ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τέλος στα σενάρια για Φουστέρ και Βαλένθια βάζουν οι Ισπανοί

Τέλος στα σενάρια για Φουστέρ και Βαλένθια βάζουν οι Ισπανοί

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η Βαλένθια αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση του Νταβίδ Φουστέρ από τον Ολυμπιακό, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Τον Δεκέμβριο οι αναφορές του ισπανικού Τύπου για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Νταβίδ Φουστέρ ήταν συνεχείς και τα τοπικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων αποτελεί στόχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και των "νυχτερίδων".
Πλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "www.lasprovincias.es" που ασχολείται με την φιλοσοφία που πρόκειται να ακολουθήσει στα μεταγραφικά της η Βαλένθια, ο Φουστέρ έπαψε να αποτελεί στόχο της ομάδας καθώς αποφασίστηκε να μην γίνει κίνηση αγοράς του από τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

"Περισσότερο επιθετικός είναι ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος θα συναντήσει την Λεβάντε στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Έπαιζε υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο αποφασίστηκε να μην γίνει κίνηση απόκτησης του την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα υπάρχει ο Κάρλες Χιλ, η εξαιρετική σεζόν του οποίου με την Έλτσε δεν περνά απαρατήρητη.

Με την επιστροφή του (σ.σ. ο παίκτης αγωνίζεται δανεικός από τη Βαλένθια) αναμένεται να αποτελέσει μελλοντική επιλογή τόσο για το δεξί φτερό της επίθεσης, όσο και στη θέση του πλέι μέικερ", υποστηρίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα βάζοντας τέλος στα σενάρια που αφορούσαν τη μετακίνηση του Φουστέρ στις "νυχτερίδες".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου