πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας.

Παρότι τον εμπιστεύτηκα και το δήλωσα δημοσίως ως προς τις δηλώσεις του κ. Μ. Πουλινάκη, για λογαριασμό της διοίκησης στο επίσημο site της ΠΑΕ-ΟΦΗ, δεν με βρίσκει σύμφωνο στο να μην πιέσουμε υπηρεσιακούς παράγοντες και να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, αδιαφορώντας για το κόστος και τις συνέπειες σε βάρος της ομάδας μας.

Αυτές οι απόψεις δείχνουν ότι είναι ανεπαρκής». 


ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0 (video)

Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ο Πλατανιάς πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό στη Super League, καθώς ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.
pas giannina platanias 0-0 2012Ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στο 32′ δικαιούταν πέναλτι καθώς σε προσπάθεια του Ilic ο Κανακούδης σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε στο πρόσωπο των επιθετικό των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε άουτ. Στο 54′ ο De Vincenti έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν εξαπέλυσε δυνατό σουτ εντός περιοχής με τον Κηπουρό να αποκρούει εντυπωσιακά.
Ο Πλατανιάς στον παρθενικό του αγώνα στη Super League δεν έδειξε ιδιαίτερα πράγματα, ίσως και από το τρακ της πρεμιέρας. Ωστόσο οι επιθετικές του προσπάθειες ήταν ελάχιστες και δεν απείλησε τους γηπεδούχους.
Τα γκολ:
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα:
Fegrouche, Ντάσιος (Keita 85′), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Lila, Πατσατζόγλου (Τσουκαλάς 78′), Τζάνης (Vila 64′), Γεωργίου, De Vincenti, Ilic
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Kalajdzic (Gonzalez 71′), Aguilera, Αναστασάκος (Mirceta 90+3), Μαραγκουδάκης, Ukar, Udoji (Μαρτσάκης 90+2′)
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα



ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)


aek asteras tripolis 0-0 2012Μπροστά σε 10.000 φιλάθλους, στο ΟΑΚΑ, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 0-1, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2012-13.
H νεανική ομάδα της ΑΕΚ τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, παρά το φυσιολογικό τρακ και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Τσιώλη
Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, με τον Alvarez στο 64′ να εκμεταλλεύεται λάθος του Κωνσταντόπουλου που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και εύκολα έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρει και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν.

Τα γκολ: Alvarez 64′
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Yago, Λαγός, Γροντής (Σταμάτης 81′), Κουρέλλας, Φούντας (Furtado 68′), Παυλής (Guerreiro 68′)
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Πιπίνης, Bartollini, Sankare, Τσαμπούρης, Alvarez, Κουρμπέλης (Eghon 46′), Ucero, Rayo, Navarro (Ντινιωτάκης 90+2′), Μπακασέτας (Φραγκουλάκης 59′΄)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα 


Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός της υποχρεώσεις του στη Super League, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 0-1 και έτσι κάλυψε τη διαφορά των -2 βαθμών με την οποία ξεκίνησε στο πρωτάθλημα λόγω της περσινής τιμωρίας.
levadeiakos panathinaikos 0-1 2012 vyntra gkolΤο γκολ της νίκης των πράσινων πέτυχε ο Βύντρα στο 34ο λεπτό, με σουτ από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Νωρίτερα, στο 26′, ο Πετρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς αστόχησε σε κενό τέρμα.
Ο Λεβαδειακός, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός κατά διαστήματα, είχε δοκάρι στο 19′ σε σέντρα – σουτ του Napoleoni, ενώ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 79′, με τον Καρνέζη να κάνει μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Poy.
Τα γκολ: Βύντρα 34′
Οι συνθέσεις
Λεβαδειακός:
Κυριακίδης, Mendy (Κουτσόπουλος 85′), Acosta, Μουλόπουλος, Napoleoni, Κόρμπος, Martins (68′ Βασιλείου), Poy, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας
Παναθηναϊκός : Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Pinto, Λαγός, Μαρίνος, Zeca (65′ Σπυρόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Χριστοδουλόπουλος (46′ Sissoko), Μαυρίας, Πετρόπουλος (46′ Fornaroli)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγωνα  

Preview: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, Novasports 1) 

26/8/2012

Preview: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, Novasports 1) 
Ελαφρώς φρεσκαρισμένος σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης, αλλά συγκεντρωμένος στο να μπει με το δεξί στη φετινή Σούπερ Λίγκα, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον νεοφώτιστο Πανθρακικό στο γήπεδο της Τούμπας. Πως θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες στην Τούμπα.

 
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη αποδεικνύει -από το ξεκίνημα κιόλας της ποδοσφαιρικής σεζόν- ότι θα προσπαθήσει να είναι μια διαφορετική ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα που κοιτάζει μεν το μηδέν στην άμυνα, αλλά παράλληλα έχει ως προτεραιότητα να δημιουργήσει, να επιτεθεί, να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Θα πρέπει όμως να πείσει ότι μπορεί να χωρέσει στην ίδια… μασχάλη την Ελλάδα ΚΑΙ την Ευρώπη, ιδιαίτερα όταν εκ των συνθηκών θα «υποχρεώνεται» να προχωρά σε περιορισμένο ή εκτεταμένο ροτέισον στην σύνθεσή του. Έτσι, λοιπόν, μετά το 2-1 με ανατροπή κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης ετοιμάζεται να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του στο ματς με τον Πανθρακικό που προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία. Εξυπακούεται ότι η νίκη στην Τούμπα επιβάλλεται.

Πέραν της απουσίας του Γκαρσία ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει άλλα προβλήματα. Θα έχει όμως νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με τους Αυστριακούς που θα κρίνει την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο Γλύκος θα κρατήσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα. Στην τετράδα της άμυνας, ο Έτο θα ξεκινήσει στα δεξιά. Ο Σταφυλίδης ενδέχεται να ξεκουράσει τον Λίνο στα αριστερά, ενώ τον πρώτο του χρόνο συμμετοχής με την ασπρόμαυρη φανέλα εκτιμάται ότι θα πάρει -είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή- ο Βιβιάν στη θέση ενός εκ των Κουμάλο ή Κατσικά στο κέντρο.

Μπροστά τους οι Λάζαρ, Φωτάκης και Κάτσε διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Ρουμάνος χαφ είναι σίγουρος, μιας και η τιμωρία του θα του στερήσει την συμμετοχή στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης. Στα άκρα φανέλα βασικού θα πάρουν οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Λόρενς. Στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης, με τον Αθανασιάδη.

H 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.


Πανθρακικός

Επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα για τον Πανθρακικό, ο οποίος στον πάγκο του έχει τον Σάββα Παντελίδη. Πρωταρχικός (και συνετός) στόχος η παραμονή. Οι Θρακιώτες ενισχύθηκαν με έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως οι Πρίττας, Λαδάκης, Μελίσσης, Κυβελίδης και ξένους όπως οι Βιγιαρέχο, Λουσέρο, Σερφά που ήρθαν για να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρεμιέρα στόχος είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και αν βεβαίως μπορεί να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη καλύτερα. Αυτή η προσπάθεια πάντως θα γίνει χωρίς τους Μελίσση και Χρήστου, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Η 19μελής αποστολή: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Βιγιαρέχο, Γωνιάδης, Καθάριος, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μιχαλόπουλος, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης.

Preview: ΟΦΗ–Ξάνθη (19:15, Novasports 2) 

26/8/2012

Preview: ΟΦΗ–Ξάνθη (19:15, Novasports 2) 
Βορράς ή Νότος;

Απάντηση καλούνται να δώσουν την Κυριακή ΟΦΗ και SKODA Ξάνθη στην πρεμιέρα τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα και με τους δύο να θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί.

Οι ανανεωμένοι Κρητικοί-ελέω προβλημάτων- δίνουν την πρώτη «παράσταση» της χρονιάς μπροστά στο κόσμο τους, κόντρα στους Ακρίτες που βγάζουν... υγεία και ελπίζουν σε μια χρονιά, όπου θα «μυρίσει» Ευρώπη μετά από πολύ καιρό.

ΟΦΗ

Πέρυσι ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ένα μίνι «θαύμα», ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και τελικά έφτασε τον ΟΦΗ στη δέκατη θέση της βαθμολογίας. Όμως πλέον τα οικονομικά προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει εκ νέου... θαύμα. Οι Κρητικοί άλλαξαν πολύ. Έφυγαν παίκτες που είχε στηριχθεί εξ' ολοκλήρου η ομάδα την περασμένη περίοδο και ήρθαν νεαροί, χωρίς εμπειρίες από την πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αρκετά ελπιδοφόροι.

Δεδομένα, ο Έλληνας τεχνικός θα στηρίξει το επιθετικό «κομμάτι» της ομάδας του, στους νεοαποκτηθέντες, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη, καθώς και στον Βερόν, ο οποίος παρέμεινε στο σύλλογο. Ωστόσο, ο «Αναστό» καλείται να βρει την απαραίτητη... χημεία, πλαισιώνοντάς τους με τα πιτσιρίκια, λειτουργώντας ως ψυχολογός αρκετές φορές, καθώς τα «μωρά» που θα κληθεί να μυήσει στα «μεγάλα σαλόνια» θα χρειαστούν αρκετή δουλειά προετοιμασίας.

Αν μη τι άλλο, για να αποφύγει τα χειρότερα, καλείται τουλάχιστον στο «Γεντικουλέ» να εμφανίζεται αξιοπρεπής και να «τσιμπάει» τους βαθμούς. Αυτό αναμένεται να κάνει ο ΟΦΗ από την αρχή της κούρσας του πρωταθλήματος κόντρα σε μια Ξάνθη που έχει... βλέψεις για ψηλά.

Τα προβλήματα τελευταίας στιγμής δεν λείπουν, καθώς Παπάζογλου και Ζορμπάς συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και θα αποφασίστεί λίγο πριν το παιχνίδι κατά πόσο θα μπορούν να συνεισφέρουν.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύχταρης, Κουτσιανικούλης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ροβίθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

Ξάνθη

Έχει πολλά χρόνια να «τσεκάρει» κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο και πολλοί στον ξανθιώτικο σύλλογο πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να γίνει μια μίνι υπέρβαση, σε σχέση με την μετριότητα των τελευταίων χρόνων. Η αρχή θα είναι δύσκολη στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, όμως οι καλοί ξεχωρίζουν στα δύσκολα.

Στη μετά Βλαχοδήμου εποχή, η Ξάνθη έχασε και άλλους σημαντικές παίκτες, όπως ο Εντιμάρ, όμως γενικά οι Ακρίτες έχουν μια... παράδοση να βγάζουν ταλέντα. Αυτό πιθανώς να προσπαθήσουν και φέτος, καθώς από τις μεταγραφές που έγιναν η μοναδική που ξεχωρίζει είναι του Ονουάτσι. Πέρυσι έκανε ένα απογοητευτικό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα και αυτό κόστισε, ακόμα και να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, γλιτώνοντας τα χειρότερα στο τέλος, τερματίζοντας στην ενδέκατη θέση.

Το θετικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως στο ρόστερ παρέμειναν αρκετοί παίκτες που έχουν αποκτήσει εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναμένεται να βοηθήσουν. Απέναντι στον άκρως νεανικό ΟΦΗ, αν θέλει η Ξάνθη να ελπίζει για κάτι καλό για φέτος, θα πρέπει να το δείξει σε μια δύσκολη έδρα και να φύγει με κάποιους βαθμούς.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ξάνθης: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Καζούμπα, Ντάνι, Βασιλακάκης, Γκατσολάρι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Αλτιπαρμακόφσκι, Τορομανίδης.

Preview: Βέροια-Ολυμπιακός (21:30 Novasports 1) 

26/8/2012

Preview: Βέροια-Ολυμπιακός (21:30 Novasports 1) 
Η ώρα των πρωταθλητών έφτασε! Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βέροια, κόντρα στην τοπική ομάδα ψάχνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια της Football League και σίγουρα και των μεταγραφών, θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και φυσικά να κάνει την… ζημιά με το «καλημέρα».

Βέροια:

Ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν στην Football League η Βέροια, θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μάκης Χάβος θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της νέας του ομάδας, η οποία θα έχει και την στήριξη του κόσμου της, αφού η αναμέτρηση θα γίνει στην φυσική έδρα του συλλόγου και όχι στη Λάρισα.

Η «βασίλισσα του Βορρά» θα έχει τρεις απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μακεδόνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Μπελόν, όπως και τους Μπεθέρα, Ντιέ, που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Πιο συγκεκριμένα συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Δασκαλάκης, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Καλί, Τόμας, Γεωργέας, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ζε Βίτορ, Ιωάννου, Καντιμοίρης, Παυλίδης, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Καλτσάς, Γκιγιέρμε.

Ολυμπιακός:

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έφτασαν… Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν, ο Κέβιν Μιραλάς δεν υπάρχει πλέον στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και η σεζόν ξεκινάει με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας να έχουν στον πάγκο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και νέο σταρ τον Πάολο Μασάδο.

Το φιλικό με τη Νάπολι και το ευρύ 3-0 άφησαν μια πικρία στον κόσμο αλλά και τους παίκτες, οι οποίοι με το… «καλημέρα» της νέας Σούπερ Λίγκας θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπό και φυσικά πως είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Εκτός από τον Τάτο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κώστας Μανωλάς, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μπάμπης Λυκογιάννης και Γιάννης Ζαραδούκας περισσότερο για λόγους τακτικής. Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πορτογάλος, σίγουροι θα πρέπει να είναι οι Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, ενώ από εκεί και πέρα επικρατεί… χάος, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στην αποστολή που έκανε γνωστή ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάδο, Κοντρέρας.

Preview: Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15 NovaSports 4) 

26/8/2012

Preview: Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15 NovaSports 4) 
Μπορεί η Ευρώπη για τον Ατρόμητο να είναι ένα ωραίο… ταξίδι, ωστόσο, για την ομάδα του Περιστερίου αυτό που θα την καταξιώσει μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας είναι το πρωτάθλημα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του θέλουν στην εκτός έδρας πρεμιέρα τους στη Σούπερ Λίγκα να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα.

Στον αντίποδα για τους Φαίακες το εναρκτήριο παιχνίδι τους στη σεζόν είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ότι φέτος όλα θα είναι διαφορετικά.

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα κατάφερε την περσινή σεζόν να αποφύγει τον υποβιβασμό κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο νέο πρωτάθλημα που αρχίζει οι Φαίακες θέλουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα και να μην χρειαστεί να παλέψουν και πάλι μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία τους.

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε στην καλοκαιρινή προετοιμασία να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό που θα μπορέσει να έχει μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε πάρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση και σε συνδυασμό με τους παίκτες που ήρθαν, θέλει να πετύχει.

Η φετινή Κέρκυρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της είναι μία ομάδα, που αποτελείται από νεαρούς και πιο έμπειρους παίκτες, με του οποίους θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό κράμα. Στην πρεμιέρα της απέναντι στον πολύ δυνατό Ατρόμητο θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη, που θα είναι και εφαλτήριο για κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα.

Το εγχείρημα των Νησιωτών μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει μία ομάδα καλοδουλεμένη. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σίμωση, Χρόνη, Νάστο και Γιάντση, για το εναρκτήριο παιχνίδι. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να βρει την ιδανική φόρμουλα για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου