ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Υπογράφει ο Τζεμπούρ

Υπογράφει ο Τζεμπούρ

05/01/2013
 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Τζεμπούρ να ανανεώσει μέσα στην εβδομάδα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επικρατεί αισιοδοξία ότι θα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και ο Τοροσίδης.

Υπογράφει ο Τζεμπούρ
Καμία εξέλιξη δεν είχε σημειωθεί μέχρι χθες το βράδυ στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Βασίλη Τοροσίδη, τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας διέψευδε τις φήμες περί συνάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους δύο ποδοσφαιριστές για το παραπάνω θέμα, η εφημερίδα «Γαύρος» γράφει ότι μέχρι την Τετάρτη ο Αλγερινός επιθετικός θα έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του.

Ο διεθνής φορ είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι τις δέκα του μήνα, λόγω κάποιων «κρούσεων» που είχε δεχθεί ο μάνατζέρ του και εκείνος ήθελε να τις εξετάσει προσεκτικά.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και θα υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου πως αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό, τότε θα παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά το αντίστοιχο θέμα του Τοροσίδη, στο Λιμάνι εκτιμούν ότι αν και ο εκπρόσωπός του έχει κάποιες προσφορές (από Γερμανία και Ιταλία) δεν τον καλύπτουν απόλυτα και το σκέφτεται σοβαρά.

Από τη μία θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και από την άλλη επεξεργάζεται στο μυαλό του να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί και να υλοποιήσει τους στόχους του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν τον τρόπο να υπογράψουν οι δύο παίκτες και να τοποθετηθεί μία ρήτρα με την οποία θα μπορέσει κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος να δώσει τα χρήματα για να τους εντάξει στο δυναμικό τους.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μονοετή ανανέωση στη συνεργασία με τον Ρόι Κάρολ, με τον οποίο η ΠΑΕ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου