ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Επιστρέφει και τα βάζει σε μία σειρά

Επιστρέφει και τα βάζει σε μία σειρά

02/01/2013
 Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Επιστρέφει και τα βάζει σε μία σειρά
Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι υποθέσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Κώστα Μήτρογλου.

Όλα τα ζητήματα προτίθεται να αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του συλλόγου επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό και θα δώσει το έναυσμα να προχωρήσουν οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν πρόκειται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών, αλλά ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να «κλείσει» τις υποθέσεις που έχουν μείνει ανοιχτές από τα τέλη του προηγούμενου έτους.

Πρόθεση του Μαρινάκη είναι να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις θετικές απαντήσεις του Τζεμπούρ και του Τοροσίδη. Για τον Αλγερινό επιθετικό τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, αφού η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι πως θα υπογράψει ακόμη και αν δεν πάρει τα χρήματα που ζητούσε σε πρώτο στάδιο.

Όσον αφορά των Τοροσίδη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν δώσει τη δυνατότητα να απαντήσει μέχρι τις 10 του μήνα, διαφορετικά μετά πρέπει να κληθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από το εξωτερικό.

Για τον Μήτρογλου δεν υπάρχει βιασύνη, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014. Ωστόσο, η διοίκηση θέλει να τον «δέσει» για πολλά χρόνια, την ώρα που έχει προκύψει ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ακόμη ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τους διοικούντες σε συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι οι ποδοσφαιριστές που θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σίγουρος θεωρείται ο Ανδρέας Τάτος, ενώ θα παρθούν αποφάσεις για τις τύχες του Ζαραδούκα, του Βλαχοδήμου, του Φετφατζίδη και ίσως του Παπάζογλου.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου