ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

2/1/2013

Το πείραμα του Ρότσα

01/01/2013
 Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τους Κουίνσι και Μαυρία ως επιθετικό δίδυμο (!) μετατρέποντας το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2 εξετάζει σοβαρά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Παναθηναϊκό.

Το πείραμα του Ρότσα
Ο Αργεντινός τεχνικός έχει διαγνώσει αυτό που είναι πασιφανές: ότι η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ. Με την αποχώρηση, δε, του Πετρόπουλου και την αδυναμία του Φορναρόλι να προσφέρει ουσιαστικά, ο Τοτσέ είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει για τη γραμμή κρούσης, από τη στιγμή που οι πιθανότητες απόκτησης φορ είναι-για οικονομικούς λόγους-λιγοστές.

Έτσι ο Ρότσα σκέφτεται να κάνει πιο γρήγορη την επίθεση της ομάδας του καθιερώνοντας ένα σύστημα 4-4-2, τόσο με τον Τοτσέ στη φυσική του θέση και παρτενέρ έναν εκ των Κουίνσι και Μαυρία, όσο και με τους δύο τελευταίους μπροστά και τον Ισπανό στον πάγκο. Όσο για το κέντρο, προσανατολίζεται σε αυτή την περίπτωση να παίζει η ομάδα του με έναν κλασικό «κόφτη», Βιτόλο ή Σο, και ρόμβο. Ασφαλώς σε ματς υψηλότερου βαθμού δυσκολίας η παρουσία δύο αμυντικών χαφ θα είναι επιβεβλημένη.

Το σχήμα αυτό θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις της ομάδας και πιθανότατα θα το δούμε στις αρχές του 2013.

«Αν πληρώσουν…»

01/01/2013
 Ανοικτός σε πωλήσεις των Σισοκό στον Παναθηναϊκό και Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ δηλώνει στη SportDay ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς. «Δεν θα ξαναπαίξει», ξεκαθαρίζει για τον Κυργιάκο.

«Αν πληρώσουν…»
Πωλείται ο Σισοκό, αλλά… πολλά τα λεφτά

Αρκετά χρήματα θα πρέπει να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός αν θέλει το καλοκαίρι να αγοράσει τα δικαιώματα του Ιμπραήμ Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ.

«Δεν μας ενδιαφέρει να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Ο παίκτης είναι προς πώληση. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 θα μπορούσε να γίνει ένα καλό deal», ανέφερε ο Κλάους Άλοφς. Ίσως, πάντως, αν μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης να μπορεί να μειωθεί το κόστος αγοράς του Αφρικανού μεσοεπιθετικού.

Στο χέρι του ΠΑΟΚ

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Παρότι είναι στα πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ, εφόσον η Βόλφσμπουργκ ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

«Ο παίκτης υπολογίζεται, είναι στα πλάνα της ομάδας και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε πιθανή πώλησή του. Αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιήσει τις οικονομικές μας απαιτήσεις, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Στο χέρι του είναι», τόνισε ο Κλάους Άλοφς.

«Δεν θα ξαναπαίξει ο Κυργιάκος»

Ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι εκτός πλάνων της Βόλφσμπουργκ. Κι αυτό δεν θα αλλάξει, όπως ξεκαθαρίζει η γερμανική ομάδα δια στόματος του πλέον αρμοδίου.

«Ο ίδιος έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν της ομάδας. Για το κέντρο της άμυνας έχουμε πολλές λύσεις εξάλλου και είμαστε ικανοποιημένοι από το υλικό μας. Ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί να του βρει άλλο εργοδότη. Δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη Βόλφσμπουργκ», τόνισε.

Ο μήνας που κρίνει το μέλλον της ΑΕΚ

01/01/2013
 Μήνας… κρίσης θα είναι για την ΑΕΚ ο Ιανουάριος. Από την έκβαση μία σειρά υποθέσεων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Ο μήνας που κρίνει το μέλλον της ΑΕΚ
Μέχρι το Σάββατο αναμένεται η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βιντιάδη για τις προθέσεις του, αλλά κι αυτή πιθανώς να μη διαλευκάνει το τοπίο. Η πρόθεσή του να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, όχι όμως και η δυνατότητά του να επωμιστεί το βάρος. Τα κεφάλαια που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει (δικά του, ορισμένων συμπαικτών και κάποιων χορηγικών συμφωνιών) δεν επαρκούν, οι Άγγλοι της Seymour Pierce θα συνδράμουν μόνο εφόσον η επένδυση είναι χαμηλού ρίσκου, ενώ εκκρεμεί ακόμη η ρύθμιση των χρεών προς το κράτος.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση, πριν αποσαφηνιστεί πλήρως αν θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, να διευκολύνει ταμειακά την ομάδα. Έτσι τα ταμεία παραμένουν άδεια, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους για να καταθέσουν προσφυγή, άλλες μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν ενώ και οι δύο που έχουν ολοκληρωθεί (Πετρόπουλος και Μητρόπουλος) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για τις οποίες επίσης απαιτούνται χρήματα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βλέπει επίσης την υπομονή του να εξαντλείται, αφού πλέον βλέπει αντιδράσεις (έστω και μεμονωμένες) εναντίον του. Όλα δείχνουν πως εφόσον μέχρι τη γενική συνέλευση της 17ης Ιανουαρίου δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Βιντιάδη, η τωρινή διοίκηση θα τα «βροντήξει».

Από τη στιγμή, δε, που οι μέτοχοι αδιαφορούν πλήρως για την κατάσταση στην ΠΑΕ και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μπαλώσουν τις «τρύπες» που οι ίδιοι δημιούργησαν, η μοίρα της ΑΕΚ- εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά-μοιάζει προδιαγεγραμμένη.

Αν δεν μπουν σύντομα λεφτά στα ταμεία, το «κραχ» είναι αναπόφευκτο, όπως και ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου. Ήδη κυκλοφορούν σενάρια περί πιέσεων που δέχεται ο Θωμάς Μαύρος για να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, ενώ και ο Ντέμης Νικολαΐδης φημολογείται πως έχει κάποιες σκέψεις και περιμένει.

Όλα τα παραπάνω ασφαλώς έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Το νέο έτος βρίσκει την ΑΕΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο δρόμος προς την εξασφάλιση της παραμονής είναι μακρύς και δύσκολος.

Ο Έβαλντ Λίνεν προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στο καθήκον και το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Βλάχος και Κοντοές (ο τελευταίος είναι αμφίβολο αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας), ο Λαγός που είναι εκτός ομάδας, ενώ αρκετοί ακόμη παίκτες έχουν περιθωριοποιηθεί. Πάντως Κορδέρο και Κατίδης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν (σύσπαση και ίωση αντίστοιχα) αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.

«ΑΕΚ είμαστε και θα επιβιώσουμε»

01/01/2013
 Βέβαιος πως η ΑΕΚ παρά τις αντιξοότητες θα παραμείνει στην κατηγορία παρουσιάστηκε ο Βαλεντίνος Βλάχος. «Οι διαιτητές δείχνουν να μη σέβονται την ΑΕΚ και την ιστορία της», πρόσθεσε ο νεαρός μπακ.

«ΑΕΚ είμαστε και θα επιβιώσουμε»
Παράλληλα στη συνέντευξη που έδωσε στην «Ώρα των Σπορ» εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας μετά και τις χειμερινές προσθήκες στο ρόστερ, ενώ φάνηκε προσγειωμένος σχετικά με τις δικές του εμφανίσεις.

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν περίμενε πως στα Χριστούγεννα θα είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση και οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε από αυτή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νομίζω πως όλα είναι στο χέρι μας. Έχουμε καλή ομάδα και οι προσθήκες που έγιναν θα μας βοηθήσουν πολύ. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε ΑΕΚ και θα επιβιώσουμε. Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός για μας κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού», τόνισε ο 20χρονος άσος.

«Η θέση που έχουμε μας αδικεί. Η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή και σε πολλά ματς χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε. Σίγουρα έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που στοίχισαν βαθμούς, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε το ρόλο της και η διαιτησία. Νομίζω πως οι διαιτητές δείχνουν να μη σέβονται την ΑΕΚ και δεν την αντιμετωπίζουν όπως αξίζει στο όνομα και την ιστορία της», πρόσθεσε.

Πόσο επηρεάζεται η ΑΕΚ από την αβεβαιότητα που υπάρχει στο σύλλογο; «Αυτά είναι πρωτόγνωρα για μένα και δεν θα έχω αντιμετωπίσει ξανά. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος και θα βρούμε το δρόμο μας. Όσα γίνονται προσπαθούμε να τα αφήνουμε στην άκρη όταν ξεκινάει το παιχνίδι και νομίζω πως μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε αυτό», απάντησε.

Σχολιάζοντας την προσωπική του παρουσία στην ομάδα, είπε: «Αυτό που με απασχολεί είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και τους αγώνες. Δεν έχω πετύχει τίποτα ακόμα. Στόχος μου είναι να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Όσο για την ευχή που δίνει στην ΑΕΚ για το 2013; «Εύχομαι η ΑΕΚ να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ψηλά, εκεί που της αξίζει. Αυτό θέλουμε όλοι κι ελπίζουμε να γίνει σύντομα».

«Δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

01/01/2013
 Στη διάψευση των πληροφοριών που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντεζ Λόβελε.

«Δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ»
«Δεν έχουμε κανένα ραντεβού», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Καρπάτι και πρόσθεσε:

«Αν συζητήσει η ομάδα, τότε θα συζητήσουμε και εμείς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντεζ Λόβελε στην εφημερίδα «Goal»

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Λούκας θέλει να φύγει από την Καρπάτι…

«Έχουμε (σ.σ.: Λούκας) έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια σκέψη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Δεν έχετε δεχθεί καμία κρούση, έστω και ανεπίσημη από τον ΠΑΟΚ για τον Λούκας;

«Μα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο. Σας το έχω ξαναπεί ίτι αν μια ομάδα θέλει τον Λούκας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα του πρώτα από όλα».

Ο Λούκας είναι στην Ισπανία;

«Ναι. Θα επιστρέψουμε στην Ουκρανία την επόμενη εβδομάδα, διότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία και η ομάδα θα ακολουθήσει μια περίοδο προετοιμασίας».

Λέγεται ότι υπάρχει ραντεβού ανάμεσα σε εσάς, τον Λούκας, την Καρπάτι και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

«Από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω κανένα ραντεβού».

Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε μια πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα για τον Λούκας;

«Μιλάτε πάλι για αυτό το ραντεβού λέτε; Δεν υπάρχει ραντεβού, σας το ξαναλέω. Αλλά αν έρθει πρόταση, όχι σ’ εμάς, αλλά στην Καρπάτι, και η ομάδα δεχθεί να συζητήσει, τότε θα συζητήσουμε κι εμείς».

Φεϊζάλ ή… πάει για άλλα

01/01/2013
 Κρίσιμο είναι για τον Παναθηναϊκό το ξεκίνημα του 2013. Μέχρι την Παρασκευή θα φανεί οριστικά (;) αν ο Φεϊζάλ έχει πραγματικά την πρόθεση να πάρει την ΠΑΕ ή πρόκειται για… παραμύθι.

Φεϊζάλ ή… πάει για άλλα
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας δεν έχει δείξει διάθεση αποχώρησης από το προσκήνιο και κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως θα βάλει τα 28 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Κάποια σενάρια θέλουν τον Φεϊζάλ να ζητεί παράταση, αλλά για να του δοθεί θα πρέπει να παρουσιαστεί επαρκής λόγος.

Στον Παναθηναϊκό είναι δύσπιστοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου για τη συγκεκριμένη ιστορία, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα, αφού η ανάγκη εισροής ρευστού στα ταμεία είναι μεγάλη. Εφόσον δεν μπουν τα 28 εκατ. ευρώ του πρίγκιπα, θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με στόχο τα 15 εκατ. ευρώ με στόχο να καλυφθεί αυτό το ποσό με δάνειο, κάποια βοήθεια από τους μετόχους και από απλούς φιλάθλους που πιθανολογείται πως θα μπορούν να αποκτήσουν μετοχές και χωρίς την προϋπόθεση να γίνουν μέλη της «Συμμαχίας».

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα της ΠΑΕ και πέρα από τις προτάσεις για μείωση συμβολαίων σε παίκτες, θα γίνουν απολύσεις και περικοπές μισθών σε υπαλλήλους της ομάδας. Απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, καθότι σε όλους τους ποδοσφαιριστές οφείλονται χρήματα και θα πρέπει να συναινέσουν σε νέο διακανονισμό, αφού στο τέλος Μαρτίου υπάρχει ο έλεγχος της UEFA.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, πέραν της δεδομένης συμφωνίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο από τώρα για το καλοκαίρι, υπάρχει σιγουριά και για τον Τόμας Ντε Βινσέντι παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Επίσης στα υπόψη για την άμυνα είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, που όπως και οι δύο προαναφερθέντες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Μέσα στο μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους υπό παραχώρηση Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο, με τον Μπουμσόνγκ που πιθανότατα θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και με τον Λέτο.

Για να πάει καλά το 2013!

01/01/2013
 Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι για να τους πάει καλά το νέο έτος.

Για να πάει καλά το 2013!
Διακοπές τέλος στον ΠΑΣ! Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν θέλει να χάσει ούτε μία ημέρα από τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και για αυτό έχει προγραμματίσει προπόνηση για το μεσημέρι της Τρίτης (1/1).

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά (5/1, 17:15), ενώ στο πρόγραμμα θα συμμετάσχει κανονικά ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και χτες γυμνάστηκε κανονικά.

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο και να πάρουμε νωρίς τους βαθμούς που χρειαζόμαστε ώστε να μας φύγει το άγχος στη συνέχεια», ανέφερε ο Χριστόπουλος

Γίνεται η «δουλειά» με Μακέντα

01/01/2013
 Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για την υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα στον Ατρόμητο, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Γίνεται η «δουλειά» με Μακέντα
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες εδώ και μία εβδομάδα έχουν καταθέσει την επίσημη πρότασή τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού.

Η προσφορά των «κυανόλευκων» περιλαμβάνει όσα είχαν ζητήσει οι Βρετανοί, δηλαδή να δανειστεί ελεύθερα ο παίκτης και να μπει μια ρήτρα 300 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για μία ρήτρα που θέλει τον Γιώργο Σπανό να πληρώνει το παραπάνω ποσό, αν ο 21χρονος φορ δεν παίξει στους μισούς αγώνες της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακέντα είχε παρουσιαστεί θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ως δανεικός με τη φανέλα του Ατρομήτου.

«Το 2013 να φτάσει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΣ»

01/01/2013
 Ευχές προς όλους τους φιλάθλους για το 2013 έστειλαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω ανακοίνωσή τους.

«Το 2013 να φτάσει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΣ»
Μάλιστα, σε αυτή υπογραμμίζουν πως με τη συμβολή όλων το νέο έτος θα βρει σε καλύτερη βαθμολογική θέση τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Ο πρόεδρος κος Γ.Χριστοβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εύχονται από καρδιάς για το 2013, Καλή χρονιά, Υγεία, Ευημερία και κάθε ευτυχία, σε όλους.
Για την ομάδα μας ,ευχή μας για τη νέα χρονιά, είναι, με την συμβολή όλων μας , να φτάσει όσο πιο ψηλά, όπως της αξίζει και επιβάλλει η ιστορία της».

Καλή χρονιά στα ελληνικά από Τζιμπρίλ…

01/01/2013
 Ευχές προς όλους τους φίλους του στην Ελλάδα και μάλιστα… στα ελληνικά, έστειλε μέσω twitter, ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Καλή χρονιά στα ελληνικά από Τζιμπρίλ…
Το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, είναι φανερό ότι δεν το έχει ξεχάσει. Άλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος με κάθε ευκαιρία. Έτσι, ο Τζιμπρίλ Σισέ, με την αλλαγή του χρόνου, έγραψε στο twitter ευχές για καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του στην χώρα μας στα ελληνικά…

«Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους μου, εύχομαι να συναντηθούμε σύντομα στην Ελλάδα!», ήταν το μήνυμα του Γάλλου άσου της ΚΠΡ.

Ρεπό και μετά… νέα κόλπα

01/01/2013
 Την ευκαιρία να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν ρεπό. Ωστόσο, η πρώτη προπόνηση του 2013 θα γίνει υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή.

Ρεπό και μετά… νέα κόλπα
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Γιάννη Πετράκη όσο και με τον Νίκο Παπαδόπουλο με τους δύο προπονητές, όπως όλα δείχνουν, να είναι οι επικρατέστεροι για τον πάγκο του συλλόγου της ομάδας του Ηρακλείου.

Ωστόσο, από τον ΟΦΗ δεν έχει διαρρεύσει ποιος από τους δύο συγκεκριμένους προπονητές έχει το προβάδισμα , όμως το… μυστήριο θα λυθεί σύντομα, αφού η πρώτη προπόνηση του 2013 που θα γίνει την Τετάρτη (2/1), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νέου τεχνικού της ομάδας του Ηρακλείου.

Παράλληλα, για τις 16 Ιανουαρίου μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Παρελθόν από την Κέρκυρα Νάστος και Λώττας

01/01/2013
 Την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής τους καριέρας θα πρέπει να ξεκινήσουν να ψάχνουν τόσο ο Ανέσης Νάστος όσο και ο Άρης Λώττας, οι οποίοι έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους με την Κέρκυρα.

Παρελθόν από την Κέρκυρα Νάστος και Λώττας
Οι δύο ποδοσφαιριστές την τρέχουσα σεζόν είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του συλλόγου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, να μην τους στα πλάνα του και για τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποδέσμευση τόσο του Ανέστη Νάστου όσο και του Άρη Λώττα, οι θα ψάξουν να βρουν σε κάποια άλλη ομάδα τον νέο σταθμό της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΑΝΕΣΤΗ ΝΑΣΤΟ και ΑΡΗ ΛΩΤΤΑ. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα τους».

«Τιμωρός Παναθηναϊκός»

01/01/2013
 Με… τιτίβισμά του ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό του 2013… «Χτίζουμε ρεαλιστικά και ταπεινά έναν τιμωρό Παναθηναϊκό», έγραψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

«Τιμωρός Παναθηναϊκός»
Ο Γιάννης Αλαφούζος με τον αγαπημένο του τρόπο, δηλαδή, μέσω του Twitter οριοθέτησε τους στόχους του Παναθηναϊκού για το 2013…

«Χτίζουμε ρεαλιστικά και ταπεινά έναν νέο τιμωρό Παναθηναϊκό», αναφέρει ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ σε… τιτίβισμά του στην πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Σε αυτό δεν άφησε ανέγγιχτο και το ζήτημα της παράγκας…

Διαβάστε το μήνυμα του πρόεδρου του τριφυλλιού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου