ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το μεγαλείο της Θύρας 7

Το μεγαλείο της Θύρας 7

07/01/2013

Το μεγαλείο της Θύρας 7
Δεν αγαπάνε, απλά, τρελά την ομάδα. Έχουν σχέση ζωής με τον Ολυμπιακό. Η Θύρα 7 είναι παντού και πάντα κοντά στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Στα δύσκολα και τα εύκολα. Πιστοποιώντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και έτσι αντιμετωπίζει τους πάντες.
Τα παιδιά της Θύρας 7, μάλιστα, έχουν ενισχύσει οικονομικά, τον Ερασιτέχνη. Κάτι που έκαναν για μια ακόμα φορά και θα συνεχίσουν να κάνουν στο μέλλον. Όπως έγινε γνωστό οι οργανωμένοι σύνδεσμοι απο την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόσφεραν το ποσό των 17.500 ευρώ, για την ενίσχυση, προς τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, που εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org.
 "Oι Σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, μαζί με τις θερμές ευχές τους για μία χρονιά γεμάτη τίτλους και διακρίσεις,  πρόσφεραν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό το ποσό των 17.500 ευρώ με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, για πολλοστή φορά,  για την ανιδιοτελή προσφορά τους η οποία όπως τονίζουν θα συνεχιστεί.
Οι ενέργειες αυτές αποτελούν  τεράστια βοήθεια για τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στον δύσκολο δρόμο που επέλεξε για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωσή του Ερασιτέχνη,  χωρίς όμως να στερήσει από τις ομάδες μας τη δυνατότητα να κάνουν πρωταθλητισμό και υπερήφανους τους φιλάθλους μας.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π."

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου