ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Πιάνει λιμάνι ο Ολαϊτάν

Πιάνει λιμάνι ο Ολαϊτάν

03/01/2013
 Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Πιάνει λιμάνι ο Ολαϊτάν
Η μεταγραφή του Νιγηριανού φορ στους Πειραιώτες έχει οριστικοποιηθεί και εκείνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι στη Βέροια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν τον νεαρό παίκτη από την περσινή σεζόν, μέσω του Νίκου Βαμβακούλα, και πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η απόφαση για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, δεν ισχύει κάτι ανάλογο αυτή τη στιγμή στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ίσως στην επικείμενη μεταγραφική σύσκεψη που θα γίνει με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εκ νέου η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη, Εστεμπάν Μπουχάν, θα βρίσκεται την Κυριακή στην Ελλάδα και ίσως σημειωθούν εξελίξεις αρκετά σύντομα.

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και από τον Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος έμεινε αρκετές μέρες – λόγω των εορτών – στην πατρίδα του και έχει γίνει γνωστό ότι έχει έρθει σε επαφή για τις περιπτώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο ισπανικός Τύπος επέμεινε ότι υπάρχει θέμα με τον επιθετικό της Χετάφε, Κολούνγκα, αν και οι διοικούντες την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι έχουν κάνει πρόταση.

Παράλληλα, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι προτάθηκαν στον Κοβάσεβιτς ο Βραζιλιάνος Ρεϊνάλντο της Αντερλεχτ, ο Μεξικανός μέσος της Τσίβας, Ντε λα Μόρα, και ο Μαλονγκά της Μονακό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου