ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πλήγμα με Φουστέρ

Πλήγμα με Φουστέρ

05/01/2013
 Ξαφνικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην προπόνηση του Σαββάτου αποχώρησε με διάστρεμμα, αν και υπήρχαν φόβοι για πολύ σοβαρότερο πρόβλημα.

Πλήγμα με Φουστέρ
Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση κι αρχικά υπήρχε ανησυχία για κάταγμα. Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μία βαριά κάκωση στον αριστερό αστράγαλο. Αυτό σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

Η διάγνωση αναφέρει πως έχει υποστεί στροφική κάκωση στην αριστερή περιοχή της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς το προσεχές διάστημα, από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Πλέον είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει εγκαίρως για το πρώτο ματς των «32» του Europa League με τη Λεβάντε στις 14 Φεβρουαρίου. Ο Φουστέρ θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) κι ενδεχομένως Πανθρακικό (εκτός), όπως και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καβάλα.

Ο Ρόι Κάρολ γυμνάστηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στην πλάτη και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, σε αντίθεση με τον ανέτοιμο Αβραάμ Παπαδόπουλο που πάντως πήρε μέρος και στο δίτερμα, αλλά και τους Σιόβα, Αμπντούν και Ιμπαγάσα που είναι τραυματίες.

Την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου