ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Εξωση η ερασιτεχνική Παναχαϊκή στην ΠΑΕ για οφειλές και ζημιές

Εξωση η ερασιτεχνική Παναχαϊκή στην ΠΑΕ για οφειλές και ζημιές

31/12/2012
Εξωση στην ΠΑΕ η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για οφειλές και ζημιές Η κόντρα μεταξύ ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και ΠΑΕ καλά κρατεί. Η "μαμά" αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο μέχρι η ΠΑΕ μέχρι να τα τακτοποιήσει τα οφειλόμενα ποσά, αλλά και να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου διεκοπη το ματς.
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Ράπτης, προέβη σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά, αλλά και με το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης που έχει να κάνει και με την προσπάθεια επιβίωσης της ιστορικής πατρινής ομάδας σε όλα τα αθλητικά τμήματα!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ράπτης:
"Είναι ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΓΕ. Αν δεν τακτοποιηθεί η οφειλή και εάν δεν αποκατασταθούν οι ζημιές, το γήπεδο δεν ξανανοίγει. Ας αναλάβει η ΠΑΕ τις ευθύνες της και ας μην τις φορτώνει συνεχώς αλλού, όπως κάνει πάντα. Για τις ζημιές, βεβαίως και δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά εμείς περιμένουμε αυτός που ευθύνεται να μας αποζημιώσει"...

Οφειλές από εισπράξεις προηγουμένων αγώνων
"Οι οφειλές ανέρχονται σε 9.000 ευρώ. Με βάση γραπτή συμφωνία, έπρεπε να πάρουμε από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό 7.600 ευρώ από το 15% των ακαθάριστων εισπράξεων και 2.400 ευρώ από το 10% επί των καθαρών. Συν 1.700 ευρώ για τον ΦΠΑ. Μας οφείλονται και 1.700 ευρώ από υπόλοιπα των αγώνων με Γιαννιτσά και Παναιτωλικό, σύνολο 14.000 ευρώ περίπου. Και μας δόθηκαν μόνο 5.000 ευρώ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τα άλλα που πήγαν; Πάλι θα αρχίσουμε τα ίδια; Τόσο δύσκολο είναι για την ΠΑΕ να τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει; Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, είναι και ηθικό".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου