ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε"

Μπαρτζώκας: "Μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική προσήλωση των παικτών του στο ματς με την Μπεσίκτας, αλλά όχι και από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στην επίθεση. "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει παντού", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός σχετικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον όμιλο.
Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αμύνθηκε ο Ολυμπιακός στο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας στο ΣΕΦ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο γήπεδο μας, προσέλκυσε πολύ κόσμο η ατμόσφαιρα ήταν θερμή. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

"Το σημερινό ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μπεσίκτας είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει καλό προπονητή και έχει μία κατεύθυνση. Το πλάνο το αμυντικό ήταν στους τρεις περιφερειακούς, Κρίστοφερ, Γιούινγκ, Τζέρελς με στόχο να σταματήσουμε την δημιουργία.

Θεωρώ ότι με τον τρόπο που αμυνθήκαμε μείναμε πιστοί στο αμυντικό πλάνο. Στην επίθεση μας ήμασταν μέτριοι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και με μεγαλύτερη διαφορά. Η νίκη, όμως είναι πολύ σημαντική, συγχαρητήρια στα παιδιά.

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη και θα προετοιμαστούμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για τη νίκη της Κάχα στο Ισραήλ και τον όμιλο: "Είναι νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα. Υπάρχουν τρεις ομάδες και οι δύο είναι οι Κάχα, Σιένα, αλλά και η Χίμκι. Αυτές δεν ήταν από τα φαβορί για την πρόκριση, αλλά έκαναν εκτός έδρας νίκη και μάλιστα σημαντικές.

Οι ομάδες που έχουν κάνει εκτός έδρας νίκες έχουν το προβάδισμα. Θεωρώ ότι και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει εκτός έδρας νίκες, διότι αν παίξει όπως μπορεί είναι σε θέση να κερδίσει οπουδήποτε. Το απέδειξε και στην πρώτη φάση. Μπορούμε να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα προστεθεί και ο Σερμαντίνι στο ροτέισον. Ο Σλούκας, ο οποίος δεν έπαιξε καθόλου με την Κάχα, μας βοήθησε πολύ".

Κουντέρ: "Είναι τρελό..."

Από την πλευρά του ο κόουτς της Μπεσίκτας, Κουντέρ δήλωσε: "Κάναμε τα ίδια λάθη όπως κάναμε και στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Κάτι τέτοιο είναι τρελό, τα ίδια πάλι. Συνεχίζουμε, δεν τα παρατάμε, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Είναι θετικό το ότι επιστρέψαμε στο ματς, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Ο Βίντμαρ ήταν τραυματίας και πήρα κάποιο ρίσκο, αν είχαμε ρεπό στη συνέχεια ή ήταν άλλο παιχνίδι ίσως έπαιζε με κάποια ένεση".



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου