ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων (videos)

  Δηλωσεις παικτων (videos)

4/1/2013

Χάινς: "Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες"

Ο Χάινς τόνισε πως έχει ενοχλήσει την ομάδα το γεγονός πως ηττήθηκε στη Βιτόρια και επεσήμανε πως άπαντες θέλουν ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες. Έκανε και το δικό του σχόλιο για τον Τρινικέρι.
Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας, κάνοντας και τα δικά του σχόλια για την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.
"Νομίζω είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Μετά την πρώτη μας ήττα στο TOP-16 κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν μας άρεσε καθόλου που χάσαμε. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Επίσης το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση παίζει μεγάλο ρόλο.

Δεν λέω πως δεν είχαμε ενέργεια και κίνητρο, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, υπήρχε μια κούραση από το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε νίκες, είμαστε πεινασμένοι και απλά πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά", είπε αρχικά.

Ο Κάιλ Χάινς όμως, μίλησε και για την παλαιότερη συνεργασία του με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι, όταν αγωνιζόταν στην ιταλική Βερόλι και πόσο τον βοήθησε ως παίκτη: "Δεν το έχω ξεχάσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, έχει φοβερό μπασκετικό IQ, έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου, τους εξήγησα πόσο καλός είναι. Μπορεί να καταφέρει πολλά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον με την Εθνική Ελλάδος".

RedPlanet.gr - Χάινς ενόψει Μπεσίκτας από Pireotis7

Σλούκας: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Ο Σλούκας τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο ματς κόντρα στη Μπεσίκτας, αλλά και να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στάθηκε στον Τζέρελς.
Ο Κώστας Σλούκας έκανε το δικό του σχόλιο για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας στο ΣΕΦ. Από τους παίκτες της Μπεσίκτας ξεχώρισε τον Τζέρελς.
Ο 22χρονος γκαρντ σχολίασε: "Έίναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο στην έδρα μας και το δεύτερο στη σειρά αυτή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σωστά. Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να προσέξουμε τον Τζέρελς ο οποίος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε στην έδρα μας".

RedPlanet.gr - Σλούκας ενόψει Μπεσίκτας από redplanetgr

Σερμαντίνι: "Δεν ξέρω αν θα παίξω"

Ο Σερμαντίνι μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας, στο οποίο τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά, αλλά επεσήμανε πως δεν ξέρει αν τελικά θα αγωνιστεί.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιόργκι Σερμαντίνι, μίλησε για το ματς κόντρα στην Μπεσίκτας. Ο Γεωργιανός σέντερ δεν ξέρει αν τελικά θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά επεσήμανε πως για να κερδίσουν οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν καλή δουλειά.
Ο Γιόργκι Σερμαντίνι, σχολίασε: "Δεν ξέρω αν θα παίξω, αλλά ενδέχεται να παίξω αύριο το πρώτο μου παιχνίδι. Πάντα το ντεμπούτο σε μια νέα ομάδα είναι δύσκολο. Αύριο είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι στην Μπεσίκτας, η οποία διαθέτει εξαιρετική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ο Αντρέα Τρινκιέρι έιναι "έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με, θα κάνει σπουδαία δουλειά στην Εθνική σας και μπορεί να την φτάσει ψηλά".

RedPlanet.gr - Σερμαντίνι ενόψει Μπεσίκτας από redplanetgr


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου