ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

«Το παν η συγκέντρωση» (video)

«Το παν η συγκέντρωση» (video) 

27/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Καταπληκτικός ο Κάνιο
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρολεύκων» στη νίκη της πρεμιέρας στη Βέροια, και σε δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της συγκέντρωσης των παικτών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις σκέψεις του στο 2ο ημίχρονο:
«Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το πιο δύσκολο γιατί παρόλο που προηγούμασταν ο αντίπαλος προσπάθησε πολύ για την ισοφάριση. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί όλα εξαρτιόνταν από αυτό. Ξαναξεκινάει το πρωτάθλημα και πρέπει να μάθουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για το μυστικό του για συνεχόμενη καλή του απόδοση παρά την ηλικία του:
«Έκανα μια καλή προετοιμασία. Μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά και προσπαθώ να την απολαύσω. Προσπαθώ να δουλεύω και θέλω να βοηθάω την ομάδα, και αν μπορώ θα είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου».
Για το αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός:
«Το να ξεκινάς με νίκη είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τα πάμε καλά. Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά σίγουρα ήταν καλό που ξεκινήσαμε με νίκη».


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου