ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Σερμαντίνι θα ντεμπουτάρει στο Περιστέρι

Ο Σερμαντίνι θα ντεμπουτάρει στο Περιστέρι

Ο Σερμαντίνι θα ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού την Κυριακή (6/1) στο Περιστέρι (17:00) στο ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό και θα ετοιμαστεί για Βαρκελώνη. Εκτός ο Πάουελ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε πράξη τα λεγόμενα του στο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας στο ΣΕΦ, αφήνοντας εκτός αποστολής το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε δηλώσει άλλωστε πως θα προτιμούσε να δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στον Γεωργιανό σέντερ σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος, κυρίως λόγω ότι ο παίκτης ακόμη δεν έχει αφομοιώσει τα συστήματα της ομάδας, αλλά και την τακτική των ερυθρολεύκων.

Ο Γιόργκι Σερμαντίνι όμως θα ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι την Κυριακή (6/1, 17:00), στο ματς κόντρα στην Πανελευσινιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ο θηριώδης σέντερ (2.16μ) θα πάρει θέση στην δωδεκάδα, με τον Τζος Πάουελ να μένει εκτός παίρνοντας πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας, ξεκουράζοντας παράλληλα και το γόνατο του, στο οποίο είχε χτυπήσει πρόσφατα.

Ο Γεωργιανός διεθνής έχει πάρει την φανέλα με το νούμερο "9", του αποχωρήσαντα Τζόι Ντόρσεϊ και στο ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ο οποίος θα τον βοηθήσει και για το ερχόμενο δύσκολο ματς στην Βαρκελώνη. Την 11η Ιανουαρίου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της Euroleague και αναμένεται (επίσης) να βρεθεί στην αποστολή των ερυθρολεύκων σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας ματς. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου