ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

5/1/2013 

Μάντζαρης: "Μας λείπει ο ρυθμός"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος για τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας και υποστήριξε πως ο ρυθμός λείπει από τους ερυθρόλευκους και θα έρθει παιχνίδι με παιχνίδι.
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ με 77-64 δίχως όμως να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, γεγονός που επεσήμανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

"Καλή χρόνια και να ευχηθώ σε όλους υπομονή και κουράγιο. Στόχος μας ήταν να εξολοθρεύσουμε τον Τζέρελς που είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπεσίκτας και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Γενικότερα θεωρώ πως στην άμυνα ήμασταν καλοί και αν είχαμε βάλει ορισμένα εύκολα λέι - απ που χάσαμε θα είχαμε αυξήσει πιο γρήγορα την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους", τόνισε αρχικά γκαρντ των Πειραιωτών και στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι του: "Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και πήραμε τη νίκη αλλά σίγουρα δεν έχουμε βρει ακόμη ρυθμό. Από ματς σε ματς θα τον βρούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε καλή άμυνα να βγάλουμε ενέργεια στην επίθεση και να επιδιώξουμε να βγάλουμε αιφνιδιασμούς γιατί αυτό θα μας δώσει ρυθμό".

Οι δηλώσεις του Μάντζαρη σε βίντεο:

RedPlanet.gr - Μάντζαρης για τη νίκη επί της... από redplanetgr

Χάινς: "O ρυθμός μας δεν είναι αυτός που πρέπει"

Ο Χάινς τόνισε πως ο ρυθμός της ομάδας αυτό το διάστημα δεν είναι αυτός που πρέπει, ενώ στάθηκε σε πράγματα που ήθελε να κάνει η ομάδα του Ολυμπιακού και δεν έγιναν.
Διαβάστε τις δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ.

Ο Κάιλ Χάινς: "Ο ρυθμός μας δεν είναι αυτός που πρέπει και σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι διακοπές αλλά όσο περνούν οι μέρες θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε και πρέπει. Σήμερα, κάποια πράγματα που θέλαμε να κάνουμε δεν βγήκαν και αυτό φάνηκε ως αδυναμία της ομάδας. Είναι κάτι παροδικό, δεν συμβαίνει συχνά στην ομάδα μας".

Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην συνέχεια του Τοπ-16, είπε: "Πλέον είναι θέμα προπόνησης. Πρέπει μέρα με την μέρα να ανεβαίνουμε, να ανεβάσουμε τα επίπεδα μας στον ρυθμό και την ενέργεια. Το κάθε ματς θα το δούμε ξεχωριστά".

Λο: "Ήταν δύσκολο ματς"

Ο Έισι Λο υποστήριξε πως το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν για να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους στο 100%. Τι δήλωσε ο Σερμαντίνι.
Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο Έισι Λο αναφέρθηκε στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό.
Επίσης ξεκαθάρισε πως η Μπεσίκτας δυσκόλεψε την ομάδα του και ότι οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν για να βρεθούν σύντομα στο 100% των δυνατοτήτων τους.

"Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν μάλλον δύσκολο. Είχαμε δυσκολία να ολοκληρώσουμε τις προσπάθειες μας, αλλά στο τέλος αντεπεξήλθαμε και φτάσαμε στη νίκη", σχολίασε ο Λο και συμπλήρωσε:

"Αυτό το πράγμα, προσπαθούσαμε να δουλέψουμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις, για να φτάσουμε το 100%. Θα δούμε για το αν μπορούμε να κάνουμε το "3 στα 3" στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Από την πλευρά του, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι υποστήριξε: "Ξεκίνησα στον Παναθηναϊκό, αλλά από τότε άλλαξα τρεις ομάδες. Τα έφερε η ζωή και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό.

Έχω κάνει λίγες προπονήσεις προς το παρόν. Την Κυριακή θα παίξω τώρα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σπανούλης. Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει στην κορυφή".

Σλούκας: "Να φορτσάρουμε όταν πρέπει"

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο ματς με την Μπεσίκτας, υποστηρίζοντας ωστόσο πως λείπει ο ρυθμός από το παιχνίδι της ομάδας. "Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς", δήλωσε ο γκαρντ των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 77-64 την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Top-16 και ο Κώστας Σλούκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ παραδέχθηκε πως λείπει ο καλός ρυθμός από το παιχνίδι της ομάδας του.

"Θέλαμε πάση θυσία να κερδίσουμε το παιχνίδι και μπήκαμε αποφασισμένοι στο ματς. Είχαμε συγκέντρωση αλλά είναι φανερό πως ακόμη δεν έχουμε βρει ρυθμό στο παιχνίδι μας και αυτό έχει συμβεί διότι επηρεαστήκαμε από το διάλειμμα των διακοπών.

Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και δεν κοιτάμε μπροστά αλλά μόνο το επόμενο ματς. Το σημαντικό είναι να φορτσάρουμε όταν πρέπει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής γκαρντ των ερυθρολεύκων.

Δηλώσεις Σλούκα σε βίντεο:

RedPlanet.gr - Σλούκας για νίκη επί της Μπεσίκτας από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου